Helemaal top !

Het mobiel infrarood verwarming curve paneel aan mijn vrouw gegeven voor haar verjaardag. Ze werkt veel thuis en als beneden de thermostaat afslaat omdat het zonnetje de kamer verwarmd zit ze boven lekker achter haar bureau met warme voeten en benen. En heel gemakkelijk verplaatsbaar. De koude/stramme benen behoren nu tot het verleden. Vrouw blij, man blij !

Zeer goede ervaring

Heb een goede ervaring met de kachels. En ben zeer goed te woord gestaan door Patricia

snelle levering en scherp geprijst

goede producten tegen een goede prijs

Uitstekende infraroodstraler met afstandsbediening

De levering was snel, goed verpakt, en met uitstekende instructies. Monteren in de badkamer boven de spiegel van de wastafel was gemakkelijk, alles wat ik nodig had zat erbij. Hij voldoet werkelijk prima, heerlijke warmte gedurende de korte tijd dat je het nodig hebt. Op die manier ook energiebesparend. De afstandsbediening is erg makkelijk, er knippert een geruststellend blauw lampje om te vertellen dat hij uit en stand-by staat, klaar om aangezet te worden. Tip: Hij geeft veel infrarood warmte, die via de spiegelende binnenkant naar buiten wordt gereflecteerd. De kachel wordt daardoor zelf nauwelijks warm. Maar van de bovenkant van het ondiepe badkamerkastje met mijn spiegel was net een randje in het bereik van de infrarood bundel, dus werd warm. Ik heb er spiegelende aluminium folie (met de glimmende kant naar de kachel!) opgeplakt, en alles blijft nu goed koud. De folie spiegelt alles er vanaf!

Snelle levering , retour is waardeloos geregeld.

17-10 retour aangevraagd ( verwarming staaf is defect ) 19-10 antwoord met Link ( retourportaal) waar wachtwoord van mijn account niet werkt. Wachtwoord herstel wekt niet > geen antwoord . Ook dagen later is er geen antwoord van wachtwoord herstel . Op retour portaal lukt het niet om een nieuw account aan te maken > melding : something is wrong . 18-10 alvast nieuwe verwarmings staaf besteld . 1-11 nieuwe retour aangevraagd , nu gaat het opeens wel goed . Maar nu moet ik wel 6,75€ betalen voor de retour van een defect onderdeel .

Een voorbeeld voor anderen

Komen afspraken na en na retourzending wordt het al betaald bedrag correct terug gestort.

Met de duidelijke website is de keuze goed te maken en de levering komt als verwacht.

Op de site zijn de verschillende typen overzichtelijk weer gegeven. Met prijs, afmetingen, capaciteit en gebruik is de keuze te bepalen. De levering geschiedt volgens op aangegeven dag, met tracking. Eenvoudig betalen en de verwachte levertijd onthouden, dus.

Comfortabele warmte van een mooi, compact vormgegeven radiator

Na vlotte levering van de radiatoren was het makkelijk om deze te monteren. Ook het in gebruik nemen was eenvoudig, bediening via smartphone werkt goed en is makkelijk in te stellen. Ondanks het relatief kleine formaat, vergeleken met de verwarmingsradiatoren op de CV, komt er verrassend veel warmte vanaf. De warmte voelt ook erg comfortabel, niet een heel warme plek en een benauwde lucht maar gewoon het gevoel van warmte zonder bewust te zijn waar dit vandaan komt, dat is een erg prettige ervaring. Kortom, erg tevreden over het product.

Geweldig!

Snelle levering, snel antwoord op mailtje en heerlijk warm aan de voeten!

Superblij mee, wij genieten van de behaaglijke warmte

Onze vraag via de mail werd vlug beantwoord Bestelling geplaatst, zeer snel geleverd. Geinstalleerd, en wat is het nu behaaglijk. Ziet er ook mooi strak uit. Heel blij mee

Een super service

Een tweede kans radiator gekocht was iets meer gedrukt dan stond beschreven. Waarschijnlijk door de transporteur nadat hijbezorgd was. Na een telefonische melding en een mail met foto's kreeg ik et nog één flinke korting bovenop de korting van het tweede kans product waar ik zelf voor gekozen had.Super service en kwaliteit producten

snelle levering en makkelijke montage

snelle levering en makkelijke montage duid3lijke uitleg voor de montage en instelling van de verwarming

Heerlijk om dit paneel onder mijn bureau te hebben staan, ik heb geen koud voeten en benen meer.

Goed op een puntje na

Verwarming is zo ver super, heb er nu twee verdeeld in woonkamer en eetkamer ( circa 60m2). Deze verwarmen de ruimte goed en temperatuur blijft stabiel. Een opmerking: de app doet het niet. Dat is wel jammer, anders zouden deze door midden van de app kunnen worden bedient. Levering was de volgende dag en verpakking was uitstekend! Over een paar weken kan ik zien of deze ook zuinig zijn :), dat zou super zijn.

had ik het geweten had ik al veel vroeger gekocht

heb deze gekocht voor in de badkamer en moet zeggen echt een heerlijke warmte ook van verbruik zal het een pak schelen het moet maar branden wanneer je in de badkamer bent dus als het 30 min moet branden op een dag is het veel in één woord top product

De eerste convector wat wij besteld hadden werd zeer beschadigd afgeleverd door DHL. Na contact met klantenservice werd alles meteen goed geregeld. Eerd de volgende dag meteen kosteloos nieuwe bezorgd. Fantastische service.

Snelle levering.

Mijn ervaring is uitstekend. Er zit een duidelijke handleiding bij en de verwarming is top.

Een leuk klein kacheltje voor in de toilet waarbij het instellen nog wel wat tijd kost.

Ik heb dit kacheltje gekocht vanwege zijn afmetingen, kleur en met name de mogelijkheid middels de speciale functies om de kachel op gezette tijden te laten werken. Ik was verbaasd dat er eigenlijk maar twee instellingen waren. 17 en 22 graden. Verders vind ik het inregelen niet zo gebruikers vriendelijk. Heb nu stand P3 actief gemaakt maar dit is niet wat ik wil daar hij dan toch behoorlijk continue aan staat wat 400 Watt vraagt. Heb de kachel nu nog niet aan staan daar de buiten temperatuur nog hoog is, dus ik ga binnenkort weer proberen om mijn eigen programma P1 in te vullen. Verders kwam ik gisteren tot de conclusie dat een andere site deze zelfde kachel voor 40 Euro goedkoper aanbied?

Mooi product snel geleverd

Een mooie verwarming om te zien die mijn ruimte snel warm krijgt. Hierdoor hoef ik niet meer het hele huis te verwarmen met de CV. Via WiFi en tuya integratie makkelijk te integreren in mijn domotica systeem (home assistant).

prima/snel en goede prijs

Bij het bestellen een snelle manier van opzoeken van producten. Scherp geprijsd met de actiekorting en snel geleverd. Wat wil een mens nog meer.

Snelle service en kwaliteitsmateriaal

Alles wat ik nodig had voor mijn elektrische verwarming was leverbaar en voorradig. De levering zelf binnen een dag binnen. Kwaliteit en snelle service, daar houd ik van.

Al eerder een Eldom gekocht, nu ook voor een andere locatie weer voor Eldom gekozen.

Wij gebruiken een Eldom voor de verwarming van onze zomerwoning. Het gemak van de bediening voor onze badgasten, de voldoende capaciteit van de kachel , maar ook de uiterlijke verschijning wordt gewaardeerd. Voor een andere locatie hebbe we daarom opnieuw gekozen voor een Eldom. Een aanrader dus!

Goed advies

Met probleem gekomen en professioneel geadviseerd per mail en telefonisch.

De infraroodpanelen voldoen helemaal aan onze verwachting

De infrarood panelen voldoen helemaal aan onze verwachting. We hebben al vrienden en familie jullie adres doorgegeven

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo