Mooi warmte

Warmte in een mooi design. Vlotte levering en alles zoals beschreven in de omschrijving.

Reageren niet snel als er een probleem is

Elektrische-Verwarming, vind het blijkbaar niet nodig om te reageren en blijft spullen sturen naar een louche en onbetrouwbaar DHL adres. DHL reageert ook niet na 4 mailtjes. Het tel.nr is "niet bereikbaar". Zolang Elektrische-Verwarming niets doet, kan ik ook niets bestellen. Dus NIET TEVREDEN. DHL heeft de kachel niet afgeleverd op mijn adres, wel op een adres waar nooit iemand is, in een achterbuurt 5 km vanaf het centrum, in een vies met onkruid begroeide voortuin met een briefje op de deur dat ze er niet zijn. Na 3 keer!!!! MEER DAN EEN UUR rijden per keer, heb ik de kachel nog niet en wordt deze geretourneerd

goede en mooie radiator

Verwarmt snel en fijn. Design is ook mooi en handige wifi-functie. Enige minpuntje is dat de handleiding niet precies uitlegt hoe het apparaat moet worden ingesteld m.b.v. de app.

Mooi exemplaar

Hangt in de schuur bij de motoren. Is mooi slank model en hoop dat we er veel plezier en warmte van mogen hebben

Snelle levering en goed advies

Eerst telefonisch advies gevraagd en daarna besteld. De volgende dag werd het al geleverd

Kreeg mijn conrector kachel niet aan de praat maar na een belletje werkt hij geweldig goede reclame werkt als een lopend vuurtje Gr André

Goede service snelle levering

Ik had een convector kache gekocht. Die was kwijtgeraakt bij dhl. Gebeld met de klantenservice en dezelfde avond kwamen ze de kachel nog afleveren. Top service.

Vlotte levering en goede werking

Online bestelling is volledig perfect verlopen.

Werkt super

Is super werkt precies wat ik er van verwacht

Prima verwarming

We vinden het een mooie en compacte verwarming. De steunen zijn een aanrader, zodat je het ook op een andere plek in huis kunt plaatsen. In het begin nog een twijfel omdat we een vreemde geur roken en de verwarming een tikkend geluid maakte, maar dit was maar van korte duur. We zijn er nu erg blij mee. De studeerkamer is snel warm en op een lagere stand dan we hadden verwacht.

Goede prijzen, snelle levering en fijn product!

Ik bestelde een elektrische verwarming met wifi besturing. De levering was snel en de installatie eenvoudig. De prijs was het meest scherp op internet. Kortom een tevreden klant die waarschijnlijk nog meer elektrische verwarmingen gaat bestellen gelet op de huidige gasprijzen ;-).

Prima kachel

Kacheltje is prima om te verwarmen bij mijn thuiswerkplek en heeft een mooie uitstraling. Kamer is ca. 15 vierkante meter, maar met een plafond op 2.10. WiFi lijkt een leuke gadget alleen krijg ik het niet aan de praat. Bediening van het kacheltje was even wennen. Na bestelling was de levering snel in huis. (Wel met een deukje in het rooster achterop, maar dat hindert me niet.) vanwege WiFi en het deukje dus slechts een 3-sterren beoordeling.

Product voldoet aan verwachtingen - vriendelijk en helder contact gehad

Ik werd keurig teruggebeld door een dame van Electrische Verwarming en zij wist helder en duidelijk al mijn vragen mbt de radiatoren van Adax uit te leggen. Dezelfde dag 1000watt Adex paneel en voetsteunen besteld die snel werd geleverd. We hebben het paneel in ons vakantiehuis getest en het voldoet helemaal aan alle verwachtingen. De wifi bediening via de app werkt perfect en is een groot pluspunt. De radiator is licht en klein van formaat waardoor je deze op verschillende plekken makkelijk kunt ophangen of neerzetten. De voetsteunen zijn voor ons handig in ruimtes met lemen muren waarin het lastig ophangen is. Al met al zeer tevreden en we gaan onze hele woning op termijn van Adex panelen voorzien.

Wekt perfect snel warm

Makkelijk te installeren

Prima elektrische radiator

De verwarming verwarmt goed en de ADAX-app is eenvoudig en simpel te gebruiken. Een aanrader als bijverwarming.

Fijne kachel als bijverwarming

Wordt snel warm, handig te bedienen via app.

Snelle levering en duidelijke uitleg

Mijn elektrische kachel was snel geleverd, en werd goed op de hoogte gehouden. Duidelijke uitleg erbij. Alles was zo geïnstalleerd.

Betrouwbaar

Ze helpen je heel goed als je nog informatie wenst. Levering ging vlot.

Goede website, levering en product

Goede website, levering en product

Product was vlot in bedrijf te nemen

Geachte, De levering was volgens de verwachte datum. De indienststelling verliep vlot.

Alles was top!

Ik heb twee elektrische convectoren besteld. De bestelling op de website ging makkelijk en volgende dag had ik ze al in huis. De originele dozen van de convectoren waren extra goed beschermd met karton. De convectoren werken prima. De omschrijving op de website is uitgebreid en correct. Als ik weer iets nodig heb, dan bestel ik zeker weer in de zelfde webshop.

Snel en goed afgeleverd.

Verwarming plaat gezocht heb er 2 besteld de andere dag alles afgeleverd

Kachel een week in gebruik, tot nu toe redelijk tevreden.

Heb het idee dat de kachel de kamertemperatuur te hoog aangeeft. Verwarmt wel redelijk goed. De afwerking is mager (display zit er scheef in!) De handleiding is echt een lachertje! Zeer onsamenhangend en totaal niet duidelijk!!

Snelle levering, goed product!

Binnen 24 uur de bestelling in huis. Prima montage met z'n tweeën en blij om zo ons gasverbruik flink te gaan verminderen

Perfect advies en levering

Na mijn vraag een goed en sluitend advies mogen ontvangen. Dit bedrijf geeft niet alleen een goed advies uit, maar óók een eerlijk advies uit.

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo