Goed verpakt en snelle bezorging

Een mooie kachel Wat mij stort dat als ik de app installeer dat de uitleg niet in het Nederlands is Men gaat er tegenwoordig van uit dat iedereen zegels s preek of kan lezen Doe hier wat mee

Ook in de zomer een lekkere droge handdoek...

Voor een zeer redelijke prijs een elektrisch verwarmd handdoekenrek gekocht. Nu in de zomer voor een paar cent per dag een droge handdoek. Gekozen voor de witte uitvoering, staat elke dag 4 uur aan voor twee droge handdoeken.

Materiaal

De bijbehorende schroeven, zowel het inbusschroefje als de schroeven om het rek aan de muur te bevestigen, zijn van dermate slechte kwaliteit, dat beiden direct ‘lamdraaiden’ Ik heb ze uitgeboord en het geheel weggegooid. Jammerrrrr.

Goed advies voor een bijzondere situatie.

Om mijn wijnkelder vorstvrij en op constante temperatuur te houden zocht ik naar een elektrische radiator. Het advies was helder, de levering stipt op tijd en omdat het apparaat via WiFi kan communiceren kan ik de status op mijn telefoon volgen. Een perfecte oplossing!

Snelle levering, heldere website, prachtig product!

Recent twee elektrische radiatoren besteld. Producten werden de volgende dag geleverd, waren netjes ingepakt en de producten zien er fantastisch uit! Alles conform de specificaties op de website. Kortom, alles klopt.

Erg mooi product dat goed werkt

De 2 bestelde verwarmingen zijn heel snel geleverd, de maten kloppen en het ophangen is erg gemakkelijk. Wel had ik graag een iets meer heldere handleiding erbij willen hebben vooral over het instellen van de verwarming op de WiFi, maar met een beetje onderzoeken kom je hier wel zelfstandig uit. Wel vond ik het lastig in eerste instantie te bepalen welk aantal kw ik nodig had, een kort overzichtje online bij het product zou hierbij helpen. De radiatoren zelf vind ik echt prachtig, een mooie luxe uitstraling en ze verwarmen prima als je de juiste maat voor de ruimte kiest. Wij zijn er heel blij mee en hebben op deze manier (ook dankzij onze zonnepanelen) een goedkope, duurzame en mooie manier gevonden de bovenverdieping te verwarmen.

Snel en prima service

Voor een scherpe prijs mijn product gevonden en na telefonisch contact ook goed en duidelijk geholpen. De bestelling werd snel en op de afgesproken tijd bezorgd. Prima service, houden zo !

Correct aan de telefoon en vlotte levering.

Correct aan de telefoon en vervolgens een vlotte oderverwerking.

Zeer snelle bezorging en heel goed verpakt Prima beschrijving.

Besteld en snel geleverd. Mooi product. Voldoet aan de wensen. Makkelijk te installeren.

Zeer vriendelijk, ter zake kundig en klantvriendelijk

Ik belde en medewerker was bezig. Dacht, ik bel straks terug, maar werd al binnen een halfuur teruggebeld. Medewerkster gafgoede informatie, was klantgericht en dacht mee.

Mooi verwarmingselement voor een hele nette prijs

Het bestellen en leveren ging voorspoedig. Het monteren, testen en gebruiken ging makkelijk en snel. Met als resultaat dat het nu elke dag gebruikt wordt

Super blij met hun producten en ook de service

Na het aankopen van een warmtelamp voor de puppy's zijn we zo blij met het product. Zo blijft het veel aangenamer voor de moederhond en hebben de puppy's lekker warm. Top service staan je steeds bij als je vragen hebt

De Bosch Tronic 2000, die ik gekocht heb, bevalt prima, zowel voor de keuken als voor douchen. Ben er zeer tevreden mee.

Keurig geleverd conform belofte

Heldere website en alles op tijd en keurig geleverd.

Makkelijke bestelsite, snelle levering, betrokken personeel.

Het is een prima bedrijf, met vakkundige mensen, vriendelijk en meedenkend.

Mooi compact disign voor een goede prijs

Beoordeling is zeer goed op basis van: design, bediening en prijs

super

Makkelijk besteld, snel geleverd, voldoet aan de verwachtingen.

Goede keuze

Een bedrijf met snelle levering, duidelijke website en goede service. Voldoende informatie voor het volgen van een pakket en zeer goed verpakt.

Snel geleverd en goed verpakt.

De Adax radiatoren zijn mooi strak en compact en geven een aangename warmte. Ik heb mijn appartement goed geïsoleerd en ben over gestapt naar all-electric.

Goede afhandeling

Niet nodig

Scherpe prijzen, uitstekende kwaliteit

Ik was op zoek naar kwalitatief hoogwaardige elektrische verwarmingsoplossing. Na een brede oriëntatie kwam ik uiteindelijk uit bij de producten van Quality Heating. Daar vond ik precies wat ik zocht. Prettige bijkomstigheid: de prijzen vielen me alleszins mee!

goede infrarood badkamerverwarming voor alle koude dagen

We zijn heel blij met dit apparaat dat een snelle badkamerverwarming is. We hebben even moeten wachten en dat kwam vast en zeker door de blokkade van het Suezkanaal. Adequate hulp van de afdeling verkoop heeft ons gerustgesteld en het apparaat is toen toch nog net op tijd gearriveerd zodat de installateur het kon ophangen. Helemaal tevreden

Top electrishe verwarming

Mijn ervaring met de electrishe verwarming is top. Was even zoeken naar de juiste app maar werkt super. Verwarmt echt goed en door natuurlijk stroom zeer geschikt als bij verwarming. We hebben dit gekocht om onze overschot van de zonnepanelen op re maken. We zijn er erg blij mee. Is gewoon een aanrader ook het design is erg mooi.

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo