Fijne aankoop

Wij hebben geen aansluiting van aardgas in onze badkamer dus moeten we het met externe verwarming oplossen. We hebben al verschillende convectors gekocht maar die staan steeds in de weg en zijn oubollig van uitzicht. Deze is mooi van design, kan je gemakkelijk ophangen en geeft snel de warmte die je vraagt. De app is mooi meegenomen en handig, wel enige moeite gehad om te installeren maar het is gelukt.

Super snel geleverd en prachtig apparast

Gekocht voor de verbouwing van de garage als slaapkamer. Mooi design en klein van stuk.

Top toestellen

Deze digitaal gestuurde verwarming is ideaal voor het opwarmen van slaapkamers of als bijverwarming. Ze ogen modern en strak en de bediening op afstand via app werkt perfect! Ik heb wel even werk gehad om de oplijsting van mijn nu 4 toestellen te maken, maar je kan er een mooi overzicht van maken én verbruik enz aflezen wat heel interessant is! Bovendien is de warmte heel aangenaam, geen geblaas of lawaai.

Duidelijke site en snelle levering

Duidelijke site en snelle levering. Goede service.

Goed.

Goed, maar ik dacht dat er verplicht bij verkoop in België, een Nederlandstalige handleiding moest zitten. Na een mailtje met quality heating werd op mijn vraag naar een Nederlandstalige handleiding geantwoord," geen in het Nederlands. " Doe op z'n minst de moeite er een te zoeken. Mvg, Gino De Bock

Snel en prima kwaliteit

Infrarood verwarming in zwarte kleur besteld, snel geleverd, tevens draadloze thermostaat erbij besteld, onduidelijkheid bij instelling werd zeer snel en duidelijk via mail beantwoord. Al met al zeer tevreden

Goede verwarming

Verwarmt onze koude zolderkamer van 7×3 snel en goed. Zelfs toen het buiten vroor. Behagelijke warmte. Handige app om hem beneden alvast aan te doen of zachter te zetten. Zo kun je ook slimmer omgaan met energie. Erg tevreden mee. We zouden hem zeker aanbevelen.

Precies voldoende op geen koude voeten meer te hebben.

Hallo; Wij zaten in een verbouwing en hebben daarvoor elektrische verwarmingen besteld, door problemen bij de leverancier moest onze bestelling geannuleerd worden. We krijgen meteen een credit nota en hulp om nieuwe keuze te maken. Makkelijke site, vriendelijke klantenservice, eerlijke levering !!!! Ik zeg twijfel niet en bestel !!!!

In coronatijd prima geregeld

Online electrisch verwarmingspaneel besteld Konden het volgende dag ophalen. Bedrijf kwam bij ons goed en betrouwbaar over. Produkt prima.

Top apparaat

Makkelijk te installeren snelle Eringa en niet duur.

Top persoonlijk advies en goede levering!

Aangezien ik twijfelde over het type verwarming dat het beste zou passen in onze woning heb ik telefonisch advies gevraagd en gekregen. Hierbij ben ik bijzonder goed geholpen en ben ik gewezen op de beste keuze (prijs en prestatie) en niet op het ddurste model.

uitstekend 5 Sterren

Produkt is exact als beschreven, super snelle levering en goed verpackt.

Harstikke goed.

In de basis een erg goed bedrijf met een vlotte levering en duidelijk communicatie daarover. De website zelf is iets onoverzichtelijk. Je moet echt goed zoeken om te vinden wat je zoekt.

gezellige warmte, stille convector met leuke display

Het ophangsysteem kon iets steviger, was even sukkelen maar hij hangt ;-) De convector doet wat je van hem verwacht dus ik ben er heel blij mee.

het is wat ik verwachte

snelle levering enkel de handleiding mocht duidelijker.

Bestelling snel binnen

Goed advies Snelle levering Goed advies

Duidelijke en snelle levering

Erg tevreden met de ontvangen verwarming. Doet precies wat hij moet doen en bied ook mobiele ondersteuning via je telefoon wat super handig is. Tot nu toe nog geen minpunt ontdekt

Goeie keuze in assortiment en snel uit voorraad geleverd

Zoekend naar een goeie convector radiator die via wifi bediend kan worden al snel op de site van electrische-verwarming.nl uitgekomen. Producten worden duidelijk beschreven en er is ruime keus uit verschillende merken, uitvoeringen en toepassingsgebieden. Ik had al eerder vloerverwarmingsmatten bij Quality Heating besteld, dus was al vertrouwd met het bedrijf. Voor volgende orders kom ik hier zeker terug.

Geheel naar verwachting

Ik was op zoek naar een verwarming die op afstand te bedienen was, na wat zoeken op internet kwam ik sl snel uit bij Quality Heating. Quality Heating geeft een snelle heerlijke warmte en perfect af te stellen op je eigen behoefte. Een aanrader voor iedereen. Quality Heating is ook nog betaalbaar.

Ondanks de crisis toch snel geleverd. Voordelige en en goed werkende tapijtverwarming.

mooie modellen makkelijk te monteren en voldoen aan wat ze schrijven

Heb reeds 10 tal elektrische radiatoren geplaatst van het merk ADAX mooi van model en zeer handzaam en eenvoudig om te monteren en in te stellen via wifi.

Ik had erg last van koude voeten en door deze mat zijn ze lekker warm.

Met -20 is het wel erg fijn als je je koude voeten warm kunt houden! Dat lukt met deze mat wel.

Quality Heating (= elektrische-verwaming.nl) laat hun problemen bij koper

Op 23/1 heb ik een bestelling geplaatst, we zijn nu (11-2) bijna 3 weken verder en ik heb nog steeds niet het juiste product ontvangen, ondanks meerdere toezeggingen vanuit verkoper. Ik kan me voorstellen dat het druk is vanwege Corona, etc. maar probeer dan fatsoenlijk te communiceren met de koper die wacht op het product. Nu is het zo dat je als koper elke zelf weer moet mailen/bellen waar de bestelling blijft. Als ik had geweten dat het 3 weken zou duren dan had ik het natuurlijk elders besteld. De oorzaak wordt wel erg makkelijk afgeschoven, met als resultaat dat de koper met het probleem zit. Inmiddels staat op hun site " Momenteel uitverkocht binnen 1 week weer leverbaar, uw bestelling wordt als backorder geplaatst." Dat is dus gewoon niet waar, althans dat geldt blijkbaar niet voor mij.

Uitstekende verwarming

Compacte verwarming, warmt snel op. Ziet er modern uit. fijne handige app. Ook de handbediening is eenvoudig. Klein min puntje dat groot gedeelte van de instructie niet in het Nederlands is.

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo