Boven verwachting

Niet verwacht en toch gekregen

Zeer goede service en hulp

Ondanks de Covid tijd, toch een redelijk snelle levering. Service en hulp bij het in bedrijf stellen wordt/werd zeer snel geregeld

Service zoals het hoort

Product doet wat er beloofd is. Keurig op tijd geleverd, helaas tijdens het transport een van de panelen gesneuveld maar deze is snel en zonder gezeik vervangen. Bij het melden van het defectook geen ellenlange wachtrij met 65 wachtende voor je.

Zeer tevreden!

Inmiddels meerdere malen infrarood bureauverwarming besteld bij Quality Heating. Makkelijk bestelproces en snelle levering. Prijs/ kwaliteit is dik in orde!

Na enkele hickups bij de bestelling, is alles goed afgeleverd

Product was lange tijd niet leverbaar. Communicatie daarover was niet optimaal (een extra mailtje over de verwachte levertijd was op zijn plaats geweest). uiteindelijk is alles naar tevredenheid bezorgd.

Heerlijke infrarood kachel voor onder mijn bureau; voldoet an de verwachtingen

Mijn eerste infrarood kachel aangeschaft. Wat een heerlijke warmte komt hier vanaf. Het voelt behaaglijk alsof je in de zon zit. Prachtig afgewerkt product. De levertijd was door de corona wat vertraagd maar dat neem ik de firma niet kwalijk. Ik werd altijd netjes Dus pulspunten: - behaaglijke warmte - prachtig design - klantvriendelijk minpunten: - levertijd

Mooi stille verwarming met luxe display

Mooie verwarming. geluidloos, vorststand is handig. Meerdere programma's mogelijk.

Mooi smal design en doet wat het belooft

Voor onze keuken waren wij op zoek naar een goede bij verwarming. Wij hebben vloerverwarming maar in koude dagen is deze niet toereikend en wordt de keuken niet warm. Na het plaatsen van deze electrische verwarming is het probleem opgelost. Het klimaat in de keuken is stabiel en heel aangenaam. Het monteren is simpel. Binnen 15 minten hing de verwarming op zijn plek. De verwarming was goed verpakt, zonder beschadigingen en binnen 1 dag geleverd. Eindoordeel: Super tevreden.

Gaat wel

Een Nederlandse beschrijving zou goed van pas komen,en niet alleen in het Engels.

Precies als verwacht.

Strak vormgegeven convectiekachel. Voldoet prima voor zijn doel. Gang en trappengat zijn op t oosten gesitueerd. Deze kachel opgehangen in de hal beneden ter ondersteuning (bijverwarming) airco. Bediening is duidelijk en kinderlijk eenvoudig.

Top product!

Mooi design en geeft veel warmte af. Het duurt iets langer voordat ze op temperatuur zijn dan een terras heater met een lamp. Maar het is het wachten zeker waard.

Snel geleverd zonder poespas

Nadat we onze bestelling hadden gedaan kregen we snel een track and tracé code. De volgende dag werd deze geleverd. Bij het openen zag ik dat de doos al eerder geopend was geweest. Nadat we de verwarming eruit gehaald hadden zagen we een beschadiging aan de zijkant van de paneel. Direct contact opgenomen. Nadat wij een foto hadden gemaakt van de beschadiging hebben zij ons meteen een nieuwe zijkant geleverd. Het contact was allemaal erg vriendelijk.

Goede snelle aftersales na defect

Convector gekocht welke na 3 uur volledig uit ging Aangeboden oplossing werkte niet ( beveiliging ) waarna er binnen twee dagen een nieuwe convector is geleverd Goed opgelost zonder lastige vragen

Top!!

De verwarming is erg licht qua gewicht en is dan ook makkelijk op te hangen aan vrijwel elke soort muur. Hij oogt strak en past mooi in m’n huis. Ook is hij erg snel op temperatuur en geeft een heel fijne warmte af. De thermostaat maakt het handig in gebruik. Hij hangt nu twee weken dus het is nog even afwachten wat de energiekosten zullen zijn, daar heb ik nog geen beeld van. M.b.t. de verzending enkel een minpuntje: de doos was volledig verregend en aangezien er slechts een stuk karton om het midden van de productdoos zelf was gewikkeld was de eerste indruk wat tegenvallend.

Prima spul (3 eldom convectoren)

Correcte behandeling en levering zoals beloofd. In mijn eerdere reactie heb ik al uitvoerig beschreven waarom ik tevreden ben met Quality Heating. WARM AANBEVOLEN!!!

Perfect!!!

Perfect geholpen

Prettige verwarming

Ik heb een Adax eco basic 2000 watt (zonder wifi) aangeschaft voor woonkamer van 32 m2. Ben er erg blij mee. Ik woon in een flat met blokverwarming, deze kan alleen op stand uit of aan, in laatste geval is het dan snel 23 / 24°... Bijgeleverde instructie is duidelijk, hing vrij snel aan de muur. Gebruiksvriendelijk, temperatuur blijft heel constant. Is nauwelijks hoorbaar.

prima verwarming, maar uiterlijk niet gelijk als afbeelding

De verwarming werkt prima. Geeft wel wat geur af in het begin. Jammer is dat de afbeelding van de website anders is dan het model. Namelijk de display. Deze is op afbeelding mooi wit, gelijk als de radiator zelf. Met witte oplichtende cijfers. Echter in het echt is het een zwart vlak met blauwe verlichting. Best jammer, want nu heb je een zwart vlak in een witte radiator. Ook heeft de radiator een sterke spiegelende glaslaag als afwerking. Dit was ook niet duidelijk vanaf de website. De wifi verbinding koste wat moeite, maar werk uiteindelijk goed.

Geweldig product

Het is even puzzelen om hem goed op te hangen. Maar daarna een super product. Een echte aanrader.

Kwaliteit en goede sevice helemaal top en zeker met de koude temperaturen

Klasse

Voldoet aan verwachtingen

Nederlandse handleiding op Internet opgezocht en ingesteld, werkt prima.

Snelle levering, goed artikel

Verwarming ziet er net zo uit als op de foto, heel mooi afgewerkt! Staat nu al een week zijn werk te doen en doet dat echt perfect. De ruimte is zeer aangenaam nu. De stroom kabel zou iets langer mogen zijn.

Goede snelle bezorging

Tevreden over apparatuur en levering.

Éénmalig contact met support was ook naar behoren en tevredenheid. Tot nu geen slechte ervaring.

Snelle levering, top product.

Makkelijke website, snelle levering en top product. Doet precies wat er omschreven wordt en verwarmd de kamer perfect.

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo