Simpel maar perfect

Eenvoudig te installeren en te bedienen. Mooi en strak design wat zelden te vinden is bij elektrische verwarmingstoestellen.

Snel bezorgd, goede kwaliteit/prijs verhouding

Prima ervaring. Duidelijke website, snelle verzending en product heeft een goede kwaliteit/prijs verhouding.

Zeer service gericht bedrijf

Bestelling elektrische verwarming kwam snel binnen maar met een flinke beschadiging. Na de melding kon ik na een excuus zonder probleem kiezen uit terugsturen en een nieuwe ontvangen of een flinke korting op de prijs. Kortom perfect afgehandeld. Zo hoort service te zijn.

Top... goed geholpen en alle vragen keurig beantwoord

Vriendelijk en goede prijs kwaliteit

Ik zit er weer heerlijk warm bij! ;)

Snelle levering! Makkelijke handleiding en hulp bij het ophangen (alleen geen pluggen meegeleverd) Verwarming doet het goed! Nis in de woonkamer weer aangenaam snel warm! En het staat ook nog eens mooi! Strakke uitvoering past overal! ;)

Werkt super goed

Verwarmd heel het huis ik heb verschillende manieren geprobeerd maar dit is het beste wat er was en super goed werkt

Heerlijke warmte via het kleed aan onze voeten

Koude voeten zijn nu verleden tijd

Alles prima

De website is duidelijk, veel keus. De bestelling was vlot en goed verpakt. Kwaliteit van het produkt lijkt prima.

Op zoek naar een elektrische verwarming, terecht gekomen bij deze winkel. Verzending zoals van te voren is aangegeven, verwarming ook goed ingepakt. Al met al, superblij met het product & service!

Fijne elektrische verwarming, mooi en praktisch!

We zijn erg blij met de elektrische verwarming in onze aanbouw. Ziet er heel mooi en strak uit, was heel gemakkelijk op te hangen en eenvoudig in gebruik. De bediening is heel logisch en wijst zich zelf. En ook handig dat er niet alleen een thermostaat op zit, maar ook een aan-en uitknop. Voor ons is de elektrische verwarming namelijk een aanvulling op onze normale centrale verwarming in de serre (aanbouw). Als het koud is, of de wind op de aanbouw staat, lukt het net niet goed om het met de normale cv ketel lekker op temperatuur te krijgen. De extra elektrische verwarming is genoeg om t net wat aangenamer te maken. Blij mee! En ook het gebruik van stroom valt alleszins mee. Voorkomt dat we de thermostaat van de standaard verwarming te hoog moeten zetten, dat gebruikt veel meer stroom. Nog geen minpunten ontdekt!

Doen wat ze beloven: top!

Na uitgebreid onderzoek op internet voor een elektrische convector verwarming voor mijn garage ben ik uitgekomen op de Eldom convector Extra Life met elektronische instelbare thermostaat 3000 Watt. Deze is via diverse internet bedrijven te bestellen, echter de tekst, uitleg, overzichtelijke site en recensies van "Elektrische verwarming/Quality Heating" spraken mij het meeste aan. En ik moet zeggen daar heb ik geen moment spijt van gehad. Keurige en eenvoudige bestelling en betaling via de website, je wordt prima op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en de dag na mijn bestelling werd mijn bestelling keurig afgeleverd. Heel goed verpakt zodat er tijdens transport geen schade kon ontstaan, keurig met Nederlandse beschrijving erbij. Daarnaast is in de praktijk de keuze van deze Eldom Convector ook de juiste gebleken. De informatie welke op de site van Elektrische Verwarming vermeld staat klopt met mijn praktijk ervaring. Kortom ik ben super tevreden en raad een ieder Elektrische Verwarming / Quality Heating en de Eldom Convector aan.

gewoon perfect

Elektrische verwarming is niks duurder dan gas

De drie adax radiatoren kunnen op div sterkte branden . Wij gebruiken 3 keer 1000wat en thermostaat op 22 graden. Voor de bad kamer een fling radiator 1000 en 2000 wat Morgens 1 uur en s avonds ook een uur. Van af Mei tot en met September geen gebruik radiatoren . Gemiddeld stroomverbruik tv ijskast wasmachine vaatwasser licht en andere huishoudelijke apparaten 250 kw stroom per maand tijdens het stookseizoen komen de radiatoren daar bij maand verbruik October november April 180 kw per maand December januari Februari Maart 300 kw totaal verbruik per jaar voor alles4740 kw

Prima verwarming

De verwarming hangt op zolder op de slaapkamer van mijn zoon (11). Die zit daar nu in coronatijd iedere dag zijn schoolwerk te doen. Is binnen no time warm! Echt heel fijn apparaat! Ik heb geen idee hoe het zit met het energie verbruik...

Makkelijk installeren en bedinnen. Leuk.

een heel compleet prettig te bedienen veilige verwarming

Een heerlijke warmte in de badkamer

Redelijk

Elektrische handdoekradiator besteld en verwarmingselement. Bij levering alleen radiator, na mailtje ook verwarmingselement geleverd gekregen. Bij radiator ook afsluitdopje, 2 ipv 3, meegeleverd maar die had ik nog liggen. Prijs kwaliteit is ok.

Product voldoet geheel aan de verwachting

De heater heb ik nodig voor een andere toepassing het verwarmen van een te verwerken product Het product moest snel geleverd , het verwarmt zeer snel en direct mooi,robuust en compleet met bevestiging tot en met de muur bouten

Als ik eerder had geweten dat dit zo'n fijne warmte gaf. Hadden wij dit eerder gekocht. Er komen er zekers meer in ons huis

Vlekkeloos

De ene dag bestellen, goede uitleg op de site, de volgende dag in huis, geïnstalleerd en een warme kamer. Kan me niets beters voorstellen

Top product en dito service

De HQ 2000Watt convector kachel doet het heel erg goed, strak design en met de app bediening ook op grote afstand te bedienen. Prijs/kwaliteit is goed. Maar de service is ook heel goed georganiseerd. Pakket was snel geleverd. En toen ik reclameerde op een hele kleine deukschade (doos was waarschijnlijk hard gevallen tijdens transport) kon ik kiezen: omruilen óf een korting voor waardevermindering. De communicatie hierover verliep vlot en prettig. Kortom, ik ben dik tevreden!

Keurige service

Snel, duidelijk en kwaliteit

Goede ervaring

Ik heb een elektrische wandkachel gekocht. De Adax Adax neo elektrische verwarming. Heel mooie verwarming geef voldoende warmte. Was snel geleverd

mooie kachel

(++)Het kacheltje heeft een mooie uitstraling, m.u.v. het (--) bovenaanzicht. Het is jammer dat de muurbevestiging van bovenaf gezien zo dominant is. Het zou fraaier zijn als er een (opengewerkt) afdekplaatje zou zitten. (--) De bedieningsinstructie vind ik niet duidelijk. Het is me tot heden nog niet gelukt om de beschreven varianten te vinden. (++)De warmtespreiding is comfortabel

Snelle en correcte levering

Het Product is makkelijk te bestellen, wordt snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen. Werkt goed en ziet er precies zo uit als op de site is aangegeven. Prima verwarmingsmat voor een goede prijs!

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo