Zeer goede service

Een zeer goede service. Vakkundig, meedenkend en probleemoplossend. Top.

verhouding opgegeven vermogen t.o.v. oppervlakte/inhoud correct

radiator van 3000W ruim voldoende voor een ruimte van 56 m3 radiator van 2500W ruim voldoende voor een ruimte van 48 m3 prima thermostaat, goede convectie en warmteverdeling ruimtes binnen 30 min. op 16 gr.

Snelle en betrouwbare levering

De levering was zeer snel, binnen 2 dagen. De radiator is van zeer goede kwaliteit en makkelijke installatie instructies. Heel aanbevelingswaardige radiator met zelf een tijd programma.

Snelle levering, product voldoet heel goed aan onze verwachting

Goede service Patricia geweldig doet wat ze zegt

Prima service prima Patricia geweldig maakt waar wat ze zegt

Heerlijk warme bureauverwarming

Snel en volgens informatie site. Goede levering en verpakking.

Snelle levering, nette radiators

Fijne webwinkel, 3 electrische wand heaters besteld. Snel geleverd, makkelijke installatie

strak uiterlijk, snel warm!

eenvoudig te installeren, te bedienen, en via de app gaat het helemaal super. Handig verschillende verwarming schema's in te stellen en deze app kan op elke telefoon van het gezin. Het is lekker warm wanneer we willen. Als ik weer eentje nodig heb koop ik weer de zelfde. Snelle bezorging ook. Een dikke 10!

Prima apparaat en te gebruiken in een kind vriendelijke omgeving

De bestelling is op nalevering gekomen en op het moment zoals van te voren is aangegeven. Er zijn er twee aangeschaft. Ik gebruik de standaard ipv de muurmontage. Schroeven en pluggen zijn meegeleverd. Muurmontage ziet er eenvoudig uit maar dus niet gedaan. Na installatie van de heater ook de app geïnstalleerd. Dit ging eenvoudiger dan de handleiding aangaf, dus een mooi plus punt! QR code gescand en de app zag al automatisch dat ik er twee heb geïnstalleerd. De app is eenvoudig te bedienen. Ook kun je schema's aanmaken (bijvoorbeeld dag/nacht verlaging, weekend uit etc). Hierdoor kun je dus voorkomen dat het apparaat onnodig aan blijft staan. Vermogen is goed. We hebben een goed geïsoleerd huis dus gebruiken alleen de 1000W functie, ruimte is +-15M2 groot. Grote pluspunt vind ik dat het glas niet overdreven warm wordt. De warmte komt er van boven en via de zijkanten uit waarbij het glas aan de voorkant koel blijft. Dus kun je handen niet branden. Enig nadeel vind ik de hoogte van het knopgeluid. Wanneer je een knop gebruikt dan krijg je een hoog, maar voornamelijk, hard geluid te horen. Alsof een rookalarm af gaat. Wat mij betreft te hard! Maar goed we gebruiken de app en dan heb je hier geen last van. Helaas kan dit knopgeluid niet via de app geregeld worden. Belangrijkste is nog wel dat de vormgeving mijn vriendin en dochter goed bevalt!!!!! Kortom, waar voor je geld!

Prima product

Ik gebruik het in mijn tuinkantoor, dat ik verwarm met infraroodpanelen. Vaak is het warm genoeg maar heb ik toch nog koude benen. Ik wil graag de thermostaat lager kunnen zetten maar wel warme benen hebben. Dit paneel werkt prima. Het is fijn dat je het kunt regelen, anders wordt het al snel te warm. Ik heb het met beugeltjes onder het bureau gehangen, zodat ik het nog kan verplaatsen als het nodig is. Plakken kun je wellicht beter niet doen, want dan krijg je het er niet onbeschadigd af. Mogelijk schaf ik er nog eentje aan. Bovenbenen zijn nu warm, maar onderbenen en voeten nog net een beetje koud.

zeer goede kwaliteit

voldoet aan alle verwachtingen: ziet er goed uit en verwarmt heel erg snel.

Zoals verwacht goed

Mooi design past goed in ons tuinhuisje ben er erg blij mee

Super goed geregeld

Snelle levering zelf met kerst drukte

Prettige en persoonlijke service

Mijn bestelling werd geannuleerd, maar na een telefoontje is de convector alsnog binnen een dag afgeleverd.

Snelle service en heldere info op website

Twee keer al een elektrische verwarming besteld en de derde is onderweg! Informatie op de site is helder en correct. Duidelijkheid over latere levering wordt direct gegeven op de site, dus geen verassingen. Levering is snel.

Positieve ervaring

Positieve ervaring in het bestellen en de levering.

Snelle levering, goed product

Mooie aanbieding voor handzame bijverwarming. Laag energie gebruik en gemakkelijke ophanging aan muurzijde

Prettige warmte,goede prijs-kwaliteit

Lijkt op de warmte van infrarood panelen. Alleen prijsgunstiger

Prima kacheltje

Wij hebben deze radiator aangeschaft om onze zolderkamer te kunnen verwarmen (circa 15m2, 35m3 door hoog puntdak). De 1000w uitvoering blijkt dit makkelijk aan te kunnen. Montage is gemakkelijk. Frame waterpas ophangen, radiator er op klikken, 2 borgschroefjes, stekker erin en klaar voor gebruik. De radiator begint bijna direct warmte af te geven als deze aangaat en heeft maar een paar minuten nodig om lekker op gang te komen. Na circa 15 minuten was het een aangename 20 graden (kwam van 13) en schakelde de kachel uit. Bediening zowel op thermostaat als programma. Hoe het zit met stroomverbruik durf ik niet te zeggen, maar zal vast wel wat kw-tjes verbruiken, gezien het snelle verwarmen. Zowel handleiding als het menu ook in het nederlands. Dat

Fijn product

Het product werkt naar behoren, snelle levering..

Met infrarood de warmte in de badkamer gehaald.

Twee gaten in de muur, pluggen geplaatst, verwarming geplaatst, stekker erin en een heerlijke warmte in de badkamer. Binnen 10 minuten geplaatst. Simpeler kan bijna niet!

Handige convector

Handige convector, uitgebreid programmeerbaar , geeft ook verbruikte kwh aan. Ik heb ook een set voetsyeunen er bij besteld, zodat hij verplaatsbaar is.

Fantastisch!

Ben ontzettend blij met de verwarmingen Ze staan ook prachtig,helemaal niet storend en zo blij om ze op afstand te kunnen regelen.

Prima kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle levering

Mooie radiatoren

Snelle levering en prima radiatoren. Werken naar behoren.

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo