Vriendelijk foutje gemaakt.

De verkeerde verwarming werd geleverd. Is snel rechtgezet.

Prijs/kwaliteitverhouding is prima!

Een goed product(warmteopbrengst is prima), voor een zeer schappelijke prijs. 1 Minpuntje(vandaar de 9) de kachel zou 2 standen moeten hebben.

Makkelijk product, zo warm en snel geleverd!

Super simpele installatie en effectieve verwarming onder je bureau. En zonder dat dit overdreven veel energie vraagt (150W).

Blij met het product

Blij met het product wat geleverd is. Werkt naar behoren. Helaas liet de levertijd lang op zich wachten.

Prima!!

Prima verwarming, app kan beter

Dankzij deze geweldige mat nooit meer koude voeten

Het product is zoals omschreven, snel warm, makkelijk in gebruik, eenvoudige bediening, Met een snelle betrouwbare levering Klein punt van aandacht; de verpakking was beschadigd, en kan verbeterd worden

Mooi product en snelle levering

Voor de tweede keer een bestelling gedaan. Supersnelle levering en de elektrische platen zijn ook goed en stevig verpakt zodat ze onbeschadigd aankomen. En niet onbelangrijk... ze staan mooi aan de muur.

Product is prima: proces kan beter.

De bestelde producten van Adax zijn kwalitatief goed en werken prima. De beloften werden niet waargemaakt. Voor 16:30 besteld was niet morgen in huis! Verder niet echt belangrijk. We kregen ook een overmaat aan e-mails betreffende onze bestelling van Quality Heating, van Elektrische-verwarming en van DHL.

Mooi en gebruiksvriendelijk apparaat

Het duurde een paar weken voordat onze maat verwarming leverbaar was. Maar de levering ging verder prima. Het is een mooi apparaat, eenvoudig op te hangen en te installeren. Hij verwarmt goed en keurig volgens het in de app ingestelde programma.

Top product voor een aantrekkelijke prijs

Iets langer moeten wachten dan verwacht echter netjes geleverd. Snelle reactie van klantenservice op gestelde vragen omtrent de levering. Producten, Adax Neo wifi elektrische kachels, voldoen erg goed aan de verwachtingen. Goed afgewerkt en compleet geleverd product.

Prima ervaring

Voor het eerst naar een electrische verwarming gezocht en bij hen besteld. Dit vanwege hun scherpe prijs en het vertrouwen die ze wekken met hun website. Na de bestelling gedaan te hebben had ik toch nog een vraag over het produkt in de te plaatsen ruimte. Mijn vraag werd netjes en naar tevredenheid beantwoord. Produkt was netjes verpakt en snel binnengekregen.

Eerken de bestelling snel en vlekkeloos af.

In de drukke dagen rond black friday was mijn bestelling even uit beeld bij DHL. Quality Heating zond direct een nieuwe bestelling, zonder dat het zoekgeraakte al terecht was. Kwam allemaal goed en heel snel voor elkaar.

Prachtig design met eenvoudige bediening

Deze radiator is snel op te hangen en heeft een mooie moderne look. Echter voor een zwarte design radiator verwacht je wel dat er ook een zwart (ipv wit) snoer aan zit.

mooie vormgeving

snelle levering mooie vormgeving, de app was even puzzelen, maar werk prima apparaat doet wat hij met doen

Stijlvolle, goed regelbare verwarming

Zeer mooi ogende glazen plaat verwarming. Wifi werkt perfect en alles is netjes instelbaar, gaande van temperatuur, wattage tot wifi connectie. Beter aanprijzen heeft geen zin. Voor onze doeleinde, na plaatsing van zonnepanelen om bij te verwarmen i.s.m. vloerverwarming is het echt een topproduct!

Ze doen wat ze beloven

Twee formaten besteld. Werden de volgende dag keurig verpakt geleverd. Het aansluiten was een fluitje van een cent. Het werkt perfect onder ons tapijt. Heerlijke warme voeten. Kortom: een aanrader voor een scherpe prijs.

Duidelijke website, met goede informatie.

Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van dienstverlening en het product!

Zien er mooi uit en makkelijk te plaatsen.

Veel keuze in maat kachels. Makkelijk te plaatsen door bijgeleverde mal. Zien er zeer netjes uit en makkelijk te bedienen.

Mooi product en snel geleverd!

zoals hierboven vermeld

Heerlijke warme voeten

De warmte mat is een absolute aanrader in deze tijden van thuiswerken. Koude voeten zijn verleden tijd. De warmte mat heeft 3 standen, de laagste stand is al voldoende om je behaaglijk te voelen.

super verwarming

het was een probeersel om in een niet geïsoleerd huis uit 1860 de bestaande oude 380 kachel te vervangen voor een 220 verwarming. Niet verwacht dat hij het zo goed zo doen en de kamer op 2 graden na warm te houden. Dus hadden we er nog 2 extra gekocht, maar moeten er nog 2 hebben. Gewoon een super goede verwarming, ik raad hem aan iedereen aan.

Goede verwarming, matige product bij levering

Bij ontvangst bleek het verwarmingselement los in het omhulsel te liggen. Ik heb de voorzijde en achterzijde losgemaakt. Doordat er weinig ruimte was moest ik omzichtig te werk gaan om het element weer in de houders te drukken. Het apparaat werkt nu naar behoren. Ik heb een versie met wifi gekocht maar ik krijg hem niet aangesloten op het netwerk. Apparaat kan alleen op 2.4gHz. Ik had al een defect apparaat ontvangen, die werd zonder problemen door Quality Heating/elektrische-verwarming.nl omgeruild.

duidelijk advies, snelle levering

professioneel

Betrouwbaar en snel geleverd

Ivm vele thuiswerken de laatste tijd regelmatig koude voeten op het tijdelijke thuiskantoor. Om te proberen eerst een klein verwarmngsmatje besteld. Deze werd volgens opgave bezorgd qua levertijd. Dit beviel zo goed zodat we nu ook een groter exemplaar hebben besteld. Betrouwbare levertijden!

Snelle levering en goede service

Beschrijving sluit voor 100% aan bij wat er op de site staat. Erg tevreden met de aankoop.

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo