okee geslaagd

10 goed en hij doet aan de eisen

Mooi apparaat en voldoet perfect

De verwarming dient als extra verwarming in een logeer kamer, waar het altijd koud is. Het ophangen en aansluiten was heel eenvoudig en duidelijk in de beschrijving. Ik was verrast over de mogelijkheden van de thermostaat, maar die gebruik ik niet.

Product werkt zoals verwacht

Snelle installatie conexi met wiffi wat lastiger maar 1x ingesteld functioneerd het naar verwachting.

Prachtig product!! Functioneert prima. Eindelijk heerlijk warme voeten

super

Zeer goede communicatie bij de keus van de goede verwarming en vandaag bestellen morgen al binnen . Top

Alles gewoon zoals het hoort bestellen, betalen, leveren alles keurig netjes

Snelle levering, ik had ook vragen en ben telefonisch goed geholpen.

Goede service, kennis en kwaliteit. Tevreden.

Snelle, nette levering

Een nette omschrijving van het product en normaal bestel proces. Netjes verpakt en op tijd verzonden ondanks late bestelling!

Kleed verwarming met infrarood voelt aan als avondrood !

Heerlijk warme voeten , dus de cv kan een graadje omlaag.

Eenvoudige bestelling en mooi op tijd bezorgd

Prijs kwaliteit in orde, mooi product. En eenvoudig met wifi te verbinden. .

uitstekend

Mijn eerste bestelling bij elektrische-verwarming,nl , de Adax Adax neo elektrische verwarming 1200 Watt 37cm (h) x 94cm (b)-Wit is snel geleverd. en werkt prima. Jammer dat er geen kleine standaards bijgeleverd worden als je de paneel niet wilt ophangen.

Prima website en uitstekende en supersnelle levering

Middels uitstekende en duidelijke website wederom keuze kunnen maken en hierna is er erg snel geleverd

Echt een aanrader!

Ik heb twee Adax Neo WiFi verwarmingen besteld als bijverwarming in de woonkamer, omdat wij stralingswarmte eigenlijk prettiger vinden dan vloerverwarming en aangezien we het dak vol hebben liggen met zonnepanelen leek het ons verstandig om elektrisch te gaan verwarmen. Het bestellen ging erg gemakkelijk en je werd per mail goed op de hoogte gebracht. De bezorging was de volgende dag al, dus dag ging erg snel. De Adax Neo WiFi is erg gemakkelijk zelf op te hangen met de beugel die erbij zit. Vervolgens heb ik de app Adax WiFi gedownload. Account aangemaakt, ging allemaal erg simpel en snel. Het koppelen van beide verwarmingen werd stap voor stap goed uitgelegd en was wederom erg simpel. Nu een week in gebruik en ik ben super tevreden. Ze doen het ook erg goed! + snelle bezorging + makkelijke installatie + makkelijke app (incl koppelen) + verwarmt de ruimte erg goed en snel - kan eigenlijk niks bedenken

mooie disign verwarming

topkachel. Jammer dat er geen Nederlandsche bedieningshandleiding bij is.

Erg mooi maar bovenal lekker warm en behagelijk.

Ik ben er zeer tevreden over, mooi van vorm, goede prijs kwaliteit. Ik beveel dit product dan ook van harte aan.

Prima prijs voor goede kwaliteit

Goede service en snelle levering. De elektrische verwarming heeft n mooi design en verwarmt goed.

Goed apparaat

De verwarming werd snel geleverd en is eenvoudig te installeren. De werking is prima, de display soms wat lastig.

Topkacheltje

Ik zocht een stille bijverwarmer voor mijn serre, deze leek geschikt. De ophangconstructie vond ik wat gammel en de bijbehorende instructie niet echt duidelijk, beetje gedoe, ook om de kachel op 'engels' in te stellen. Paneeltje zat ook niet goed vast, allemaal geen goede start. Maar nu hij eenmaal hangt en het doet: prima kacheltje! Regelmatige verwarming, stil, doet waarvoor ik hem gekocht heb. Blij mee! Marina

Fijne verwarming!

We hebben voor een grote ruimte deze elektrische verwarming besteld en hij doet het goed. Gebruiksvriendelijk! Enige nadeel is dat ik hem graag in het zwart had gewild, dat is nergens te vinden met deze wattage.

Gewoon de juiste warmte op de juiste plek.

Mijn zolder blijft nu op één temperatuur. Voor het werken op zolder de ideale oplossing.

Weinig deskundigheid

De gekochte paneelradiator voldeed niet aan de specificaties zoals beschreven in de handleiding (de timer-on functie werkte niet). Bovendien was de glasplaat niet geheel vlak. Ik heb deze in de showroom omgeruild voor een nieuw exemplaar maar ook deze voldeed niet aan dezelfde specificaties. De verkoper probeerde eerst nog aan de hand van een zelf uitgedraaide handleiding aan te geven dat mijn constatering niet klopte maar was uiteindelijk overtuigd toen ik de bijbehorende handleiding liet zien. De verkoper zou het navragen bij de leverancier, maar ik heb sindsdien niets meer gehoord. Al met al zit ik nu met een paneelradiator die niet volledig functioneert.

Mooi goed werkend apparaat

Mooi design en kachel verwarmt uitstekend

Snel en kwalitatief zeer goed!!!

Ik heb dit als zeer positief ervaren mooi product voor ons een warme deken!!

Mooie luxe verwarming

Mooie en luxe uitstraling die goed warmte afgeeft. Staat in speelkamer van zoontje en binnen 5 min hele kamer behaaglijke temperatuur

Goed product snel geleverd

Thermostaten zijn eenvoudig in te stellen en te bedienen. Bestellen gaat eenvoudig mogelijkheid om achteraf te betalen. Netjes volgende dag bezorgd

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo