Top apparaat

Werkt zoals verwacht! Snel en lekkere warmte!

De kacheltjes zien er mooi uit en makkelijk bedienbaar via de app. Blij mee.

niet denderend!

Het is een mooie convector. Echter, we waren niet gewaarschuwd dat als je hem aanzet door de stekker in het stopcontact te stoppen en op "aan" te zetten dat hij dan enorme ging roken. Zo erg dat de je in de kamer geen hand meer voor je ogen zag en het was een enorme brandlucht. Een telefoontje naar het bedrijf vertelt ons dat het normaal is. Het is het uitharden van de verf. Maar ik was dan graag gewaarschuwd. Verder is in het schermpje de uitleg in het Russisch en die taal beheersen wij niet. Een telefoontje naar het bedrijf vertelt ons dat zij ons een betere handleiding zullen sturen. Echter, 3 weken verder hebben we die handleiding nog steeds niet in ons bezit. Verder doet de convector het goed maar in het scherm weten we nog steeds niet wat daar in te lezen staat en we kunnen hem niet op wifi zetten dat is wel jammer.

Super snelle levering en top service

Zeer goed product en netjes afgeleverd

Snelle levering, prima product. Volop info omtrent levering status, dat mag wat mij betreft minder, alles wordt dubbel gestuurd (zowel vanuit vervoer bedrijf als via verwarming bedriif) Ik denk dat het ook goed zou zijn als er eens vanuit consument oog gekeken zou worden door het bedriif. Om dan te kijken of de hoeveelheid berichten en betreffende teksten wel de bedoeling zijn.

Mooie oplissing voor de koud edagen

Product volledig en op tijd ontavngen. Erg tevreden!

Prima kachel

In verband met thuiswerken wilde wij niet het hele huis verwarmen maar alleen het thuiskantoor. We hebben een compacte lichtgewicht elektrische verwarming gekozen met poten die we gemakkelijk kunnen plaatsen waar we willen.

Super kachel

Erg klantvriendelijk

Zeer goede service. Helaas was het product vertraagd bij de leverancier, goede communicatie hierover.

Mijn groene stroom verwarmt nu mijn werkruimte.

De groene stroom die onze zonnepanelen jaarlijks extra produceren kan ik nu in deze tijd met het thuiswerken mooi gebruiken en besparen we extra veel aardgas. Bevalt goed en we gaan zeker nog uitbreiden met de Adax Neo wifi.

De elektrische radiator voldoet naar volle tevredenheid.

Onze keuken heeft alleen vloerverwarming en dat was niet voldoende om een aangename temperatuur te geven. Met de Eldom radiator erbij lukt dat nu uitstekend.

uitstekend product, makkelijk te plaatsen, snel en goed geleverd.

Het is een goed begin om minder gas te gebruiken; de badkamer wordt nu elektrisch verwarmd. Hoewel plaatsing eenvoudig is, vond ik de Poolse taal op de doos niet helpen.

Snel warm in huis en makkelijk in gebruik

Zeer gebruiksvriendelijke handleiding en makkelijk Om te installeren.

Zeer makkelijk te installeren

Warm zeer snel op en doet wat het moet doen zeker en aan rader ik ben zeer te vrede over het product

Super levering en afhandeling.

Geleverde product zoals omschreven op de site. 's middags besteld, volgende ochtend in huis. Erg blij mee.

Goede en mooie kachel.

De opwarming van de ruimte gaat razendsnel. Het is een stijlvol ontwerp dat niet opvalt. De bediening is makkelijk met de toetsen of met de app.

Eenvoudig , mooi en uitstekend rendement

Goede handleiding. Eenvoudige montage. Mooie uitstraling. Direct op temperatuur.

Snelle en nette levering en alles goed afgehandeld

Prima radiator die snel en gemakkelijk te monteren is en ook goed verwarmt. Zeer tevreden over de online bestelling en levering.

Snel en goed

Duidelijke website. Goede beschrijving van producten. Snelle (na)levering. Het product voldoet precies aan mijn wens. Kortom een zaak die doet wat je er van mag verwachten.

Super gewoon

Bestelling zonder zorgen en goedkoopst gevonden op internet

prima service

Heb een AC paneel besteld, maar die was niet leverbaar. Kreeg netjes een mail met uitleg, en ze boden mij een FC paneel aan die wel duurder was maar ik kreeg hem voor de AC prijs.

Snel en netjes ingepakt bezorgd

De volgende dag al bezorgd.d is De radiators zien er goed uit en de ruimte is snel verwarmd

Goedkoop en goed.

Voldoet aan de verwachting, in ons geval bijverwarming badkamer.

Past mooi in het interieur van de badkamer. Plat en met duidelijke display. Prettig ophangsysteem . Het enige probleem had ik met instellen WiFi. Een haakse stekker zou mooier zijn i.v.m wegwerken kabel. Correspondentie verliep snel en soepel.

Super goed product, snelle levering. Mooi design

Het product wordt degelijk verpakt aangeleverd. Eenmaal uit de verpakking duidelijke handleiding. Allen zou een malletje met maatvoering voor boorgaten wel handig zijn. Het is een mooi design product en werkt direct. Jammer dat de bijgeleverde kabel net zo’n 10 cm te kort is als je hem hebt hangen. Want tegenwoordig zijn de stopcontacten redelijk laag bij de grond. Het is een super mooi product

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo