Goed, zo als het hoort!

Netjes behandeld door de servicedesk met een vraag. Bestelling en levering vlekkeloos verlopen

Snel, vriendelijk en betaalbaar

Telefonisch contact gaat prima. Wordt snel geholpen. Bezoek aan de showroom was ook prima. Prijzen zijn prima en vriendelijk personeel.

Drie elektrische kachels gekocht maar had nog wat vragen over de bediening en ben keurig en prima te woord gestaan. En alles werkt perfect Gr Ron

Zeer duidelijk en overzichtelijke website. Aanvullende vragen worden direct beantwoord door klantenservice. Super snelle levering vanuit eigen magazijn als ook vanuit leverancier. Super tevreden, zeer aan te bevelen. Dank mannen!

Zeer snelle levering voor een goede prijs

Maandag middag besteld dinsdag geleverd. Mooi product.

Super goed

Mooi model, werkt goed, goede prijs/kwaliteit

Alles super geregeld

Besteld en uitleg ook per telf. Perfecte uitleg kort en effectief. Betaling ook mogelijk na een mail via bank overschrijving. In een woord super en snel geleverd.

Zeer snelle levering.

Perfect,geen negatieve ervaring.

super de luxe!

Bestelling is snel verlopen en voldoet aan alles wat ik gelezen heb op internet! Blij met alle 5 de producten! Kort maar krachtig, maar het is wel zoals t is!

Jammer dat er geen NL handleiding op de radiator zelf zit. Als je de NL. beschrijving wilt uitvoeren op het apparaat is dat lastig. Ik ben er ook nog niet helemaal uit. MVG Herman Claessen

Mooi design.

Goed en deskundig service

Prachtige elektrische radiatoren gekocht bij dit jonge bedrijf. Goed en deskundig geholpen door Mark. Heel blij mee.

Lastig aan de praat te krijgen

De Quality Heating Wifi bewegingsmelder en thermostaat PIR-TH bestaat uit twee delen van verschillend fabrikaat. De gebrekkige handleiding is onvoldoende om ze te laten samenwerken. Je moet (???) verschillende apps gebruiken en dat was mij als leek op dit gebied teveel gevraagd. Navraag bij de leverancier bracht geen uitsluitsel, denk dat ik de spullen maar terugstuur want zo heb ik er helaas niets aan.

Heel goede service en communicatie

Heel goede en snelle service en communicatie. Alles verlopen zoals het hoort.

Snelle levering, top product.

Fijne en overzichtelijke website met goed advies en duidelijke omschrijving. Adax neo zwart besteld; werkt super en ziet er geweldig mooi en strak uit!

Website overzichtelijk. Prijsstelling duidelijk. Telefonische ondersteuning nuchter, maar helder. Levering punctueel de volgende dag. Beoordeling van de aankoop vooraf was op deze manier gemakkelijk.

Zeer goed geholpen met maken van keuze.

Snel geholpen deskundig advies. Snelle levering

Vlotte service, goede prijs/kwaliteitsverhouding

Duidelijke productinformatie op de site, na bestelling goede communicatie over levering. Vlot geleverd. Goede terrasverwarmer voor zeer nette prijs.

TOP!

Quality Heating is super goed bereikbaar en denken altijd met je mee! Heb meerdere keren gebeld en een aantal vragen gesteld over de elektrische vloerverwarming en infraroodspiegel. Hugo en Patricia hebben me geholpen. Allebei zijn ze zeer kundig, klantvriendelijk en geen enkele vraag is hun teveel. Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen!

Mooi design product met snelle levering!

Als architect kies ik graag voor mooi design. Deze radiator is strak vormgegeven en met zijn zwarte uiterlijk echt een Eyecatcher in het interieur. Ideaal in de huidige situatie met thuiswerken waarbij de schuur gebruikt kan worden als kantoor en deze in de wintermaanden goed en eenvoudig verwarmd kan worden zonder leidingen hoeven aan te leggen. Door zijn dunne maatvoering past hij goed in ook smalle ruimtes!

Goed werkende verwarming

Montage was makkelijk dat geld ook voor bediening met de app. Verwarming verwarmd de kamer snel.

Prima bedrijf

Ben heel goed te woord gestaan en mijn ervaring wat voor mogelijk heden er waren voor de verwarming voor de badkamer kreeg een heel goede uitleg en ook na een tweede gesprek over de ophanging was ook prima Ben buiten gewoon te vreden over dit bedrijf. Kan dit zeker aanbevelen J.G.Vis

top bedrijf naar Frankrijk sturen binnen 3 dagen ..en wat een instel mogelijkheden voor dat geldld

super kwaliteit veel instel mogelijk heden voor het geld en super snelle levering.

Mooi, simpel, recht toe, recht aan

Omdat ik langzaam maar zeker van het "dure, schaarse" gas af wil en overcapaciteit in elektriciteit van zonnepanelen heb, elektrische radiatoren gekocht. Zien er netjes uit, simpel op te hangen en aan te sluiten (wel een stevig verlengsnoer regelen, als je stopcontact verder dan 2 meter weg is) en ziet er verder niet heel speciaal uit. Wel wordt de verwarming erg heet als je deze stevig en snel wil laten opwarmen en is dit niet aan te bevelen voor een ruimte met kinderen. Maar warm je gedoseerd en beheerst op, dan is dit voor mij een uitstekend produkt, voor ruimtes als badkamer en slaapkamer, die op andere tijden warm moeten zijn dan de woonkamer.

Snelle geleverd en werkt zoals het hoort

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo