Snelle geleverd en werkt zoals het hoort

Zeer goede service!

Heel vriendelijk in persoonlijk contact, blij met prijs en product & mooie snelle levering en attentie hier ook voor.

Fijne verwarming

Fijne verwarming voor op de slaapkamer, snel warm.

snelle service.

Al vaker hier besteld. Altijd snelle levering van een geweldig product.

Hele goede service

Wij kregen een beschadigde verwarming binnen. Probleem werd gelijk opgelost, volgende dag hadden we al een nieuwe binnen. Top service! Wij zijn zeer tevreden. Wij gebruiken de verwarming voor een zolderkamer(logeerverblijf) van +/- 20m2. Hebben 'm opgehangen en getest en werkt super! De zijkanten zijn van plastic, niet heel dik/stevig. Helaas is er met het monteren een scheur in één van de zijkanten gekomen. Verder is het een prima verwarming.

doet precies waarvoor ik de radiator heb aangeschaft.

Werkt prima. In combi met zonnepanelen de perfecte verwarmingsoplossing voor slaapkamer en toilet.

Goede website, snelle levering!

Prima ervaring met deze webwinkel, ik werk, net zoals zovelen nu thuis, en krijg snel last van koude handen en onderarmen op het bureau waar ik nu aan werk. Nu heb ik een electrisch verwarmde bureaulegger waar een heerlijke warmte vanaf komt. Ook zit er nog een regelaar bij om de temperatuur te regelen. Zo hou ik het thuiswerken nog wel 4 weken voor! Bedankt!

Super mooie verwarming

Snel geleverd heel eenvoudig te monteren. Geeft voldoende warmte. Ik heb er één van 2000 watt voor in de woonkamer van mijn appartement. Heel mooi strak ontwerp.

Heerlijk warm zo aan te sluiten perfect

Mooi apparaat lekker slank verwarmt prima

Inmiddels vaker bij hen gekocht altijd goed advies en correcte prijzen Aanrader

Goed advies prettig contact correcte afhandeling Hier kan je met vol vertrouwen bestellen.

top

Heel goed materiaal

product snel geleverd werkt prima

Electrische verwarming aangeschaft voor in de gang, duidelijke instructies, mal voor de biografen erbij. Werkt direct duidelijk gebruiksaanwijzing.

Wederom erg tevreden

Voor de 2e keer bureauverwarming besteld. Vorige keer eentje, dit keer meteen drie tegelijk want op kantoor zijn ze super enthousiast over de verwarming

Snelle levering en reactie op vragen

Onze ervaring is heel erg positief, we hebben onmiddellijk na ontvangst zelfs een tweede bestelling geplaatst. Er is een snelle levering en bij vragen krijg je heel erg snel een duidelijk antwoord.

Netjes en snel geleverd

+ snelle levering + degelijke verzendverpakking, dus weinig kans op beschadiging + duidelijke gebruiksaanwijzing + goede telefonische bereikbaarheid en klachtafhandeling, - er werd eerst een verkeerd artikel geleverd. Maar na 1 telefoontje werd direct een retoursticker gestuurd en na terugzending een paar dagen later het juiste artikel geleverd. Voor ons bijna probleemloos opgelost.

We hebben nog niets ontvangen

Zeer lange levertijd. Communicatie loopt normaal, m.u.z. een e-mail van verzending terwijl dat niet zo was. 02-01-20: Een e-mail ontvangen dat het verzonden is. 06-01-20 Navraag gedaan waar het blijft. 07-01-20: Reactie: is nog niet verzonden. Vermoedelijke levertijd eind januari.

De verwarming ziet er mooi uit vind alleen dat het lang duurt voordat het warm word ga ze morgen omruilen voor meer vermogen

Veel te late levering

Waar op de site levering de volgende dag aangegeven stond wacht ik al ruim een week

Snelle afhandeling, snelle levering, prima product

Als extra op koude dagen hebben we de Ecoflex Atlantic F129-D elektrische convecto in onze stacaravan geplaatst. Strak design, makkelijk te plaatsen en met een zeer uitgebreide elektrische thermostaat. Tevreden!

Snel verstuurd, goed verpakt.

Prima convector kachel, werkt goed, lekkere warmte. Wifi heb ik nog niet aan de gang gekregen, maar dat gaat vermoedelijk wel lukken.

Meermaals perfect

Ik heb nu meerdere keren bij deze onlinewinkel besteld. Tot grote tevredenheid. Als je info nodig bent wordt er snel gereageerd. Ik zou zeker aanbevelen hier te bestellen.

Super service

Had mijn bestelling rond de kerstdagen geplaatst en verwachtte de levering na nieuw jaar. Maar nee hoor, de bestelling werd direct na kerst geleverd. Dit noem ik nu een super service.

positief

we hebben de verwarming als bijverwarming. en dat werkt prima. ook de zilverkleur staat prima in onze landelijk inrichting.

Snelle levering.

Snelle levering,