goed product voor een juiste prijs

Verwarming voor kamers/gang etc indien je deel verwarming in je huis wil toepassen zonder de centrale (gas) verwarming in te schakelen. Goed regelbaar met ingebouwde thermostaat en bestuurbaar met afstandbediening. Kwalitatiesproduct!

Prima infrarood paneel

Snelle levering goede service redelijke prijs.

duidelijke site met heldere voorwaarden

duidelijke site met heldere voorwaarden

Slecht bereikbaar

Ik heb gebeld met het bedrijf het zou zo druk zijn de verbinding werd verbroken. Toen kreeg ik een mail dat de telefoon stuk zou zijn. Vervolgens kom ik mijn product in de showroom halen laten ze mij daar een kwartier alleen beneden staan toen ik er iets van zei werd er gezegd dat ze druk bezig waren boven. Dus geen goede reclame voor dit bedrijf

Prima systeem

Inmiddels meerdere panelen besteld en gemonteerd. Panelen functioneren naar behoren. Te bedienen via afstand bediening of de app. Als je via de app inschakelt moet je ook uitschakelen via de app. Levertijd is niet goed zichtbaar bij panelen die als ‘pre-order ‘ staan. (Was 3maand levertijd !) Gelukkig was de bestelling goed te annuleren waarna ik een andere heb besteld welke snel leverbaar was. Al met al tevreden!

Vlotte levering goed product.

Het infraroodpaneel is makkelijk te monteren en te instaleren.

Prima geregeld, kan niks anders zeggen.

Goederen prima verpakt en sneller levering, TOP!!!

Vaak besteld - nooit teleurgesteld!

Ik heb al vaker bij hen besteld, steeds stipt geleverd en prima materiaal!

Super snel heerlijk warme benen

Wat werkt dit snel en dat met een laag stroomverbruik, het elektrische kacheltje kan de kast in.

Prima en snel geleverd, goed verpakt, duidelijke gebruiksaanwijzing

Smart spiegel met infraroot verwarming doet wat het beloofd, ziet er erg mooi uit,

Er zat nog een oude gebruiksaanwijzing in de verpakking. Dus ik kreeg de thermostaat en het paneel niet gekoppeld. Na contact met infraroodverwarmingstore was het probleem snel opgelost.

tevreden met de levering van het verwarmingskussen

snelle levering van verwarmingskussen

Goede levering

Mooie verwarming redelijk eenvoudig te monteren ziet er na montage er mooi uit en verwarmd uitstekend

Slecht

In een zin heb ik een slechte ervaring met julliebedrijf

keurige prijs en correcte levering

Zeer tevreden over het product dat is geleverd en voldoet volledig aan de verwachtingen

Gied geregekd

Dien wat is afgesproken

goeie service, kwaliteitsvol infraroodtoestel

bestellen loopt vlot. De installatie is overzichtelijk met de bijgeleverde boormal. we hadden nog een vraag die we het contactformulier hebben gesteld en ook daar hadden we binnen de 2 werkdagen respons.

Snelle service en een prima product.

Karpetverwarming voldoet volledig aan de verwachtingen.

Voldoet volledig aan de verwachting

Mijn badkamer is door een verkeerd geplaatste radiator het koudste vertrek in huis. Nu zet ik het paneel aan, even wachten en ik voel de warmte, heerlijk vóór het douchen en vooral erna!!

Prettig

Duidelijke website en goede communicatie!

goeie informatie en snelle levering

bij het bezoek aan de shop werd er goede en bruikbare informatie verstrekt

super

ik heb de infrarood verwarming nu een week en hij doet waar hij voor dient hij verwarmt heel de boven verdieping zeker te vrede.

Snel geleverd en mooinpaneel

Heerlijk warm, idd wel warm, uitkijken met kleine kinderen

net paneel, snel geleverd

net product, duidelijke bevestigings instructies. Instellen wat lastig omdat onduidelijk is beschreven hoe de thermostaatschakelaar moet staan. Als deze niet (groen) brandt, werkt de afstandsbediening goed bleek na enig uitzoeken. nadeeltje vind ik dat je niet kunt zien of het paneel is ingeschakeld, en zo dus gemakkelijk kan vergeten dat deze aan staat. Voor mij reden om het paneel gelijk met de kamerlamp in te schakelen; Als ik de lamp uit doe schakelt dan ook automatisch het paneel uit.

Vlotte afhandeling van bestelling

Bestelling was snel rond, einde dag verstuurd en dag later in huis. Top geregeld

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo