Mooi design met fijne warmte

Na beide infraroodpanelen te hebben gemonteerd was de verwachting niet al te hoog. Maar zodra de infraroodpanelen goed op temperatuur zijn stralen ze fijne warmte af en wordt de ruimte van 8x3 meter behaaglijk warm.

Fantastisch product

Heel fijne infrarood verwarming. Warmt snel op en geeft voldoende warmte op een koude zolder.

Prima service en contact. Snelle levering. Alles in orde. Mooi product!

Goede informatie en snelle levering

De informatie beschikbaar op de site was zeer duidelijk. Vooral qua dimensionering van het benodigde paneel. Zeer tevreden over de werking van ons paneel met de randverlichting.

Niets op aan te merken

De dienstverlening is precies dat waar je op hoopt. Snel en zonder poespas.

Goede, vriendelijke service

Ik heb twee infrarood handdoekpanelen gekocht met een glasplaat. De glasplaat van een van de panelen brak. Er werd keurig gezorgd voor een nieuwe. Ook ivm met het instellen van de WiFi werd ik vriendelijk geholpen. Helemaal blij met de lekker warme panelen!

Zint eer ge begint

26 november 2024 infrarood paneel voor de badkamer besteld zou moeten voldoen hiervoor IP54. 27 november keurig geleverd, de gebruiksaanwijzing geraadpleegd waarin vermeld stond niet in vochtige ruimtes gebruiken. Meteen de klantenservice gebeld die mij vertelde ja hoor deze kun je in een vochtige ruimte gebruiken. Ik was over dat antwoord zeer verbolgen een apparaat dat volgens de gebruiksaanwijzing niet voor de badkamer geschikt is hier toch te plaatsen. Ik heb het paneel dezelfde middag geretourneerd waar het 28 november is aangekomen. Mijn aankoopbedrag zou binnen 5 werkdagen worden teruggestort. Vrijdag 6 december gebeld, de dienstdoende dame zou dit meteen regelen en uiterlijk 11 december zou mijn aankoop teruggeboekt zijn. 12 december weer niets nu maar gemaild, binnen een paar uur kreeg ik een excuus mail en vrijdag 13 december aankoop bedrag terug. De gang van zaken heeft me enorm gefrustreerd, maar zo met veiligheid omgaan is onwenselijk. 11 december kreeg ik ook een uitnodiging om een review op kiyoh te plaatsen maar die link was vandaag 14 december voor mij niet meer toegankelijk vandaar deze omweg.

Goed bedrijf welke goede kwaliteit spullen levert

Ik was opzoek naar bij verwarming voor onze kinder kamers tijdens de koude winter maanden. De panelen van 400 watt en 700 watt voldoen hier perfect aan. De thermostaat en ontvanger zijn makkelijk te installeren. Later wegens succes nog een 700 watt paneel voor in de bad kamer besteld!

Lekker warm!

Deze stoelverwarmer werkt prima, zowel op accu als netstroom. Voor mij op kantoor is stand 1 al meer dan voldoende. Instructies voor gebruik kunnen duidelijker, bijvoorbeeld door tekeningen of fotos toe te voegen. Bij de bezorging was er een disconnect tussen berichtgeving via email door Infraroodverwarmingstore en feitelijke verwerking door de bezorgdienst. Dat is lastig als je thuis moet blijven om het op te wachten.

Goede kwaliteit en support.

2 panelen gekocht. 1e paneel opgehangen en aangesloten. Perfect. 2e paneel opgehangen en aangesloten. Geen warmte. Support gebeld. De koppeling tussen afstandsbediening en paneel moest nog worden uitgevoerd. Stekker in het stopcontact e tegelijkertijd aan/uit en de + indrukken. Alles voor elkaar. Super.

Sneller levering en goede service

Ik kocht twee Caleo wifi verwarmers. Toestellen werden snel geleverd. Echter eentje bleek onvolledig. Nam wat tijd in beslag om een nieuwe heater te krijgen maar door vlotte mailing en telefonische communicatie is alles goed gekomen. Ik raad quality heating zeker aan.

Wij hadden een defect met ons product en het werd binnen 1 dag een opgelost.

Prima product, goede prijs

Snel in huis.

Veel keus, mooi product, snelle levering, makkelijk te monteren

Ik had een paneel nodig met voldoende vermogen op een langwerpige plek. Vond een paneel van 1500x300mm voor een goede prijs geschikt voor wifi en afstandsbediening. Aanrader!

Verwarmt echt lekker

Prima op tijd geleverd. Paneel voldoet absoluut aan m’n verwachtingen. Ook heel fijn dat verlichting verschillende standen heeft.

Aangename warmte

Super om overdag op stroom de werkplek te verwarmen ipv gas. Fijne, comfortabele warmte.

Top geregeld

Prima materiaal, snel geleverd goede ondersteuning

Verwarming bevalt prima. een min puntje is de bevestiging van de poten/wielen. Gaat snel los. verwarming voldoet prima.

prima produkt, snel verzonden

Alles keurig in orde

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Correcte prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering.

Snelle en goede service

Na de snelle levering het paneel opgehangen, daarna nog een vraag gesteld over het koppelen met de WiFi wat niet wilde lukken. Maar ook dat werd snel en doeltreffend beantwoord. Dus zeer tevreden.

Prima zaak, goede sales afdeling

3 panelen besteld 2 ir panelen 2 ir spiegel . De twee panelen keurig de volgende dag gekregen de spiegel helaas nog een dag later. Helaas spiegel dag later dan aangegeven, een berichtje hierover was fijn geweest.

Zeer beperkte aftersales

Ik heb een infrarood paneel voor de badkamer besteld. Dit werd vlot geleverd. Er is echter een zeer beperkte handleiding bij, met name voor programmering en gebruik van de remote controller. Ik heb via e-mail gevraagd of er geen uitgebreide handleiding te vinden is, maar dan krijg ik een link toegestuurd, waarin een video van de koppeling van de remote controller met het paneel. DAT HEB IK NIET GEVRAAGD!!! Dit heb ik aangegeven, maar dan blijft het oorverdovend stil!

super bdrijf

Ik heb inmiddels vloerverwarming en infraroodpanelen gekocht, werkt perfect en voorzien van duidelijke handleiding Goede en snelle service

Snelle levering. Goed product

Ook de poes houdt van de warmte van het paneel !

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo