Great fabric and heat distribution, makes it very comfortable and a great help for cold weather.
Dear Madam, Thank you for your review. Good to hear that you are so enthusiastic. Enjoy your purchase. Warm regards, Quality heating
Ik heb inmiddels 3 elektrische radiatoren. Ze maken geen geluid, je ruimte ze niet, zijn met de WiFi te bedienen en zijn goed verplaatsbaar. Binnen een half uur heb je al een aangename warmte. Kortom. Ik ben er erg blij mee
Geachte heer, mevrouw, Bedankt voor uw review. Veel plezier met uw aankoop. Warme groet, Team Quality Heating.
Ik verwarm m hele huis met panelen en heb ze steeds via deze leverancier. Uitstekende service en prima prijzen. Tegen een meerprijs komen ze de panelen ook ophangen, maar echt nodig is dat niet.
Geachte heer, mevrouw, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service als bedrijf. Veel plezier met uw aankoop. Warme groet, Team Quality Heating.
Ik zocht een verwarmings oplossing voor mijn tuinkamer. Quality Heating heeft in Alkmaar een mooie showroom met verschillende verwarmingsoplossingen tegen nette prijzen. Dus na geadviseerd te zijn uiteindelijk gekozen voor een heatbar die nog op backorder stond maar eind oktober beschikbaar zou komen. En inderdaad kreeg ik eind oktober de bevestiging dat ik de heatbar kon ophalen. Ook kon Quality Heating mij goed adviseren t.a.v. mogelijke plaatsingen met voor en nadelen. Dus ik ben zeker tevreden.
Geachte heer, Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service als bedrijf. Uw review stellen wij dan ook zeer op prijs. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons. Warme groet, Team Quality Heating.
Prima product, BELANGRIJK: stroom 30 seconden onderbreken via schakelaar in stoppenkast. Daarna binnen 1 minuut aanmelden op afstandsbediening. Op de afstandsbediening, twee knopjes gelijktijdig indrukken. (Zie boekje) Er moet en daarna kort piepjes volgen. Daarna is het apparaat gekoppeld aan de afstandsbediening. Hierna het apparaat UITZETTEN met schakelaar op het apparaat. Dan het knopje van de WIFI indrukken en het apparaat koppelen aan de app van uw router. Houdt het wachtwoord bij de hand. Hierna kunt u de temperatuur op de bijgeleverde afstandsbediening of app verder instellen.
Geachte heer, Bedankt voor uw review. Veel plezier met uw aankoop. Warme groet, Team Quality Heating.
Deugdelijk apparaat, Deugdelijke verpakking, Deugdelijke en duidelijke handleiding, In perfecte staat afgeleverd, Kortom alles TOP!!
Goed geïnformeerd en geregeld afspraak netjes na gekomen
Ik had een 2e kans IR paneel gekocht. Deze zou alleen verpakkingsschade hebben. Bij openen van de doos kwam ik erachter dat de stekker kapot was, de afstandbediening miste en er een paar krassen op de foto zaten. Ik heb het pakket kosteloos kunnen retourneren en afterpay is geannuleerd.
Geachte heer, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat het goed opgelost is. Warme groet, Team Quality Heating.
Goed product, snelle levering en service
Geachte heer, mevrouw, Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service als bedrijf. Uw review stellen wij dan ook zeer op prijs. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons. Warme groet, Team Quality Heating.
Easy ordering from the website. I also ordered the installation service and the guys were quick, professional and friendly! Brilliant service. Thank you.
Dear Sir, It is great to hear that you are satisfied with our service as a company. We therefore greatly appreciate your review. Should you have any questions in the future, please do not hesitate to contact us. Warm regards, Team Quality Heating.
A
Geachte heer, mevrouw, Wij willen u bedanken voor het plaatsen van uw review. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Warme groet, Team Quality Heating.
Mijn man is in zijn luie stoel helemaal happy ,zo kun je als je bijna 90 bent van jullie paneel zo gelukkig worden.
Geachte mevrouw, Wij willen u bedanken voor het plaatsen van uw review. Goed om te dat het product naar wens is. Veel plezier met uw aankoop. Warme groet, Team Quality Heating.
Gemakkelijk in gebruik, milieuvriendelijke en toch lekker warm
Myn man en ik zyn vaker by de winkel geweest en ook nu voelde onze binnenkomst niet prettig. Er staat wel een bordje met de mededeling dat onze binnenkomst wordt gehoord maar als je een tyd in de winkel staat dan twyfel je daaraan. Na ons kwam ook een ander stel die op een gegeven moment weg zyn gegaan vanwege de slechte service. Ze gingen ergens anders hun geld uitgeven waar mensen wel in de winkel stonden gaven ze aan. We hebben onze vorige bestelling een aantal jaren geleden in het magazyn ernaast opgehaald en snappen dat het door de omvang even kan duren als personeel daar bezig is. Maar ook by binnenkomst was er destyds niemand enduurde get vry lang tot er wel iemand kwam. Wy gaan uiteraard niet over jullie verkoop maar zyn wel van mening dat hoe klanten binnenkomen en worden behandeld by jullie helaas geen schoonheidsprijs verdiend. Het schoot nog door ons hoofd om telefonisch te bellen of ook weg te gaan maar toen we daarover overlegden kwam een medewerkster. Ze rende eerst naar boven met een dikke jas aan en kwam daarna zonder jas met een rooklucht ons helpen. Het helpen ging vlot. We gunnen fysieke winkels uit de buurt en onszelf een bezoek en aankoop i.p.v. online shoppen maar we durven niet te beloven dat we terugkomen. Helaas.
Geachte mevrouw, Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat u zich niet prettig heeft gevoeld tijdens uw bezoek aan onze showroom. Het kan inderdaad soms wat langer duren dan gewenst voordat er een medewerker in de showroom komt, aangezien wij geen vaste medewerkers voor de showroom hebben en de klantenservice ook bemand moet worden kan het zijn dat medewerkers soms nog aan de telefoon zitten. Mochten er nog vragen zijn horen wij dit graag. Excuses voor het ongemak. Warme groet, Team Quality Heating.
Het duurt even voor t paneel " op stoom komt" maar dan zit je geriefelijk warm
Eenvoudig besteld en de volgende dag geleverd. Doet wat het moet doen. Zeer tevreden.
Geweldig goed werkende infrarood verwarming supersnel geleverd. Een vraag omtrend de installatie is uitstekend opgepakt door de klantenservice.
Ik heb lang moeten zoeken om een kleedje te vinden wat goed was. Uiteindelijk bond ik kiyoh.com en keek of ik dit ook daar kon bestellen en dat was eigenlijk een makke binnen een week kreeg ik mijn besteld kleed dat infrarood verwarming afgeeft. Stekker in het stopcontact en instellen en op stand 2 ( er zijn er 4) behaalde ik het gewenste resultaat al. Nooit koude voeten meer en zéér kosten bedparend. De verwarming is nog steeds niet aan geweest, dat is een kleedje binnen een paar dagen terug verdienen dus. Een echte aanrader.
Dit is het tweede paneel dat ik besteld heb, als cadeau voor mijn zoon in Duitsland. Levering was ook in dit geval gratis! Ook hij is er heel enthousiast over
Wordt gebruikt om plaatselijk mijn vogel volière op te warmen bij de komende koude nachten. Handig dat het instelbaar is naar een lagere wattage!
Wij wilden een infrarood paneel en hadden deze al snel gevonden. Dankzij de goed foto's enbeschrijving.We hebben hem besteld en alles was naar wens .Het is een mooi infrarood paneel en makkelijk te vermijden omdat er wieltjes onder zitten. Super en het geeft lekker de warmte.in één woord dus geweldig
Geachte heer, Wij willen u bedanken voor het plaatsen van uw review. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Warme groet, Team Quality Heating.
Eenvoudige bediening en lekker warm
Mooie panelen die de werkkamer in rap tempo opwarmen en dat voor de helft van het aantal watts. Snelle levering en goede handleidingen.
2 panelen besteld met licht erin en mooie kwaliteit en werken perfect
Het apparaat hangt nu goed aan het plafond en functioneert. Het is nog te vroeg om iets over de werking te zeggen. Ik ben twee dagen bezig geweest om de afstandsbediening te laten werken. Apparaat werd gloeiend heet maar ging niet uit. Uiteindelijk gebeld. Fout in de handleiding. Waarom ben ik niet meteen gebeld als men dat wist? Apparaat heb ik meerdere keren van de beugels moeten halen om dingen te controleren. Dat is een hele klus met 10kg boven je hoofd. Echt heel slecht deze service.
Geachte heer, Bedankt voor uw review. Vervelend dat het zo moeizaam is verlopen met de koppeling van het product. Wij zijn druk bezig om onze handleidingen aan te passen, zodat het makkelijker is voor u als klant om de koppeling te maken. Warme groet, Team Quality Heating.