Karpetverwarming voldoet volledig aan de verwachtingen.
Beste K, Bedankt voor uw review! We zijn blij om te zien dat u tevreden bent. Warme groet, Team Quality Heating.
Mijn badkamer is door een verkeerd geplaatste radiator het koudste vertrek in huis. Nu zet ik het paneel aan, even wachten en ik voel de warmte, heerlijk vóór het douchen en vooral erna!!
Beste A T H Bedankt voor uw review! We zijn blij om te zien dat u tevreden bent. Warme groet, Team Quality Heating.
Duidelijke website en goede communicatie!
Beste Niek, Bedankt voor uw review! We zijn blij om te zien dat u tevreden bent. Warme groet, Team Quality Heating.
bij het bezoek aan de shop werd er goede en bruikbare informatie verstrekt
Beste G, Bedankt voor uw review! We zijn blij om te zien dat u tevreden bent. Warme groet, Team Quality Heating.
ik heb de infrarood verwarming nu een week en hij doet waar hij voor dient hij verwarmt heel de boven verdieping zeker te vrede.
Beste Diego, Bedankt voor uw review! We zijn blij om te zien dat u tevreden bent. Warme groet, Team Quality Heating.
Heerlijk warm, idd wel warm, uitkijken met kleine kinderen
Beste Elly Anne, Bedankt voor uw review! We zijn blij om te zien dat u tevreden bent. Warme groet, Team Quality Heating.
net product, duidelijke bevestigings instructies. Instellen wat lastig omdat onduidelijk is beschreven hoe de thermostaatschakelaar moet staan. Als deze niet (groen) brandt, werkt de afstandsbediening goed bleek na enig uitzoeken. nadeeltje vind ik dat je niet kunt zien of het paneel is ingeschakeld, en zo dus gemakkelijk kan vergeten dat deze aan staat. Voor mij reden om het paneel gelijk met de kamerlamp in te schakelen; Als ik de lamp uit doe schakelt dan ook automatisch het paneel uit.
Beste Frans, Bedankt voor uw review! We zijn blij om te zien dat u tevreden bent. Warme groet, Team Quality Heating.
Bestelling was snel rond, einde dag verstuurd en dag later in huis. Top geregeld
Beste M, Bedankt voor uw review! We zijn blij om te zien dat u tevreden bent. Warme groet, Team Quality Heating.
Ik heb een zeer beschadigde levering gekregen maar over de volgorde van afhandeling service bestaat veel onduidelijkheid. Heb na ruim 1 week nog steeds geen vervanging van paneel
Goede support online
Beste F, Bedankt voor uw review! We zijn blij om te zien dat u tevreden bent. Warme groet, Team Quality Heating.
Goede prijs, snel geleverd en de verwarming ziet er strak en degelijk uit.
Beste Ingrid, Bedankt voor uw review! We zijn blij om te zien dat u tevreden bent. Warme groet, Team Quality Heating.
Het zijn prima panelen werken goed individuel. Echter is het koppelen op de app lastig. Ik ben er nog niet uitgekomen. Wat wel hinderlijk is is dat ze telefonisch niet goed bereikbaar zijn. Ze zijn wel bereikbaar maar er wordt niet opgenomen nadat je een 1 hebt gekozen. Er wordt verwezen naar de website en of gevraagd te mailen. Ook daar gaat het niet helemaal goed bij lastig vragen. Maar nogmaals de producten zijn prima. Maar de helpdesk mag beter.
Het bestelde infraroodpaneel AENO GH4S geleverd zoals afgesproken. Paneel aangesloten en app geïnstalleerd, beide werken perfect en verwarmen zoals beloofd. Min puntje is dat de doos niet was dichtgemaakt en zo door iedereen geopend kon worden.
Volgens mij is de verwarmingsplaat prima (ik gebruik hem pas een paar dagen) maar het heeft een week geduurd voordat hij bezorgd werd. Dus dat vond ik nogal laat. Ik denk dat er beter een ander bezorg bedrijf ingehuurd kan worden. Ik moest ook 3 avonden thuisblijven voor ze (ze kwamen niet) dus werd het pas maandag ( na een weekend met vrieskou waarvoor ik de plaat ook gekocht had)
werkt prima.
Beste Jan, Bedankt voor uw review! We zijn blij om te zien dat u tevreden bent. Warme groet, Team Quality Heating.
Simpel te installeren om mijn kantoor ladenkastje.
Beste Tom, Bedankt voor uw review! We zijn blij om te zien dat u tevreden bent. Warme groet, Team Quality Heating.
De levering van de panelen is goed gegaan, behoudens het feit dat achteraf betalen niet werkt als het bedrag eur 250 te boven gaat. Daar heb ik verder geen probleem mee. Omdat de betaling correct was verlopen en de panelen binnen waren, had ik verwacht dat de installering weldra zou plaatsvinden. Dat was de reden dat ik QH een mail heb gezonden waarop een bevredigend antwoord kwam dat het binnen enkele dagen rond zou zijn. Nu is het 25 januari en de betaling was op 17-1-2025 rond, waarna de panelen zijn geleverd. maar er is nog geen contact opgenomen voor installatie. Of ik het bedrijf moet aanbevelen (volgende vraag) kan ik niet goed aangeven. Ik ga ervan uit dat QH op zich goed funtioneert.
Snelle levering en goed product voor normale prijs
Beste Dennie, Bedankt voor uw review! We zijn blij om te zien dat u tevreden bent. Warme groet, Team Quality Heating.
Product is defect. Naar mijn mening is de prijs/kwaliteit-verhouding niet goed. Meteen retour gemeld, maar een reactie laat lang op zich wachten.
Ik ben zeer tevreden over de infrarood panelen van deze webshop. De panelen zijn mooi afgewerkt en van goede bouwkwaliteit. Ik heb een plafondpaneel van 59 x 59 cm met een vermogen van 450 watt aangeschaft. De levering was keurig op tijd en volgens afspraak. Het opgenomen vermogen blijkt in de praktijk 400 watt te zijn, en het paneel heeft ongeveer een kwartier nodig om volledig op te warmen bij een kamertemperatuur van rond de 19 graden. Voor mij is de ideale voelbare warmte merkbaar tot een maximale afstand van 160 cm. Daarom heb ik het paneel op wieltjes gemonteerd en gebruik ik het als verrijdbaar kacheltje. Dit werkt prima, al moet je wel opletten, want dit paneel wordt warmer dan een wandpaneel. Al met al ben ik erg tevreden met de functionaliteit en kwaliteit van dit product!
Beste Rowie, Bedankt voor uw review! We zijn blij om te zien dat u tevreden bent. Warme groet, Team Quality Heating.
Paneel is mooi en werkt prima. Stekker zit erg vast in het stopcontact, dus het is handig om er bijvoorbeeld een tussenstopcontact met aan-uit schakelaar tussen te zetten. Meegeleverde schroeven zijn te dun voor de meegeleverde pluggen, ik heb uiteindelijk eigen pluggen gebruikt en eigen schroeven. Schroeven voor de bevestiging van de handdoekdroger zijn te lang, kon ik oplossen door extra ringetjes te gebruiken.
Beste Kees, Bedankt voor uw review! We zijn blij om te zien dat u tevreden bent. Warme groet, Team Quality Heating.
Infraroodpaneel snel geleverd. Erg tevreden.
Beste Ankie, Bedankt voor uw review! We zijn blij om te zien dat u tevreden bent. Warme groet, Team Quality Heating.
Product defect geen reactie service
goed en duidelijk
Beste Bert, Bedankt voor uw review! We zijn blij om te zien dat u tevreden bent. Warme groet, Team Quality Heating.
Ik ben erg blij met m'n warme benen.