Onvolledig produkt, volledig onbereikbaar

Produkt van 100den euro’s wordt geleverd zonder stekker. Bedrijf reageert niet op e-mail en is telefonisch onbereikbaar. Na 45 minuten wachten verbreken ze de verbinding

Goed advies, makkelijk besteld, goede oplossing

Goed advies, makkelijk besteld, goede oplossing

Binnen één dag geleverd , het worden 4 dagen .

DpD Niet zo'n goede vervoerder. Er wordt beweerd dat mijn huis niet bereikbaar was , terwijl Post nl even van te voren nog een pakketje had afgeleverd. Als de chauffeur in tijdnood komt ( door de sneeuw deze keer ) , schrappen ze gewoon wat pakketjes. Dan kun je lekker zelf met het ding gaan slepen , vanaf een pick-up point . Ik zou nooit in zee gaan met deze vervoerder !

Sondags besteld, 's maandag verstuurd. Donderdags ontvangen ( DHL) gemonteerd en werkt naar tevredenheid.

Heel content

Het is heel goed voor mijn slijmbeursontsteking aan mijn heup

Gemakkelijke site om te bestellen. Na 2 dagen bestelling ontvangen. Keurig en degelijk verpakt. Apparaat werkt erg goed (nfrarood spiegel met ledverlichting). Uiterst tevreden over dit bedrijf.

Uitstekende service en snelle levering

Uitstekende prijs kwaliteit. Vlotte bestelling en opvolging via track and trace. Levering volgens onze wensen uitgevoerd. Het infrarood paneel is zoals omschreven en voldoet aan onze verwachtingen. Sterke aanrader

Goed product en snelle levering

Paneel is snel warm en zorgt voor een aangename warmte. Erg tevreden dus!

Zeer goed.

Verwarmt zonder geluid te maken. Wat een gezellige warmte!

Een goede nieuwe manier van verwarmen!

Nadat wij ons goed hadden ingelezen overgegaan op een infrarood paneel. We kwamen er al snel achter dat 1 paneel ontoereikend was en hebben er nog een gekocht. Misschien dat we er nog 1 aanschaffen maar eerst maar weer even sparen. Het gasverbruik is aanzienlijk teruggezakt en de verwarmingskosten zijn op Electra een stuk lager dan op gas. Kortom, een aanrader!

Goede srvice

Panelen voldoen aan de verwachting Fout bij het versturen van de panelen Na 1 telefoontje was het snel geregeld Ook zeer netjes excuus gehad

Ruimte wordt lekker snel warm, mooie strakke plaat!

Dit is mijn eerste ervaring met deze vorm van verwarming, plaat hangt aan plafond in de badkamer. Ruimte wordt lekker snel warm, ik had alleen gehoopt dat de vloer wat warmer zou worden. geen spijt van aanschaf.

problemen met contact

Website, voor ouderen, niet zo duidelijk. Bestelling liep niet vlot, ik ben een oudere. Telefonisch NIET te bereiken. Vele e-mails verstuurd, ik had vragen, werd aan mij gevraagd orde nummer, en andere nummers, neem de moeite om op mijn naam te zoeken wat ik vraag. De verzending NIET te volgen, gelukkig heeft de besteldienst mij 2 e-mails gestuurd. men zou de volgende dag leveren, helaas, het werd een dag later. De montage was niet eenvoudig, beschrijving was te summier. Jammer, uw bedrijf was mij aanbevolen door een vriend

Voldoet als verwacht

Snelle levering, eenvoudige montage en perfecte werking.

Heb nog geen ervaring

Heb na de kerstdagen een bestelling gedaan maar tot op heden nog niks gezien of gehoord via de mail

Goede kwaliteit

Ik heb er lang op moeten wachten, maar uiteindelijk ben ik er wel heel blij mee.

product na 10 dagen nog niet ontvangen

Pakket niet ontvangen. Bedrijf doet weinig om pakket op te sporen. Je moet zelf een opsporings formulier invullen. Daarna niets meer gehoord. Dus gaan bellen : na half uur aan de lijn gehangen te hebben nog geen medewerker te spreken gekregen.

Goed dat duidelijk vermeld stond dat de verwarming in nalevering stond, en aan de telefoon telkens keurig geholpen. Dank!

Snelle levering en goed geholpen bij telefonisch contact

Zie hierboven

Fijne shop

Snel te bestellen, overzichtelijke site. Duidelijk beschreven wat ze hebben. De installatie is ook heel fijn. Geen moeilijke uitleg. Wel zou ik graag zien dat de gaten die je moet boren ook qua Diepte worden beschreven. Dit is handig omdat de bouten dieper gaan dan de slagankers. Verder goed beschreven en hij hangt perfect. We genieten er vol op van. Hij is snel warm. Ik heb gekozen voor een model met 840 watt, dit is iets te veel voor onze badkamer, maar ik heb liever dat de ruimte snel warm is dan langzaam dus vandaar de keuze. Bedankt.fijn product

Niet het verwachte resultaat

De infrarood spiegel geeft weinig straling valt heel erg tegen

Er wordt niet gereageerd op een korte vraag in een mailtje die dagen geleden heb gestuurd.

Er is een mankement aan het geleverde product. Nadat ik contact heb gezocht via de mail krijg ik geen enkele reactie.

Prima paneel wat lekker straling afgeeft

Een verrijdbaar paneel van 700 Watt gekocht voor een mooie prijs. Was simpel in elkaar te zetten zonder gereedschap (wielen eronder). Voldoet aan de verwachtingen.

Mooi product, hopeloos bedrijf

Mooi IR paneel met LED gekocht, maar de afhandeling is schandalig slecht. Onwaarheden bij vertraagde levering, verschuilen achter vervoerders zonder iets verstuurd te hebben, mierzoete "oh, oh, wat spijt het ons" emailtjes, en als klap op de vuurpijl gewoon telefonische en schriftelijke afspraken niet nakomen. Ik zou het paneel zo weer kopen, maar onder geen beding bij dit bedrijf.

Geen verwarming, enkel het toestel wordt warm.

Een grote miskoop. Het dient als bijverwarming en zou de ruimte toch enkele graden opwarmen maar na 3u nog steeds geen grazd warmer. Enkel als ik op 1m van het toestel sta voel ik warmte.

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo