Aantrekkelijke prijzen, snelle bezorging.

In alle opzichten correct

Bestellen via de website merkala.nl werkt goed. De verrekening, de verzending en de aflevering zijn altijd correct en op tijd uitgevoerd. Contact met Merkala verloopt altijd goed en is zeker klantvriendelijk.

Snelle bezorging

Binnen een dag bezorgd.

Alles is perfect verlopen.

Snelle afhandeling. Goed verzorgd. Allen post NL heeft het pakje 5 huizen verder afgegeven. Wij waren juist thuis gebleven. De buurvrouw kwam het in de loop van de avond brengen. We waren in het onbekende, daar de trec en trees aangaf dat het afgegeven was. Is toch goed gekomen, maar het hoorde niet zo denk.

changed my appreciation, based on merkala's quick reaction

i do appreciate that post nl was contacted on this matter _____ Hi, Just wanted to share my opinion on the delivery. Nothing against the content or delivery time, happy with it. But i have requested for delivery at home and post nl just dropped the package at a post nl point. I am very upset about it, because we are talking about 12 liters so very heavy pack for me to carry around town. Was home all day, no courier tried to drop it off so I assume it’s just excessive laziness on courier s side

super bedrijf, snel en precies datgene wat besteld is

zie boven

Makkelijk, snel en goede prijs- kwaliteit

Bestellen ging zeer makkelijk, de volgende dag had ik de bestelling al in huis.

Keurig afgehandeld en afgeleverd.

Ik heb mijn ervaring al vermeld.

afhandeling prima, bezorging door Post.nl zeer slecht.

Post. nl is niet aan de deur geweest . heeft het pakket 2 etage hoger bezorgt zonder melding.

Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestelling. De producten werden snel geleverd, ze hebben een zeer groot assortiment en alles op voorraad

Positief

Makkelijk bestellen en directe respons Snelle levering

Overzichtelijke website met veel keus

Merkala is een webshop met een overzichtelijke website met veel keus. Producten worden goed beschreven. Bestelproces verloopt goed. met 2 dagen had ik de bestelde producten al in huis.

goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering.

Snelle verzending

Goede site zeer tevreden over.

Supersnel geleverd

Goede producten tegen een prima prijs

Snel en goed verpakt geleverd

Snel en goed verpakt geleverd

helemaal tevreden

na het plaatsen van de bestelling prima op de hoogte gehouden van de levering. Snelle levering Wij zijn tevreden

fast delivery

this is a pity, you can not "obligate" a "client" to fill in this form

Snelle bezorging!

Snel en adequaat

Na aanmaken van de bestelling op zondagavond lag deze 2 dgn later in de bus. Klasse

Betrouwbaar

Ik was tevreden.

Zeer goede handel. Elke keer tevreden.

gewoon goed en duidelijk

makkelijke website en snel.

Snel en goed

Veel keuze, altijd snelle en correcte levering.

Goed en correct

Een zeer betrouwbaar bedrijf wat haar verplichtingen nakomt. Als er vragen zijn wordt je correct te woord gestaan en geholpen.

Lorrie 13

1724 BL Oudkarspel

Over Merkala.nl

Merkala is een online groothandel in medische artikelen zoals verbandmiddelen, instrumenten, injectiemateriaal, persoonlijke bescherming, diverse soorten verzorgingsmiddelen en overige artikelen voor de inrichting van praktijken. Wij leveren aan professionals als huisartsen, fysiotherapeuten, klinieken, masseurs, verpleegkundigen, tatoeëerders, schoonheidsspecialisten, acupuncturisten en pedicures, maar ook particulieren kunnen bij ons bestellen.