Zeer te reden 10+++++

Levering snel / prima verpakt. Heel blij mee

Zoals het moet

Juiste product snel geleverd

Het is soms een beetje lastig de suikerstripjes online te bestellen. Maar met telefonische hulp lukt 't altijd. De prijs is prima

goede services en snelle inlevering

goede services en snelle inlevering

Erg tevreden

Gemakkelijk te bestellen, snelle bezorging

Keurig verpakt en snel geleverd

Goed en betrouwbaar bedrijf

Verkeerde spuiten

Late reactie, heb de verkeerde spuiten gekregen.

Bestelling goed verwerkt en verzending is ook goed.

Zeer goede service en vriendelijk.

Al jaren klant bij Merkala. En graag doe ik mijn aankopen bij hun. Snel, vriendelijk en betrouwbaar.

Top producten, snel geleverd

Top producten, altijd snel en netjes ingepakte levering, je kunt ook afhaalpunt kiezen. Klantenservice prima. Geen negatieve punten.

Beste kwaliteit van artikelen en op tijde bezorging

Altijd netjes op tijd binnen de volgende dag. Helemaal top!

vlotte bestelling en levering

perfecte service

snelle levering en ruime keuze

Merkala bood een ruim assortiment aan het product waarnaar ik op zoek was. De levering was zeer snel. Prijs - kwaliteit verhouding prima.

Prima levering

Goed geregeld.

super

Ik vond alles prima

Szybko i profesjonalnie

Przepraszam że w języku polskim. Wysyłka bardzo szybka, towar dotarł kompletny. Jestem bardzo zadowolona.

Alles wat ik nodig heb voor mijn salon binnen een dag in huis!

Vanaf het openen van mijn salon koop ik mijn benodigdheden bij Merkala, ze hebben werkelijk alles (disposable’s) en vandaag besteld is altijd morgen in huis! Onwijs fijn!!

Makkelijk en goed assortiment

Snelle levering en als iets niet op voorraad is een bericht hierover.

Prima.

Snel besteld en correct en vlot afgehandeld.

zeer goed en correct

de bestellingen zijn correct en goede producten

vlot

Verder nog geen ervaring in gebruik

Snelle en correcte levering

Bij Merkala bestellen is makkelijk, ook wordt je via chat goed geholpen. De levering was gelijk de volgende dag en al heel snel track en trace in je mailbox!

Goede hulp en snelle service

Goede hulp en snelle bezorging

Lorrie 13

1724 BL Oudkarspel

Over Merkala.nl

Merkala is een online groothandel in medische artikelen zoals verbandmiddelen, instrumenten, injectiemateriaal, persoonlijke bescherming, diverse soorten verzorgingsmiddelen en overige artikelen voor de inrichting van praktijken. Wij leveren aan professionals als huisartsen, fysiotherapeuten, klinieken, masseurs, verpleegkundigen, tatoeëerders, schoonheidsspecialisten, acupuncturisten en pedicures, maar ook particulieren kunnen bij ons bestellen.