Als komt op tijd en heel goed kwaliteit

Snel en voordelige prijzen

Betrouwbaar en op tijd

Bestellen gaat vlot via de website van Merkala. Aflevering is altijd op tijd en goed verzorgd.

snelle levering, voor nette prijs

Bedankt voor de snelle bezorging

Duidelijke site eenvoudig bestellen en snelle levering

goed bedrijf

Bestellingen worden snel en netjes verzonden.

snelle en nette levering

Nette prijzen en snelle levering, ben altijd verbaasd dat de zending er al weer is. ga zo door.

Zeer snelle service

's-avonds om 6 uur besteld en de volgende dag om kwart over 9 in huis

Snel en correct geleverd!

Geweldige service, snelle levering voor prima prijs

Snelle levering,ze doen wat ze beloven

Correct bestelling en levering.

Snelle, goede levering

Makkelijk te bestellen en snelle levering. Jammer dat een platte doos die door de brievenbus kan in een grote doos aan de deur geleverd wordt. Hierdoor is meer verpakkingsmateriaal nodig.

snelle levering, lage prijs

Na prijsvergelijk op diverse sites kwam Merkala als goedkoopste naar voren. Eenvoudig te bestellen en snel geleverd.

Gewoon goed!

Keurige klantenservice ! Kreeg vrijwel direct antwoord op mijn vraag!

Super, en zeer snel geleverd.

Voor een vriend met beperkte mogelijkheden moet ik soms vilt bestellen, om wonden aan zijn voeten te voorkomen. Meestal stelt hij de vraag als de reserve op is, vandaar super dat de verzending snel en betrouwbaar is. Hartelijk dank.

Supersnel

Bestelproces een makkie en supersnelle levering

Snel en uitgebreid assortiment

Website is snel en vlot. Levering is ook altijd snel. Prijzen zijn ok.

deze firma beveel ik aan

degelijke verpakking en snelle levering

Zeer snelle bezorging

Snelle bezorging

Snelle bezorging

Snelle accurate levering. Telefonisch contact gehad en uitstekend geholpen.

Kwaliteit is goed en snelle levering.

Geweldige snelle service

Snelle levering, goede kwaliteit en een super service. Ik miste het factuur even een mailtje gestuurd binnen 10 min antwoord en de factuur erbij. Raad deze site bij iedereen aan.

Prima !

Dag 1 's-avonds besteld. Dag 2 's-middags ontvangen. Kan niet beter !

Perfecte levering van het bestelde op t gewenste tijdstip

Snelle levering tegen een concurrerende prijs... overzichtelijke website en netjes met track and trace, zodat je niet voor niets op de postbode zit te wachten...

Lorrie 13

1724 BL Oudkarspel

Over Merkala.nl

Merkala is een online groothandel in medische artikelen zoals verbandmiddelen, instrumenten, injectiemateriaal, persoonlijke bescherming, diverse soorten verzorgingsmiddelen en overige artikelen voor de inrichting van praktijken. Wij leveren aan professionals als huisartsen, fysiotherapeuten, klinieken, masseurs, verpleegkundigen, tatoeëerders, schoonheidsspecialisten, acupuncturisten en pedicures, maar ook particulieren kunnen bij ons bestellen.