Duidelijke info, groot assortiment aan realistische prijzen

Op zoek naar diabatesnaalden voor onze kat die sinds kort dagelijkse prik moet krijgen. Snel juiste info gevonden en je moet geen té grote bestelling doen om geen verzendkosten te hoeven betalen.

Vlotte verzending

Vlotte verzending. Netjes ingepakt

Overzichtelijke site en snelle levering

Overzichtelijke site en snelle levering.

keurige levering op afgesproken datum

Je kan aangeven op welke dag je het bezorgt wil hebben erg handig

vlotte bezorging

Snel en goed geleverd

Snel

Hele fijne klantenservice, die meedenkt

Ik heb een glucosemeter besteld en kwam erachter dat ik alcoholdoekjes was vergeten. Gelijk een email gestuurd met de vraag of dit nog bijgevoegd kon worden, ipv 2 orders en 2 keer verzendkosten. Dat was helemaal geen probleem. De hele order de dag later ook netjes ontvangen.

Vlotte levering

We hadden de producten snel in de praktijk, top!

Top!!!

Top spullen echte kwaliteit

Grand choix de produits professionnels dans ma marque préférée

Facilité de commander en ligne, choix de produits intéressants et envoi rapide mais grosse déception que je ne peux pas bénéficier des tarifs HTVA alors que je suis professionnelle à Luxembourg et souci lorsque j'étais absente à la livraison, le livreur avait livré mon colis loin de chez moi alors qu'il y a plusieurs points de dépôts disponibles près de chez moi.

snelle levering, uitgebreid aanbod

snelle levering, uitgebreid aanbod, bereikbaar bij vragen

goede service

Snelle levering.

Wederom fijne ervaring met dit bedrijf

Altijd snel geleverd en goed verpakt. Ook de klantenservice is zeer behulpzaam. Alles wat ik nodig heb van spuiten, desinfectie materialen pleisters, diabetici producten alles is te krijgen. Ben inmiddels alweer jaren klant en nog steeds erg tevreden over de betrouwbaarheid en service.

Daniela

Tevreden met altijd snelle levering

Goede ervaring met dit bedrijf

Goed product, mooie prijs en snelle levering

Snelle verwerking van onze order!

Snelle levering.

Wat ze schrijven, maken ze ook waar.

Gekregen wat ik besteld heb

Duidelijke beschrijving met de juiste levering

Netjes verpakt

Snel en correct

De bestelling is correct en snel bezorgd.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Toppie

Snel en makkelijk te bestellen

Prima bedrijf doet wat het zegt.

Mijn bestelling is netjes op tijd bezorgd, en voldoet aan beschrijving.

Lorrie 13

1724 BL Oudkarspel

Over Merkala.nl

Merkala is een online groothandel in medische artikelen zoals verbandmiddelen, instrumenten, injectiemateriaal, persoonlijke bescherming, diverse soorten verzorgingsmiddelen en overige artikelen voor de inrichting van praktijken. Wij leveren aan professionals als huisartsen, fysiotherapeuten, klinieken, masseurs, verpleegkundigen, tatoeëerders, schoonheidsspecialisten, acupuncturisten en pedicures, maar ook particulieren kunnen bij ons bestellen.