Makkelijk om te bestellen en heel snel in huis. Dit heb ik al eerder gedaan en goed voor een volgende keer!

Alles goed geregeld

Duidelijke site, snel geleverd

Snel en gemakkelijk

Snelle reactie en vlotte levering

Ruim assortiment, snelle levering

Prima. Veel keuze, duidelijk overzicht. Snelle levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Snel netjes wordt goed op de hoogte gehouden Heel tevreden

vlotte levering

vlotte levering en een website waar je bijna niet omheen kunt

Alles altijd netjes op tijd geleverd

Bestellen bij Merkala.nl is discreet, overzichtelijk uw medisch materiaal aankopen. Bovendien zijn de prijzen niet te kloppen en komt alles netjes de volgende werkdag onbeschadigd en hygiënisch bij je thuis aangeleverd! Ik ben al jaar en dag een vaste waarde in jullie klantenbestand en kan enkel maar het beste beoordelen en hopelijk nog vele anderen aanmoedigen hetzelfde voorbeeld te volgen. Voor iemand die dagelijks grote hoeveelheden aan verzorgingsmaterialen nodig heeft, scheelt dit een flinke duit in het zakje! Bij problemen zijn de klantendienst medewerkers tevens altijd paraat met een vriendelijke noot om je te behelpen!! Een topper van formaat op alle vlakken!!!

Snelle levering en tegen een goede prijs!

fantatische service

no-nonsense, goede en duidelijke website, div. betalingsmogelijkheden en snelle levering

Positief!

Snelle bezorging.

Zeer tevreden over Merkala

Ik ben zeer tevreden over Merkala. Ruime keuze en bijna altijd alles op voorraad en je hebt het binnen 1 werkdag in huis. Boven de € 50,- gratis verzenden. Bij de meeste bedrijven moet je voor € 100,- bestellen om voor gratis verzenden in aanmerking te komen. Ook komt altijd alles netjes verpakt aan. Verder is Merkala gemakkelijk telefonisch te bereiken voor vragen etc. En vriendelijke service aan de telefoon.

makkelijk

overzichtelijke website, duidelijke verzendkosten, snelle levering

Aflevering is slecht

Post nl heeft mijn pakketje geweigerd en retour gestuurd naar d3 afzender Ik word niet geïnformeerd door jullie klantenservice hoe het nu verder gaat met mijn pakketje en wanneer ik mijn bestelling alsnog ontvang. Ik grijp nu inmiddels al mis in de spullen die ik besteld heb en daar baal ik ontzettend van omdat het om medische hulpmiddelen gaan.

Snel en correct geleverd

Prima keus goede prijs

Snel en accuraat

Snel en volledig in huis

Mijn bestelling vrijdagmiddag grplaatst en maandagmorgen in huis

Fijne website, groot assortiment

Ik vind het assortiment heel fijn bij Merkala. Ik kan daar altijd wel vinden wat ik nodig heb. Ook fijn dat je daar gewoon als particulier kunt bestellen!!!

prima bedrijf

makkelijke site, snelle levering

Goede materialen

Goed snel en nette prijs

Bestel regelmatig en dat bevalt me goed. Voornamelijk materiaal om bloedsuiker te meten

Super snel

Vandaag besteld morgen in huis

Compleet aanbod, snelle levering

vlot en accuraat

Even zoeken naar een goede leveraar. Gevonden en daarna vlot en goed voorzien van hetgeen ik wilde.

Lorrie 13

1724 BL Oudkarspel

Over Merkala.nl

Merkala is een online groothandel in medische artikelen zoals verbandmiddelen, instrumenten, injectiemateriaal, persoonlijke bescherming, diverse soorten verzorgingsmiddelen en overige artikelen voor de inrichting van praktijken. Wij leveren aan professionals als huisartsen, fysiotherapeuten, klinieken, masseurs, verpleegkundigen, tatoeëerders, schoonheidsspecialisten, acupuncturisten en pedicures, maar ook particulieren kunnen bij ons bestellen.