geweldig

Vandaag besteld en de andere dag in huis. Bestellen is eenvoudig. Niets dan lof.

Vlotte verwerking

Alles naar wens

Duidelijke website, snelle levering en keurig verzorgt !

Gemakkelijk te bestellen, en goede info mbt afleveren

Duidelijke website en snelle reactie.

Supersnelle levering, via track& trace te volgen. Zodra je besteld hebt, een bevestiging en na verzending eveneens een melding. Top!

Gewoon goed

Heel plezierig dat het product zo snel werd afgeleverd. Het product zelf nog niet gebruikt, komt op een moment dat ik me er comfortabel bij voel; geen verplichtingen buitens huis.

Heel goed en vlug geleverd

Wij hebben het niet vaak nodig maar komen zeker bij jullie terug.top

Snelle verzending en levering en netjes ingepakt.

De producten waren snel bezorgd; ik ben zeer tevreden.

Snelle en goede levering

Alles prima geregeld en snel

Ik ben erg tevreden over de manier van bestellen en de afhandeling ervan . Kan niet beter .dank je wel .vriendelijke groeten

Mykored Besteld volgende dag geleverd dus prima

Optimale service

Snelle en nette aflevering.

Binnen een dag bezorgd!

Nadat ik mijn vorige vest volkomen had afgedragen, wilde ik een nieuwe, en het liefst ook nog dezelfde. Die vond ik op de website. Een dag later had ik hem in huis. Klantenservice goed bereikbaar en vriendelijke mensen. Waar je wel even rekening mee miet houden: in de winkel is het vest gestreken of hangt sl een tijdje uit. Via de site komt hij opgevouwen en gekreukt binnen. Maar dat heb je zelf snel opgelost.

Snel en discreet

Goed en snelle levering

The best

The best transport and product

Keurig verpakt Mooie kwaliteiten Goede prijzen

Snel en netjes verpakt

Goede leverancier

Groot assortiment en snelle levering!

snel en makkelijk

snel en makkelijk

Vlotte service

Snel en correct geleverd

Merkala is fantastisch Oh! La...la...

Duidelijk en klaar, snel levering, redelijke prijs...

Goed nooit een probleem gehad met leveringen

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen is volgens mij op een andere adres door post.nl geleverd

SUPER

goeie site, vriendelijke mensen

Snelle reactie, snelle levering en goedkoop

Zeer aan te bevelen

Lorrie 13

1724 BL Oudkarspel

Over Merkala.nl

Merkala is een online groothandel in medische artikelen zoals verbandmiddelen, instrumenten, injectiemateriaal, persoonlijke bescherming, diverse soorten verzorgingsmiddelen en overige artikelen voor de inrichting van praktijken. Wij leveren aan professionals als huisartsen, fysiotherapeuten, klinieken, masseurs, verpleegkundigen, tatoeëerders, schoonheidsspecialisten, acupuncturisten en pedicures, maar ook particulieren kunnen bij ons bestellen.