Fantastisch, precies wat ik graag wilde hebben.

makkelijk te bestellen

overzichtelijke site en snel in huis

Onjuist bericht levering

Op zondag voet crème besteld, zou dinsdag geleverd worden. Fijn dan ben ik hele dag thuis. Maar het is nu woensdag en heb de crème nog niet ontvangen en ik moet vandaag weg, heel vervelend. Ik weet alleen niet of dat aan merkartikelen of PostNL ligt,

Prima produkt tegen scherpe prijs

Bestelling ging zeer soepel en snel. Als nu postnl ook zijn werk goed doet was het perfect. Aan Merkala ligt het zeker niet. Prima webshop en kom ik graag voor meerdere zaken

Zeer snelle levering

Vandaag besteld is bij jullie echt morgen in huis. Top

Gewoon prima

Het bestelde artikel wordt vlot geleverd met goede berichtgeving hierover

Helemaal goed, precies zoals het moet.

Binnen 24 uur goed verpakt thuis bezorgd.

Groot assortiment en snelle levering!

Bij merkala heb je erg veel keuze aan medische gebruiksartikelen. Tevens is de snelle levering erg prettig!

Supersnel en netjes verpakt

Ene dag besteld en supersnel in huis. Keurig verpakt.

prima, korrekt

zeer tevreden over mijn push ortho duimbrace

bestelling ging goed en snel, de duimbrace is prettig. Helaas zit mijn duim wel net tussen maat 1 en maat 2 en moet ik wat afwisselen.

Duidelijke site en snelle levering.

Voor een niet professioneel gebruiker van medische verbruiksartikelen is het een duidelijke site met goede uitleg. Snelle levering van binnen de 24 uur maakt het een echte aanrader.

Duidelijk, snelle levering, netjes ingepakt, goed toegankelijke klantenservice.

Merkala heeft een prima overzichtelijke website en zeer snelle levering

Geweldige service. Vandaag besteld, volgende dag geleverd. Elke keer weer. Ook de website zeer overzichtelijk en de spullen zijn zeer snel te vinden. Hou dit niveau van service vast!

Zeer goed.

Goeie spullen en snel leverbaar de volgende dag, en dat isnwel fijn

Zeer snelle levering, de volgende dag al in huis, top!!

Laat op de dag besteld, de volgende dag al in huis!

geweldig

goede en snelle service

snel en goed

Snelle levering en goede kwaliteit.

Makkelijk bestellen snelle levering

Ruime keuze en snelle verzending

Ruim en breed assortiment en bijna alles op voorraad. En vandaag besteld morgen in huis. Absoluut de besteld webshop op dit gebied!!

Eerste keer geweldig

Vlot

Lorrie 13

1724 BL Oudkarspel

Over Merkala.nl

Merkala is een online groothandel in medische artikelen zoals verbandmiddelen, instrumenten, injectiemateriaal, persoonlijke bescherming, diverse soorten verzorgingsmiddelen en overige artikelen voor de inrichting van praktijken. Wij leveren aan professionals als huisartsen, fysiotherapeuten, klinieken, masseurs, verpleegkundigen, tatoeëerders, schoonheidsspecialisten, acupuncturisten en pedicures, maar ook particulieren kunnen bij ons bestellen.