Supersnel,uitstekende producten

top service

bestelling netjes thuis bezorg, aangegeven datum thanks

Prettig

Mooi overzichtelijk productaanbod, handige zoekmachine. Snelle levering, goed verzorgd.

vlotte bediening

Bij toeval uw site gevonden. En de bestelling verliep naar wens. Voor herhaling vatbaar.

enorm tevreden.

alles verliep heel vlot en volledig op tijd .

Precies zoals verwacht

Ik kan er wel wat mee mijn aroma therapie,ik oefen elke dag en geduld is een schone zaak zeggen ze

Perfect dienst en op tijd afgeleverd

Nette snelle levering en voordelige prijs.

Alles verloopt steeds zéér vlot!

Alles verloopt steeds zéér vlot!

Prima product gekocht.

Snelle correcte levering. Keurig verpakt.

Zeer tevreden! Als ik bestel, de volgende dag al in huis! Zou het iedereen aanraden.

Positief

De bestelling kwam volgens de afspraak. Onlangs heb ik een betelling retour gedaan en werd niet moeilijk over gedaan. Ik kreeg de volledige getaalde bedrag gewoon teruggestort. Een prima bedrijf ik bevel het aan.

Perfecte service en snelle levering

Ik had er een schuine klomp bij die niet goed liep ondanks dat werd het snel en correct afgehandeld gewoon een nieuw paar ontvangen .

goed op tijd

levering binnen 1 dag

levering precies op tijd

Goed,snel en goedkoop

Test strips en naalden diabetes test hier besteld. Materialen zijn behoorlijk goedkoper dan bij DVN. Bestelling was snel bezorgd

Ruim aanbod aan concurrentiële prijs.

Mijn eerste bestelling bij Merkala werd heel snel geleverd!

Mijn eerste ervaring met Merkala is goed! Bestelling de volgende dag al geleverd.

Groot assortiment, correcte levering

Snelle levering, goed verpakt. Kwalitatief uitstekende materialen.

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit

Fijn dat ook een particulier kan bestellen. Ideaal om je verbandtrommel eens goed te updaten.

Snel efficient en goed

Mijn bestelling kwam snel was precies wat ik nodig had. Goed verpakt.

Snelle levering. Duidelijke website

Top service en levering

Correcte en snelle levering

Lorrie 13

1724 BL Oudkarspel

Over Merkala.nl

Merkala is een online groothandel in medische artikelen zoals verbandmiddelen, instrumenten, injectiemateriaal, persoonlijke bescherming, diverse soorten verzorgingsmiddelen en overige artikelen voor de inrichting van praktijken. Wij leveren aan professionals als huisartsen, fysiotherapeuten, klinieken, masseurs, verpleegkundigen, tatoeëerders, schoonheidsspecialisten, acupuncturisten en pedicures, maar ook particulieren kunnen bij ons bestellen.