Het product werd snel geleverd

Besteld waren: Ht One veiligheidslancetten 2,2mm 100 stuk Die heb ik nog niet gebruikt. Merkala is goed bereikbaar, via e-mail en tel. Dat is bij diverse andere bedrijven wel anders.

Fijne medische webshop

Producten on het ziekenhuis gebruikt due ze ook hier verkopen

Makkelijk bestellen en snelle levering

Fijne website om te bestellen

Snel en mooie materialen.

Mooie materialen en snel geleverd.

Snelle levering en goedkoop

Positief

Prima service en snel geleverd

Goed service

De gevraagde bestelling werd snel geleverd

Goede nette levering

Prima en snelle levering

Snelle levering.

Bij bestellen aangegeven dat het pakketje naar een post NL afhaalpunt gebracht kon worden. Jammer dat het dan toch eerst bij mijn huisadres word aangeboden terwijl ik op mijn werk ben. Het juiste adres van het afhaalpunt heb ik aangeklikt met bestellen. Daar gaat dan misschien toch iets fout??? Verder zeer tevreden.

past prima

dacht in eerste instantie dat het niet zou passen (te dik). Maar nu ik het artikel draag blijkt het prima te passen. Voel niet dat ik het aan heb

Goede producten en snelle levering.

heel goed verzorgt

dit was de eerste keer dat ik besteld heb

Klasse

Duidelijke omschrijving van het gewenste product en snelle levering.

Goed en een snelle service

Aanraader

netjes en snel geleverd

Goed verpakt en netjes op tijd geleverd. Prijs was wel aan de hoge kant.

Helemaal top !!

Bestelling was snel en correct geleverd.

Snel en vakkundig

Snelle en heel behulpzame en vakkundige afhandeling van mijn bestelling

Goed en snel geleverd

Netjes verpakt en snel geleverd

Goedkoopste en snelle levering

Na een zoektocht naar Fit sportbalsem bij Merkala uitgekomen. Merkala heeft het op voorraad, is de goedkoopste en levert super snel. Kortom TOPPER!

Duidelijke website met goede zoek mogelijkheden. Producten worden goed en duidelijk omschreven en de foto’s laten zien wat je koopt. Komen afspraken na en leveren snel.

Goed assortiment, snelle levering van n goede prijs

Goed assortiment, snelle levering van n goede prijs

De bestelling en levering is goed gegaan.

Het bestellen ging goed. En is netjes op tijd geleverd. Bedankt

Lorrie 13

1724 BL Oudkarspel

Over Merkala.nl

Merkala is een online groothandel in medische artikelen zoals verbandmiddelen, instrumenten, injectiemateriaal, persoonlijke bescherming, diverse soorten verzorgingsmiddelen en overige artikelen voor de inrichting van praktijken. Wij leveren aan professionals als huisartsen, fysiotherapeuten, klinieken, masseurs, verpleegkundigen, tatoeëerders, schoonheidsspecialisten, acupuncturisten en pedicures, maar ook particulieren kunnen bij ons bestellen.