Eenvoudig bestelproces een snel geleverd

Goedkoper vergeleken met concurrenten en een prettige afhandeling. Mijn bestelling was zelfs eerder geleverd dan verwacht, binnen een dag.

Supersnelle en correcte service!

Zeer snelle en correcte levering na mijn bestelling geplaatst te hebben. Aangenaam verrast. Zeker omdat héél veel bedrijven hun beloftes momenteel niet kunnen waarmaken o.w.v. de drukte met leveringen.

Altijd heel tevreden over Merkala. De producten zijn van goede kwaliteit voor een zacht prijsje. De levering is altijd dik in orde. Een topper!!

Prima ervaring

Voor het eerst bij Merkala een bestelling geplaatst en keurig zoals gemeld op site het aan de deur afgeleverd

Het goede product op tijd geleverd

Ik heb een duimbrace besteld en die was zoals beloofd op tijd op het ophaalpunt. Heel positief om te zien dat de verpakking ook zo klein mogelijk was, in tegenstelling tot andere online winkels waar je vaak grote doos om kleine doos krijgt

Fijne webwinkel.

Goede omschrijving van producten op de website. Netjes verpakt. Snelle levering.

Perfect zijn de leveringen

x

Goed,snel en goedkoop

Heb al veel vaker artikelen bij Merkala besteld. Wat opvalt is de accuratesse bij mijn bestelling. Krijg direct antwoord en lever data en uur. Elke keer op de dag en uur geleverd voor een zeer goede prijs.

Duidelijk en snel

Duidelijk en snel

In 24 uur had ik mijn bestelling binnen. Door direct op de website te bestelling heb ik nog eens minder betaald ook. Tot de volgende bestelling

De urinefles is perfect.

Super snel

Bestelling is snel en wordt netjes geleverd

Goed guilty en goed service

!

!!

Prijs goed levering duurt lang

Late levering nig steeds niks ontvangen

Super snel

Ik gebruik het voor aan te komen. ik drink 2x per dag. en ik heb resultaat gezien. is super goed!

Zeer tevreden over de artikelen

Op tijd geleverd

snelle levering!

We bestelden sneltests. Deze werden zeer snel geleverd, en correct van prijs!

ben heel tevreden

alles klopt

Hele goede, snelle, groothandel

Goede groothandel. Zeer snelle levering. Prijzen zijn zeer goed.

Goede service, snelle levering

Er wordt veel aan producten aanbevolen. De bestelde producten worden snel en netjes bezorgd. Ben een tevreden klant.

Lorrie 13

1724 BL Oudkarspel

Over Merkala.nl

Merkala is een online groothandel in medische artikelen zoals verbandmiddelen, instrumenten, injectiemateriaal, persoonlijke bescherming, diverse soorten verzorgingsmiddelen en overige artikelen voor de inrichting van praktijken. Wij leveren aan professionals als huisartsen, fysiotherapeuten, klinieken, masseurs, verpleegkundigen, tatoeëerders, schoonheidsspecialisten, acupuncturisten en pedicures, maar ook particulieren kunnen bij ons bestellen.