klantvriendelijk en accuraat

Had even een probleem met bestellen. Bij telefonisch contact advies waarbij dit meteen was opgelost. Zending kwam al de volgende dag.

Kussen is niet gebruikt.

De persoon voor wie het kussen is besteld, is inmiddels overleden en heeft het nooit gebruikt. Het kussen is aangetekend geretourneerd.

Snelle levering en netjes bezorgd

Product zoals omschreven vlotte aflevering goed verpakt

Uitstekende service ! Proficiat voor jullie dienstverlening !

prima dienstverlening en uiterst snelle levering ! Proficiat aan alle medewerkers!

Goed product.

De papieren handdoekjes van Tork besteld. Ik vind het een goede kwaliteit-prijsverhouding en een snelle leveringstijd!

Duidelijke bediening

Buitengewoon

zeer goed

De levering is snel

Perfect product

Zondag besteld, maandag de bevestiging dat het onderweg was. Echter verzending is met PostNL en mijn ervaringen met PostNL zijn laatste tijd dramatisch. Tot twee keer toe een mail dat het niet geleverd kon worden, dus uiteindelijk had ik donderdag pas in huis. Conclusie is dat Merkala het super doet, maar de vervoerder van keus verziekt de ervaring. Misschien overstappen naar DHL ? Nogmaals Merkala en product is helemaal top !

Alles wat je zoekt in een online winkel

Shoppen bij merkala is ideaal. Naast een breed assortiment, een goede service en een snelle levering

Bestelling was er een dag eerder wat heel fijn was. De meter werkt makkelijk. Is goed leesbaar. .

Geen woorden maar daden

De enige webshop in NL met wat ik zocht. Makkelijk besteld. en geleverd precies zoals beloofd. En het product is identiek aan wat op de site stond.

Snelle verzending.

Snelle levering.

N/A

Uitstekend.

Betrouwbare producten, ruime keus, snel en correct geleverd, fijne webshop. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Ben tevreden over de snelle levering.

Ben tevreden over het product.

Uitstekende site

Goed geprijsd, makkelijke site, snelle levering, goederen goed verpakt

Very fast

The delivery was very fast and correct.

Makkelijk bestellen en vlotte levering

Duidelijke site en correcte en vlotte levering

Helemaal top

Eenvoudig, betrouwbaar en snelle levering

Snelle levering. En goed produkt

Prima. Prijs kwaliteit en snelle levering

Goede en duidelijke website. Snelle service en correcte en snelle communicatie via mail.

Super snelle service

Binnen nog geen dag in huis wat ik nodig heb

Lorrie 13

1724 BL Oudkarspel

Over Merkala.nl

Merkala is een online groothandel in medische artikelen zoals verbandmiddelen, instrumenten, injectiemateriaal, persoonlijke bescherming, diverse soorten verzorgingsmiddelen en overige artikelen voor de inrichting van praktijken. Wij leveren aan professionals als huisartsen, fysiotherapeuten, klinieken, masseurs, verpleegkundigen, tatoeëerders, schoonheidsspecialisten, acupuncturisten en pedicures, maar ook particulieren kunnen bij ons bestellen.