3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ik werd snel terug gebeld door een pro-deo advocaat. dit vond ik echt heel erg fijn

Pluspunten

Lekker direct, onderlegd en kort van stof

Pluspunten

Snel geholpen, vriendelijk, begrijpend

Pluspunten

Snelle reactie en echt de moeite willen nemen om je vooruit te helpen

Pluspunten

contact was correct en duidelijk.

Met heb ik contact? Ik dacht dat ik advocatenkantoor had gebeld.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ik werd snel en vaak teruggebeld nav mijn verzoek

De advocaat in kwestie belde niet maar mailde me aan het einde van de beloofde dag

Pluspunten

Hele snelle vriendelijke service.

Pluspunten

De doorverwijzing ging snel en goed, ik heb een uitstekend persoon gekregen die mijn belangen behartigde

geen

Pluspunten

Snelle en adequate reactie.

Pluspunten

snelle reactie op een melding die je doet.

Pluspunten

Ik ben keurig te woord gestaan en dezelfde dag nog door een zeer attente advocaat terug gebeld.

geen

Pluspunten

Ik vond het jammer dat ik eigenlijk twee keer mijn gehele verhaal moest doen, maar dat er geen advies gegeven kon worden en een advocaat contact met mij zou opnemen. Maar vriendelijke mensen met sympathie en warmte! En de advocaat heeft mij binnen 8 uur gebeld!

Pluspunten

Snelle (re)actie Klantgericht Klantvriendelijk Goede prijs/kwaliteitverhouding

Pluspunten

Vlotte toewijzing van een geschikt advocaat

Tja, geen verbeterpunt, maar wel een lastig nadeel: blijkbaar is het aantal deelnemers niet heel dicht bezaaid; daardoor krijg je al gauw een advocaat toegewezen op meer dan 50km van je woonplaats of werkplek. Verder (verbeterpunt): een vriend raadde me "hetjnn" aan. Deze webpagina is uitsluitend voor advocaten. Het zou nuttig zijn als er ook een hint zou zijn naar rechtshulpzoekenden waar ze moeten kijken.

Pluspunten

netjes en beleefd al mijn vragen beantwoord

Pluspunten

Vriendelijke mensen aan de telefoon. Behulpzaam en meegaand. Snel terug gebeld worden door de persoon die je graag zou willen dat die je helpt. Positief ervaren. Binnen twee uur terug gebeld worden om vervolgens al een afspraak te maken. Geeft je een goed gevoel. Worden in dit gesprek en de mail die je daarna ontvangt al tips gegeven die je wel en absoluut niet moet doen. Wordt je rustig van wetende dat er iemand is die voor je in de bres wil springen voor een leek zoals ik.

Pluspunten

geen idee heb vandaag voor het eerst kennisgemaakt, vriendelijk geholpen en gelijk teruggebeld door de advocaat die ik nodig had, al gelijk vandaag gesprek gehad dus tot nu toe prima

Pluspunten

Korte wachttijden Gerichte vragen Duidelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie en prettig gesprek

Pluspunten

Ik ben heel netjes, accuraat en meelevend te woord gestaan.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen. Handelt tegen de regels geldende voor de advocatuur in. Door mij ingediende klacht bij de Orde werd behandeld door de raad van discipline. Ze kwam eraf met een waarschuwing. Kansloze zaken worden niet ontraden maar worden behandeld om de poen. Praktisch geen zaak gewonnen. Denkt alle rechtsgebieden MEESTER te zijn. 12 ambachten 13 ongelukken heeft bij vele kantoren kortstondig gewerkt . Heeft ook korte tijd eigen kantoor gehad onder de naam Sonsbeek advocaten.. Werd geen succes. Laatste kantoor voor MHA advocaten waar zij werkzaam was , was Stelvio Advocaten

Waardering 2 Kwaliteit: 1 Prijs: 2 Service: 2 Snelheid: 1

Pluspunten

Vriendelijk persoonlijk geduldig rustig meedenkend menselijk duidelijk en SNEL

Ik zou het zo niet weten

Pluspunten

Snelle afhandeling van de aanmelding. Binnen een paar uur krijg ik de juiste advocaat met telefoonnummer en ook nuttige advies voor de voorbereiding van de intake gesprek. Het is supersnel, goede service, geweldig! . Aanbevolen voor iedereen die juridische hulp nodig heeft.

Er is geen.

Pluspunten

Geluisterd naar mijn vraag mij meteen geholpen meegedacht samen met mij dus vond het heel goed hoe dit is gegaan

niks te verbeteren blijf zo doorgaaan

Lindelaan 18

1405 AK Bussum

Over Het-ontslag.nl

Het-ontslag.nl is onderdeel van Het Juridisch Netwerk Nederland. We zijn gespecialiseerd in arbeidszaken en werken samen met een landelijk netwerk van arbeidsrecht advocaten en mediators.

Over Het Juridisch Netwerk Nederland

Het Juridisch Netwerk Nederland is een online platform dat jou koppelt aan een geschikte advocaat of mediator. Dit platform bestaat uit een team van juristen dat altijd met je meedenkt, snel handelt en invoelend is. We bestaan al meer dan 10 jaar en hierdoor zijn we ervaren. Wat ons uniek maakt, is dat wij jou en jouw hulpvraag voorop zetten. Pas daarna zoeken we een geschikte expert voor jou.