Pluspunten

Er werd aan de telefoon erg goed geluisterd naar mijn verhaal en er werd goed rekening gehouden met mijn wensen vwb advocaat.

Pluspunten

Zij staan je netjes te woord, en beantwoorden al jou vragen

geen

Pluspunten

Iedereen die ontslagen wordt of in de toekomst met ontslag te maken krijgt kan ik positief adviseren om uw belangen te laten behartigen door JPF Juristen. De jurist Franssen reageert adequaat op mijn belangen en heeft naar mijn volle tevredenheid binnen 1 maand tijd alles geregeld. Zowel in de vaststellingsovereenkomst als wat de ontslagvergoeding betreft heeft hij het onderste uit de kan gehaald. Wat betreft de kosten voor rechtsbijstand in vergelijking met andere kantoren is JPF Juristen niet duur. Voor een betrouwbare en zeer gedreven jurist in het arbeids- en ontslagrecht moet u bij jurist Franssen zijn.

Pluspunten

Snel, deskundig advies Snel telefonisch contact, met mogelijkheid tot consult

1e prijsindicatie (rond €400,-) bij 1e telefonisch contact bij landelijk infopunt week nogal af van definitieve factuur (750,- welke exact gelijk is aan de maximale vergoeding door werkgever)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Meteen een afspraak. Vriendelijk en behulpzaam te woord staan.

wel erg vroeg met deze vraag. de procedure is nog niet eens begonnen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het vlugge contact en toewijzing van de persoon.

Pluspunten

Helemaal geweldig, werd dezelfde dag nog terug gebeld, ook met advies, en na 24 uur nam de advocaat al contact met ons op. Ben echt tevreden

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle reactie via de mail. Zeer vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon.

Ik zou gisteren, 28 feb, gebeld worden maar heb niets gehoord. Inmiddels is het gelukkig niet meer nodig omdat ik intern aangenomen ben voor een andere baan. Dit maakt het minder erg, maar als je wel de hulp nodig hebt is het fijn wanneer er wel gebeld wordt. Dan kunnen de positieve punten nog zo goed zijn, uiteindelijk gaat het om het gesprek met de jurist/advokaat.

Pluspunten

Ik ben heel tevreeden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie

De desbetreffende advocaat was niet bereikbaar op het opgegeven nummer en de medewerkster van de advocaat die ik sprak kende blijkbaar JNN niet.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik ben doorverwezen door he loket naar Mr. Lof te Heerhugowaard, i.v.m. een ontslagprocedure. Ik werd vrij snel doorverwezen, het verweerschrift ontving ik nog dezelfde middag. Inmiddels een adviesgesprek gehad met Mr. Lof.

Op het moment geen, ik sta pas aan het begin van de procedure, dus voor mij te vroeg om een oordeel te vellen.

Pluspunten

Na het invullen van het verzoek formulier om telefonisch contact ben ik de volgende dag gebeld om mijn verzoek specifieker toe te lichten, Medewerkster (Sanne Post) tekende mijn verhaal kort op en koppelde mijn verzoek om juridisch advies direct door naar Mr Franssen die mij de daarop volgende dag direct belde. Mijn complimenten voor het snelle handelen, Ik ben op een zeer kort termijn geinformeerd over mijn verzoek om juridisch advies.

Ik heb op dit moment geen verbeter punten of tips

Pluspunten

Snelle reactie op mijn vraag/vragen gekregen via de mail.

De leden van de vereniging van juristen beter controleren of dat deze echt alles in het werk stellen om het belang van hun cliënt(en), die zij hebben, ten alle tijden voorop stellen. En tevens erop toezien dat deze leden alle juridische mogelijkheden en nieuwe ontwikkelingen gebruiken om een casus tot een goed einde te brengen.Zo snel mogelijk en zo goed als mogelijk is. En tevens ervoor zorgen dat iedere advocaat niet alleen een tel.nr heeft of een faxnr.,maar ook een antwoordapparaat,omdat wij op geen enkele andere wijze een boodschap konden achterlaten,waarvan wij dus ook wisten dat deze beluisterd zou worden en beluisterd zou zijn door de desbetreffende advocaat. En het allerbelangrijkste van alles: Geen dingen beloven die je niet waarmaakt,en geen afspraken maken met een tegenpartij zonder dat de client hier iets vanaf weet.En vooral netjes een factuur sturen met daarin duidelijk vermeld alle verrichte werkzaamheden waar een client (en dus niet de tegenpartij voor heeft betaald).Zeg maar voor de juridische hulp die een client nodig had om in een bepaalde zaak voor haar of zijn recht op te kunnen komen. En vooral ook alles netjes klantvriendelijk afsluiten,en niet abrupt met het helpen/antwoorden stoppen in een zaak als de gehele vergoedingssom op de rekening is binnengekomen,zoals dat mij onlangs is overkomen.En zo zijn er nog veel meer van dit soort punten.

Pluspunten

Ik werd binnen 1 uur al teruggebeld door de jurist. Hij dacht goed mee en handelde snel. Ik ben plezierig en vakkundig geholpen.

Pluspunten

Nadien opgebeld en goed geholpen

kijk eerst eens goed naar postcode ipv stad/dorp

Pluspunten

Ik werd snel gebeld en de betrefendr advocaat waar ik naar doorverwezen werd heeft heel snel heel goed werk geleverd, zelfs 's avonds laat en in het weekend.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

?

de dame in kwestie, sietse corbijn, werkt op locatie, dus geen kantoorruimte. Vind ik minder, daarom zag ik er van af.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bij telefonisch contact vriendelijk, ondersteunend en duidelijk te woord gestaan. Betrof een vraag van een vriendin bij een ontslagprocedure. Daarna aan haar zelf gelaten of zij met de procedure verder zou gaan. Op dit moment is de vakbond ook nog bezig

Pluspunten

Blijvend contact ook al is nog niets zeker. goed advies. en hoge clientvriendelijkheid

kan niets slachts vinden.

Pluspunten

Snelle intake, gerichte vragen en prima overdracht naar de dienstverlener

Pluspunten

snel geholpen duidelijk er word geluisterd

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Gebeld, zaak aangemeld maar geen hulp gekregen Nog n keer gebeld, wederom aangemeld maar geen hulp gekregen. Uiteindelijk maar zelf een advocaat ingeschakeld.

Pluspunten

Vriendelijk geholpen en aandachtig geluisterd naar het probleem. Advocaat heeft gebeld en nam de tijd voor me

Lindelaan 18

1405 AK Bussum

Over Het-ontslag.nl

Het-ontslag.nl is onderdeel van Het Juridisch Netwerk Nederland. We zijn gespecialiseerd in arbeidszaken en werken samen met een landelijk netwerk van arbeidsrecht advocaten en mediators.

Over Het Juridisch Netwerk Nederland

Het Juridisch Netwerk Nederland is een online platform dat jou koppelt aan een geschikte advocaat of mediator. Dit platform bestaat uit een team van juristen dat altijd met je meedenkt, snel handelt en invoelend is. We bestaan al meer dan 10 jaar en hierdoor zijn we ervaren. Wat ons uniek maakt, is dat wij jou en jouw hulpvraag voorop zetten. Pas daarna zoeken we een geschikte expert voor jou.