Pluspunten

Clienten worden direct doorverwezen en hoeven niet steeds herhaaldelijk het probleem te vertellen. Medewerkers zijn vriendelijk en tonen interesse.

hoge telefoon kosten

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen, nooit meer iets gehoord

contact opnemen zoals beloofd

Pluspunten

Het snel reageren , werd erg serieus genomen.

Aangeven dat het ongelofelijk duur is.

Pluspunten

Snel en rechtstreeks bij de juiste persoon

Geen idee

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

je wordt snel terug gebeld je wordt ook goed op de hoogte gehouden van het verloop van de zaak

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

I was informed that someboby will call me the same day and no one called me.My case was urgent and I informed about it but seems that it did not have any importance..

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

we hebben een prijs afgesproken maar uiteindelijk ben ik voor de volle tarief gefactureerd, jammer

Pluspunten

Ik ben echt super tevreden. De mevrouw die ik als eerste aan de telefoon had, was enorm aardig en luisterde echt naar mijn verhaal. Zij heeft ervoor gezorgd dat ik in contact kwam met een advocaat en deze meneer belde mij binnen een half uur terug. Hij was enorm behulpzaam en vriendelijk en stelde mij op mijn gemak. In de loop van de middag heeft hij me weer gebeld en hij heeft me enorm geholpen. Hartelijk bedankt!!!!

2 sterren: slechter dan verwacht

Ontvangen rekening dubbele van de in eerste instantie geschatte telefonische prijsopgave.

Pluspunten

Meteen telefonisch contact zoeken naar aanleiding van een mail die ik verstuurd had. Heel prettig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed eindresultaat. Prima advocaat die weet wat er in de markt speelt.

Begin chaotisch. Ik werd niet snel (binnen een dag) teruggebeld na mijn aanmelding. Toen ik zelf ging bellen kreeg ik steeds een andere contactpersoon aan de lijn die niet terzake kundig was en ook niet duidelijk kon zeggen wanneer ik zou worden teruggebeld of wanneer er precies een afpraak kon worden gemaakt. Liep niet lekker.

Pluspunten

Zeer snelle en adequate ontvangen.

Pluspunten

Sneller respons, zowel telefonisch als per e-mail. Correcte realistische benadering zonder 'gouden bergen' beloftes. Hangende de verdere afhandeling wil ik op basis van de nu reeds opgedane ervaring toch al wel een 4-sterswwaardering geven.

Pluspunten

Vakkkundig advies ontvangen zowel vooraf, tijdens en na de lopende procedure. Lagro Advocaten in de persoon van Judith Tersteegh heeft daadkrachtig opgetreden en mijn belangen uitstekend behartigd.

In sommige gevallen had k graag eerder of tijdiger een update van de situatie willen hebben, bij navraag van mijn kant is er altijd netjes en direct geinformeerd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vrij snelle reactie op mijn verzoek.

Offerte aanbieden waar je ja of nee tegen zegt.

Pluspunten

Alles is netjes en snel geregeld. Nu maar hopen op een correcte afhandeling.

Pluspunten

Snelle reactie en afspraak. Duidelijk en beleefd.

Pluspunten

Goed contact met ons over het ingediende verweer, ook uitleg als wij het niet goed begrepen. Duidelijke afspraken met ons. Prijsverhouding helemaal goed. Kantoor telefonisch goed bereikbaar. Jip en Janneke taal.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

hij heeft niets gedaan

Pluspunten

Duidelijke, snelle en klantvriendelijke reactie.

Pluspunten

Ik kan alleen maar positief zijn: Ik heb gebeld met een vraag. Daarop heb ik voor dat moment zeer goed advies gekregen. Dat vind ik een top service. Ik kom zeker bij JNN terug als ik het nodig mocht hebben.

Pluspunten

Zeer goede dienstverlening. Werd snel geholpen. Advocaat was deskundig en had redelijke tarieven.

Lindelaan 18

1405 AK Bussum

Over Het-ontslag.nl

Het-ontslag.nl is onderdeel van Het Juridisch Netwerk Nederland. We zijn gespecialiseerd in arbeidszaken en werken samen met een landelijk netwerk van arbeidsrecht advocaten en mediators.

Over Het Juridisch Netwerk Nederland

Het Juridisch Netwerk Nederland is een online platform dat jou koppelt aan een geschikte advocaat of mediator. Dit platform bestaat uit een team van juristen dat altijd met je meedenkt, snel handelt en invoelend is. We bestaan al meer dan 10 jaar en hierdoor zijn we ervaren. Wat ons uniek maakt, is dat wij jou en jouw hulpvraag voorop zetten. Pas daarna zoeken we een geschikte expert voor jou.