Pluspunten

zeer snelle reactie en goed advies

Pluspunten

het contact per telefoon was zeer vriendelijk en behulpzaam; dit gesprek werd direct gevolgd door een mail met info en een telefoonte van het advocaten kantoor waar ik naar verwezen ben.

even vooraf aangeven welke vraag men stelt. In dit geval mijn inkomen die ik niet precies uit mijn hoofd weet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijn om sireus genomen te worden en uitgebreid geïnformeerd te worden voor niks.

Pluspunten

De snelle, passende reactie. De vriendelijkheid enz.

Pluspunten

Snelle doorverwijzing naar advokaat in woonomgeving

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk te woord gestaan, duidelijk met vragen stellen, meedenkend, al met al zeer goed

Pluspunten

Snelle Handeling en zeer fijn contact

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle reactie

Informatie is niet juist. Alvorens vroeg ik of het advocatenbureau pro deo advocatuur deed, waar ja op werd gezegd en daarna werd ik doorverwezen naar advocatenbureau. Na mijn hele verhaal weer aan de advocaat te hebben gedaan, zei zij dat hun kantoor geen pro deo zaken deed.. Heel vervelend....

Pluspunten

Kort en puntig tips aan mij gegeven

meer mogelijkheden om te kiezen

Pluspunten

Gelijk contact en goed advies. Ik kon altijd bellen. Of werd snel terug gebeld. Zo ben ik op weg geholpen.

Pluspunten

L.s, Ik ben tot nu toe zéér tevreden m.b.t. de klantvriendelijke dienstverlening !

Pluspunten

Prettige persoon die telefonisch antwoord geeft en je verder helpt en in verbinding brengt met de juiste instantie

Pluspunten

snelle hulp en antwoord op de vragen

Pluspunten

Snelle bemiddeling

Pluspunten

Klantgericht en to the point. Het was een helder en constructief gesprek, waarbij we nog voordat de teller ging lopen knopen hebben doorgehakt. Ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

Pluspunten

Snel contact, goede voorlichting en snel actie ondernomen

Lindelaan 18

1405 AK Bussum

Over Echtscheiding.nl

Echtscheiding.nl is onderdeel van Het Juridisch Netwerk Nederland. We zijn gespecialiseerd in familiezaken en werken samen met een landelijk netwerk van familierecht advocaten en mediators.

Over Het Juridisch Netwerk Nederland

Het Juridisch Netwerk Nederland is een online platform dat jou koppelt aan een geschikte advocaat of mediator. Dit platform bestaat uit een team van juristen dat altijd met je meedenkt, snel handelt en invoelend is. We bestaan al meer dan 10 jaar en hierdoor zijn we ervaren. Wat ons uniek maakt, is dat wij jou en jouw hulpvraag voorop zetten. Pas daarna zoeken we een geschikte expert voor jou.