1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

eerlijk en nuchter aan de tel hebben geen zin in pro deo zaak rondom pensioen verevening. lastige kwestie, pensioenverevening na scheiding gedurende welke de ex partner niet wenste mee te werken aan een ouderschapsplan, verdeling goederen, convenant e,d scheiding uitgesproken zonder nevenvoorzieningen, m.u.v. omgangsregeling op zaterdag 09:00 - 18:00 uur Helaas voor mij na/door alles rondom scheiding - black out / burn out / baan kwijt waarna je als zzp'er direct terugvalt op een bijstand niveau ondersteuning.

verbeterpunten voor een advocatenkantoor ?? Grapje zeker!

Pluspunten

Ik had snel juridisch advies nodig over waar ik mijn recht stond en hier heb ik snel duidelijke antwoorden opgekregen en direct doorverwezen naar een advocaat in de buurt.

Pluspunten

Zeer positieve ervaring met dit bedrijf. zeer deskundig telefonisch geholpen. er werd goed geluisterd, goede vragen gesteld en en op een snelle manier verder geholpen.

Voor zover mijn contact met het bedrijf was heb ik geen verbeterpunten.

Pluspunten

Keurig gereageerd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel contact na telefonisch gesproken te hebben.

Pluspunten

Werkt snel en meerder keren proberen contact te krijgen.

Pluspunten

Ik werd correct telefonisch benaderd wat ik als zeer fijn ervaar.

Geen enkele verbetering het is prima zo de service.

Pluspunten

Vriendelijk en geduldig telefonish hulpdienst dame (Mw. Sana Post), duidelijk advies en heeft beloofde assistentie stipt uitgevoerd

Pluspunten

snelle service en duidelijk.

Pluspunten

vlot en adequaat

Pluspunten

Aardig en duidelijk

Pluspunten

gelijk geholpen, netjes terugbel afspraak van hun kant gemaakt. Echter toen ik ze nodig had was de zaak zo geregeld

Pluspunten

Snel en netjes te woord gestaan. Duidelijk uitleg, en snel reactie via mail m.b.t. advocaat in de regio.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle terugbel reactie na mijn eerste mail-contact

beetje overdonderd door m.i. iets te commerciele overval door betrokken advocatenkantoor

Adres wijzigen van Veerman advocaat

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

ik kan er nog niet veel over zeggen. tot nu toe een vriendelijke mevrouw aan de lijn gehad

?

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

niks positief

ook andere clienten helpen ook al zijn het mensen die subsidie krijgen want die worden niet geholpen vanwege het geld. echtscheidingen niet laten behandelen door een vrouw want die is niet objectief genoeg

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Pluspunten

Heel vriendelijk en zeer behulpzaam

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Sympathieke mediator aan de telefoon

Doe wat je beloofd. 3 maal moeten bellen voordat ik gebeld werd door een mediator. Op kantoor net steeds diegene die erover gaat in gesprek of in overleg. U vraagt mij mijn bericht te wijzigen. Slechte OR is nooit goed. U had ook online kunnen reageren op mijn bericht echter dan wel transparant te zijn. Nogmaals heb 3 maal in 1 week zelf contact moeten zoeken om dan teruggebeld te worden. Het is dat de mediator charisma had anders had ik het elders gezocht. Misschien niet zo snel vragen om revieuws van klanten. Want op het initiele contact scoort u bij mij een dikke onvoldoende.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

aanvraag goed verwerkt

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

positief dat er snel contact wordt opgenomen

een internationaal telefoonnummer is wenselijk

Pluspunten

snelle respons, snel terzake, duidelijk wat de opties zijn.

Lindelaan 18

1405 AK Bussum

Over Echtscheiding.nl

Echtscheiding.nl is onderdeel van Het Juridisch Netwerk Nederland. We zijn gespecialiseerd in familiezaken en werken samen met een landelijk netwerk van familierecht advocaten en mediators.

Over Het Juridisch Netwerk Nederland

Het Juridisch Netwerk Nederland is een online platform dat jou koppelt aan een geschikte advocaat of mediator. Dit platform bestaat uit een team van juristen dat altijd met je meedenkt, snel handelt en invoelend is. We bestaan al meer dan 10 jaar en hierdoor zijn we ervaren. Wat ons uniek maakt, is dat wij jou en jouw hulpvraag voorop zetten. Pas daarna zoeken we een geschikte expert voor jou.