3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle tips, op de hoogte van de wetten en regels

Pluspunten

Snele reactie

Pluspunten

Ben meteen te woord gestaan en op zeer korte termijn een mail ontvangen met daarin een naam van een advocatenkantoor.

Pluspunten

Ik werd direct teruggebeld nadat ik via de website een vraag had gesteld. Dat werd door mij bijzonder op prijs gesteld, zeker omdat ik in Belgie woonachtig ben en ik er rekening mee had gehouden dat ik om die reden misschien niet teruggebeld kon worden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle toezegging te zullen reageren en gereageerd

prijsniveau

Pluspunten

Snel en duidelijk

Geen voor zover

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

snel telefonisch contact over de vraagstelling

ik vroeg om een pro doe advocaat. Ik kreeg per mail een advies maar deze bleek geen pro deo klanten te willen helpen.

Pluspunten

Contact gezocht met uw bedrijf en kreeg na een half uur een link voor een advocaat, prima!

Pluspunten

snelle behandeling duidelijkheid

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Je krijgt snel een reactie van ze, een goed en kundig advies

geen idee ga zo door

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed ingelicht netjes geholpen

lange wachttijden

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen een positief punt in jullie kunnen ontdekken. Verkeerde benaming, verkeerde berichten. Telefoonnummers door geven die geen tijd hebben.

Weet met wie je spreekt, weet of een advocaat tijd heeft. En niet zo lang praten maar daden leveren.

Pluspunten

Snel en goed advies

In mijn geval kan ik niets vinden

Pluspunten

Duidelijkheid en snelheid waarmee gereageerd werd.

Pluspunten

Snel contact en erg vriendelijk geholpen. Deskundige advocaat.

Pluspunten

Ik ben goed en snel geholpen. Dus alleen maar positief.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie. Goed advies. Geduld bij het aanhoren van de klacht. Goede terugkoppeling.

Zeg niet dat er de volgende dag teruggebeld zal worden wanneer dat nog niet duidelijk is. Ik wachtte twee dagen en op de derde dag werd er gebeld.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

hebben mij meteen gebeld na mijn probleem voor te leggen op internet das positief maar daarna zou ik binnen 24 uur teruggebeld worden nadat een advocaat zou gevonden worden om mij te helpen (ik zocht namelijk een advocaat die zich uitkent met internationaal privaatrecht!!) en DIT!!! is tot 2 maal toe niet gebeurt en ben zeer teleurgesteld,heb nog steeds geen advocaat!!!

Ja,gewoon mij terugbellen aub op mijn nummer 046-4581618 en mij aub een advocaat bezorgen die zich dus uitkent Internationaal Privatrecht

Pluspunten

Prettig eerste contact. Er wordt goed geluisterd. Wordt verteld dat je binnen 24 uur gebeld kan worden, is binnen 4 uur. Ben heel goed geholpen, bedankt!

Pluspunten

Veel informatie gekregen van iemand die begrijpt hoe ik mij voel en wat ik hiermee wil bereiken of belangrijker nog waar ik liever niet naar toe wil. Een vechtscheiding.

Tot nu toe nog niet.

Pluspunten

Advies/hulpzaam/attent

Lindelaan 18

1405 AK Bussum

Over Echtscheiding.nl

Echtscheiding.nl is onderdeel van Het Juridisch Netwerk Nederland. We zijn gespecialiseerd in familiezaken en werken samen met een landelijk netwerk van familierecht advocaten en mediators.

Over Het Juridisch Netwerk Nederland

Het Juridisch Netwerk Nederland is een online platform dat jou koppelt aan een geschikte advocaat of mediator. Dit platform bestaat uit een team van juristen dat altijd met je meedenkt, snel handelt en invoelend is. We bestaan al meer dan 10 jaar en hierdoor zijn we ervaren. Wat ons uniek maakt, is dat wij jou en jouw hulpvraag voorop zetten. Pas daarna zoeken we een geschikte expert voor jou.