Pluspunten

Ze zijn heel toegankelijk en reageren erg snel!

Ik vind wel dat mijn advocaat een eind bij mij uit de buurt zit (klein uurtje rijden), misschien is het mogelijk meerdere kantoren aan te laten sluiten, zodat de afstand minder lang is voor toekomstige cliënten.

Pluspunten

supersnelle reactie, binnen een half uur had ik iemand aan de telefoon die me verder geholpen heeft.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

nou ze hebben met me gesproken

niet beloven wat niet waar is door telefoon wordt gezegd dat intake gratis is maar advocaat wil poen zien eerst zelfs bij de loempia boer krijg eerst loempia en dan betaal je

Pluspunten

Klantvriendelijk en snel.

Geen.

Pluspunten

Werd dezelfde dag al benaderd door een advocaat dus alles is super snel en keurig verlopen

Geen voor zover ik weet

Pluspunten

Snelle reactie en gedegen behandeling

Pluspunten

Ik heb deze organisatie als zeer positief ervaren. De snelheid waarbij een advocaat werd toegewezen is goed te noemen. ook het contact was correct

Pluspunten

Snelle reactie en goed ondersteund middels de telefoon. Erg vriendelijke medewerker.

De aangemelde advocaat in kwestie heeft nog steeds niet gereageerd. Misschien in de toekomst meerdere advocaten laten kijken en eventueel volgen of zij contact leggen.

Pluspunten

Ik werd erg vriendelijk te woord gestaan. Binnen een dag had ik een afspraak met een advocaat.

Geen idee

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik werd vriendelijk te woord gestaan en ben ook goed geholpen. Wat werd gezegd is ook nagkomen. Goed geholpen.

geen

Pluspunten

Snelle actie en reactie op hulpvraag.

Bij het zoeken naar een advocaat rekening houden met locatie en tarieven. Tevens aandacht, of advocaat voldoende ruimte heeft voor werkzaamheden, die spoed vragen. Deze informatie ook sturen naar klant.

Pluspunten

Na het invullen van het formulier werd er heel snel contact met mij opgenomen en had ik binnen een week een afspraak met een advocaat.

Pluspunten

goed en zeer correct geholpen

geen

Pluspunten

Snelle reactie,na melding.TOP

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie

Eerst is de zaak doorverwezen naar Boek1 in Oegstgeest. Contact van ons uit zonder reactie, maar gaven eindelijk na anderhalve dag aan geen tijd te hebben. Jammer gezien de tijdsdruk die er lag. De tweede doorverwijzing was gelukkig een succes, Misschien vooraf controleren of het betreffende kantoor uberhaupt wel capaciteit heeft en zonodig de opdracht terug verwijzen.

Pluspunten

Snelheid en doorspelen van ons verzoek aan diverse advocaten en mediators.

Niets nadeligs ervaren!

Pluspunten

ik ben heel tevreden hoe snel en goed ik ben geholpen. ik ben een stuk wijzer geworden over de vragen die ik had. bedankt voor de goede hulp. Gr. leo

Pluspunten

Snel terugbellen. Goede kennis van zaken. Het inlevingsvermogen van de mensen is groot; vanaf het eerste contact en verder. Gewoon goed en voor mij boven verwachting!! Klasse!!!

Pluspunten

snelle reactie, flexibel, deskundig advies, oprecht

wellicht verwijzingen naar sites om eea te kunnen nalezen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel antwoord

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik ben heel snel benaderd door een advocaat die mij kan bijstaan in mijn echtscheidingsprocedure.

Ik had liever van het JNN een lijst gekregen met advocaten, zodat ik deze zelf rustig kon bestuderen.

Pluspunten

Super goed te woord gestaan, zeer vriendelijk en meedenkend en geen haast. Ben erg tevreden

Lindelaan 18

1405 AK Bussum

review@echtscheiding.nl

Over Echtscheiding.nl

Echtscheiding.nl is onderdeel van Het Juridisch Netwerk Nederland. We zijn gespecialiseerd in familiezaken en werken samen met een landelijk netwerk van familierecht advocaten en mediators.

Over Het Juridisch Netwerk Nederland

Het Juridisch Netwerk Nederland is een online platform dat jou koppelt aan een geschikte advocaat of mediator. Dit platform bestaat uit een team van juristen dat altijd met je meedenkt, snel handelt en invoelend is. We bestaan al meer dan 10 jaar en hierdoor zijn we ervaren. Wat ons uniek maakt, is dat wij jou en jouw hulpvraag voorop zetten. Pas daarna zoeken we een geschikte expert voor jou.