1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik zou binnen 24 uur gebeld worden, maar dat is tot op heden niet gebeurd.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Deze vraag komt na eenmaal telefonisch contact, te vroeg.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ze zijn vriendelijk

Ze beloven dat een advocaat contact met je opneemt en tot 3 keer aan toe is dit niet gelukt

Pluspunten

Je wordt er vriendelijk ontvangen. En er wordt goed naar je geluisterd.

Pluspunten

Snelle reactie op aanmelding. Klantvriendelijk

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

er wordt niet gereageerd op de mail,die via de centrale website wordt ingediend. Tweede mail is niet ontvangen

Pluspunten

Super snelle reactie. Binnen een dag antwoord van een advocatenkantoor!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Helder en duidelijke uitleg,ik weet nu tenminste wat ik moet doen en voor wat eventuele problemen kom te staan. Dank U vriendelijk!

Pluspunten

Heel snel, behulpzaam, goed geïnformeerd, verstand van deze zaken kort gezegd zeer tevreden

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

prima te woord gestaan

snelheid reactie toegewezen advocaat inmiddels in gang gezet

Pluspunten

volledig ingelicht op de door mij gestelde vragen.

n.v.t.

Pluspunten

Snelle reactie, goed advies.

Pluspunten

Snelheid, bereikbaarheid ( ook in het weekend).

De site suggereert dat je ook in het weekend verder geholpen kan worden

geen reactie ontvangen!!!!!!!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

GEEN ENKELE !!!

Zelden zoiets meegemaakt.. Er kan een vraag gesteld worden, welke zsm gratis beantwoord zal worden..per mail of per telefoon.. Op mijn verzoek op antwoord per mail, werd ik toch teruggebeld. Nadat ik mijn verhaal gedaan had en mijn vraag had gesteld kreeg ik géén antwoord, maar werd gezegd dat eea doorgeschoven zou worden naar een van de advocaten, die vervolgens later weer zou bellen. Ging dus geheel anders dan ik had gedacht. Een dag later werd ik gebeld door een persoon, advocaat naar ik aanneem, die zich nog in het geheel niet had verdiept in mijn casus. Ter plekke nam hij eea 'even' door, begon meteen op uitermate arrogante toon mij te bejegenen, zou mij wel even zeggen hoe 'de dingen' werken. Hij sloeg daarbij voortdurend de plank volledig mis, doordat hij zich niet voorbereid had, niet luisterde en al helemaal geen enkele empathie toonde voor mij als potentiële client, die met een probleem zit. Op een geven moment ging het zover, dat geen enkele behoefte meer had in het gezwets van deze meneer en wilde ik het gesprek beëindigen. Vlak daarvoor drukte meneer mij zelf al weg..!!. Ik had haast de indruk dat meneer wellicht wat teveel gedronken had.. kan ook aan zij vreemde 'soort purmerendse accent' liggen..à la Derk Sauer, u welicht bekend.. Al met al een zeer onaangename ervaring! U site fungeert als lokkertje om klanten binnen te halen, meer niet. Dat is mijn indruk. Ik raad het dan ook iedereen ten sterkste af.!!!

Pluspunten

goede ervaringen met het uitleggen van alles

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vanuit Hongarije kan ik geholpen worden

In april al aan gevraagd en nu pas net de stukken bij elkaar. Dus mag allemaal een stuk sneller de aanvraag us nog steeds niet ingediend na de vakantie neemt ze contact met me op pffffff.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel terug gebeld , duidelijkheid en goeie tips.

Dieper in de zaak duiken , te snel een oordeel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- door 2 advocaten werd ik al heel snel gebeld, volgens mij was dat binnen 12 uur.- - ik ben gebeld door 3 advocaten die mijn casus wel wilden bekijken. Met 1 van hen ben ik in zee gegaan. - het is een laagdrempelige en gemakkelijke manier om met advocaten in contact te komen - je hebt een keuze, dat vind ik een luxe

- je weet niet hoe goed ze zijn, met wat voor persoon je in zee gaat totdat je de intake hebt en dan ben je al een stukje in het traject gevorderd. Pas gaande het traject kom je erachter of de advocaat die je hebt geschikt is voor de klus. het zou al schelen als je vooraf weet wat iemands specialiteit heeft en hoeveel ervaring hij/zij heeft.

Pluspunten

Heel snelle antwoorden en goedgericht

Lindelaan 18

1405 AK Bussum

Over Echtscheiding.nl

Echtscheiding.nl is onderdeel van Het Juridisch Netwerk Nederland. We zijn gespecialiseerd in familiezaken en werken samen met een landelijk netwerk van familierecht advocaten en mediators.

Over Het Juridisch Netwerk Nederland

Het Juridisch Netwerk Nederland is een online platform dat jou koppelt aan een geschikte advocaat of mediator. Dit platform bestaat uit een team van juristen dat altijd met je meedenkt, snel handelt en invoelend is. We bestaan al meer dan 10 jaar en hierdoor zijn we ervaren. Wat ons uniek maakt, is dat wij jou en jouw hulpvraag voorop zetten. Pas daarna zoeken we een geschikte expert voor jou.