Goed en uitstekend te woord gestaan de rest volgt nog

Ben goed te woord gestaan en mevrouw was heel erg duidelijk

Vlot terug gebeld en actie uitgezet

Ik ben terug gebeld met goede toelichting en er is direct actie uitgezet die door het gekozen advocatenkantoor ook binnen anderhalf uur is opgepakt. Goed geregeld.

Snelle reactie, goed advies, deskundig

Advies over effect gewijzigde situatie voor partneralimentatie gevraagd. Snel en duidelijk advies over hoe hiermee om te gaan.

Ik heb er veel van geleerd en mevrouw heeft me goed geholpen

Adequaat en professioneel

Als ik binnen een uur na mijn eerste telefoontje en ben gemaild en ben teruggebeld en een afspraak op korte termijn heb kunnen maken, zeg ik chapeau.

Uitstekend geholpen

Ik ben zeer vriendelijk te woord gestaan en er is goed geluisterd naar mijn situatie waarbij goed meegedacht is. Ik ben zeer tevreden over het feit dat er zo snel gehandeld wordt om het trajct verder in gang te zetten.

Fijn gesprek met veel gevoel

Ik heb erg getwijfeld of ik deze stap moest nemen. Maar na dit gesprek wist ik zeker dat het de goede was dank daar voor.

prima behandeld

mijn ervaring is tot nu toe snel en correct

Heel duidelijk, snel en vriendelijk.

Ze was heel vriendelijk.

Goed advies en doorverwijzen

Ik werd vriendelijk en professioneel geholpen en geadviseerd en doorverwezen

vriendelijk en bereidwillig om te helpen

Geweldig !

Ik was erg gestresseerd en wist ik niet meer wie zou ik moeten bellen , dus ik ben erg blij en dankbaar dat ik zo snel werd geholpen door erg leuke mensen . Nogmaals , Bedankt . Met vriendelijke groeten , Adriana Sousa

Goed ontvangen

Naar aan leiding van mijn gesprek ben ik heel positief benaderd en vond ik dat de goede vragen gesteld werden het het belang van het gesprek niet verloren. Wat het beste is voor het kind.

Met concrete vragen snel tot de kern van de zaak komen

Een vriendelijk en ontspannen gesprek met een luisterend oor, waarbij door concrete vraagstelling mijn vraag snel is beantwoord.

helder en snel

Kundige en begripvolle juriste gesproken. Pro-actief en to the point. Nu hopelijk op korte termijn contact met advocate.

Snel en goed doorverwezen

De medewerkster aan de telefoon wist mij goed en snel door te verwijzen naar de juiste persoon.

Duidelijk en op een aardige manier geholpen

Ik ben op een fijne manier geholpen, ze nam de tijd voor me en gaf me zelfs al informatie en adviezen. Erg blij met deze manier tijdens een lastige situatie.

uiterst correct

Medewerkster heeft mij uitstekend uitgelegd en doorverwezen

Wij zijn uitstekend geholpen en zeer vlot met uitstekende uitleg met zeer veel dank aan Felize

Profesioneel te woord gestaan

Begripvol en geduldig met verstand van zaken.

Heel fijn!

Zeer prettig geholpen door een mevrouw aan de telefoon. Nam alle tijd voor me en was heel begripvol.

1 telefoontje met het toewijscentrum en 1 met een advocaat

Ik zit nog te wachten op een mail van de advocaat. Idioot om nu al een beoordeling te verwachten.

Enorm klantgericht en to the point

Het gesprek geeft heel vertrouwen. Complimenten!

Snelle doorverwijzing

Helder en to the point

Helder en to the point

Lindelaan 18

1405 AK Bussum

Over Echtscheiding.nl

Echtscheiding.nl is onderdeel van Het Juridisch Netwerk Nederland. We zijn gespecialiseerd in familiezaken en werken samen met een landelijk netwerk van familierecht advocaten en mediators.

Over Het Juridisch Netwerk Nederland

Het Juridisch Netwerk Nederland is een online platform dat jou koppelt aan een geschikte advocaat of mediator. Dit platform bestaat uit een team van juristen dat altijd met je meedenkt, snel handelt en invoelend is. We bestaan al meer dan 10 jaar en hierdoor zijn we ervaren. Wat ons uniek maakt, is dat wij jou en jouw hulpvraag voorop zetten. Pas daarna zoeken we een geschikte expert voor jou.