Ik ben heel tevreden

Vriendelijke vrouw aan de telefoon en mijn vragen wordt goed behandeld

Ben uitstekend geholpen

Ben ontzettend goed geholpen en was zeer vriendelijk en professioneel

Heel fijn geholpen

Ik voelde me echt gehoord, kreeg gelijk goede doorverwijzing en duidelijke info

prima, duidelijke uitleg

Netjes teruggebeld, en een prettig gesprek. En een duidelijk antwoord.

uitstekend

Vriendelijk en duidelijk

De ervaring met Echtscheiding.nl en de advocaat

Dag, Naar 1 telefoon gesprek wordt mijn duidelijk ik juiste personen aan de lijn heb gehad en die juiste adviezen en ook naar de juiste advocaat heb doorgestuurd. Ook hier gaat het om meerdere belangen maar zeker om de belangen van de kinderen. Mvg, J. Schaep

Dubbel

Had binnen 4 uur advocaat gesproken en een afspraak. Helaas werd aangegeven dat kosten onderhandelbaar en dat is absoluut niet het geval, daarnaast is zonder inzicht te bieden de gesubsidieerde regeling van tafel geveegd.

Goede steekhoudende informatie gericht op een eerlijke en betrouwbare echtscheidingsprocedure

In volledige onwetendheid en halve paniek vanmorgen gebeld met Echtscheiding.nl na ontvangst van aankondiging echtscheiding via advocatenbureau. Echtscheiding.nl belde snel terug en ik kreeg een duidelijke uitleg en gedegen informatie over de procedure waarin ik ineens verzeild ben geraakt. Tevens heeft Echtscheiding.nl een advocaat geregeld welke mijn belangen zal behartigen. Een pak van mijn hart en grote dank aan Echtscheiding.nl, met name aan de heer Rudy Spelt. Ik ben u dankbaar.

Vriendelijk en duidelijke uitleg

Vriendelijk en duidelijk

Duidelijk heldere informatie

Vriendelijk en deskundigen

In korte tijd heel veel wijder

Heb contact gehad met Felice van Hét Juridisch Netwerk Nederland, in een paar minuten goed gesprek gehad

Prima geregeld

Prima en snel geregeld.

Uitstekend en snel geholpen

Super goed geholpen en doorverwezen.. binnen 3 uur werd ik terug gebeld

Snel en meedenkend!

Geen wacht tijden per direct geholpen en er word met je meegedacht

Top service direct iemand aan de telefoon

De juiste mensen op de juiste plaats, en denken echt goed met je mee, ze nemen de tijd voor je, en krijgt vrijwel direct iemand te spreken. Zeer vriendelijke mensen met de juiste kennis en ervaring. Ik raad iedereen met juridische probleem dit aan.

top

goede ervaring zeer verdienstelijk

goed geholpen

goed geholpen

Het is heel netjes en hartelijke behandeld , prima

My name is Ukke Ratnawati

I'm going to divorce with klaas schipper course it's too much harassing, and her daughter Emmilia Schipper it's too much involved in our merriege specially about financial and personal things. I don't know anymore who's I can go for help to be divorces.im live in Indonesia I just merriege for 8 months old I still studying for inburgering but my husband wanna divorces me course he say can supporting me anymore.please with big regards I need help in my divorces case.kind regards Ukke Ratnawati

geweldig

heel prettig en erg duidelijk

Vriendelijk behulpzame intake/doorverwijzing.

Nadat eenmaal contact is gelegd een vriendelijke begijpelijke doorverwijzing. Echter het contact is niet eenvoudig. Dat ligt zeker ook aan het feit dat ik in het buitenland verblijf. Hoewel de tijdzone slechts één uur verschilt is dat onhandig qua werktijden/pauzes, en een 'hobbelige' telefonische verbinding. Voor wat betreft de 'sterren'. Ik werkte eens voor een call-center costumer service. De Nederlandstaligen kregen nooit 5 sterren, zoals werd/wordt onderwezen op school, een 10 is voor God, een 9 voor de leraar, je kan maximaal een 8 halen...

Zeer vriendelijk en duidelijk te woord gestaan

Fijn gesprek gehad, duidelijke uitleg.

Duidelijk, helder

Lindelaan 18

1405 AK Bussum

Over Echtscheiding.nl

Echtscheiding.nl is onderdeel van Het Juridisch Netwerk Nederland. We zijn gespecialiseerd in familiezaken en werken samen met een landelijk netwerk van familierecht advocaten en mediators.

Over Het Juridisch Netwerk Nederland

Het Juridisch Netwerk Nederland is een online platform dat jou koppelt aan een geschikte advocaat of mediator. Dit platform bestaat uit een team van juristen dat altijd met je meedenkt, snel handelt en invoelend is. We bestaan al meer dan 10 jaar en hierdoor zijn we ervaren. Wat ons uniek maakt, is dat wij jou en jouw hulpvraag voorop zetten. Pas daarna zoeken we een geschikte expert voor jou.