Positieve indruk

Via de site een aanvraag gedaan omtrent partner alimentatie, binnen ZEER korte tijd terug gebeld door een behulpzame dame, dezelfde middag al een afspraak gemaakt met een advocaat. Hoop dat het een positieve wending te weeg brengt, voor mij !!

Bijzonder vriendelijk

Ik ben heel correct en vriendelijk bejegend na een moeilijke stap.

Helder

De informatie die ze gaf was duidelijk, helder en meedenkend en rustig. Toch wel fijn bij zo'n moeilijke stap. Een steuntje in de rug.

Snelle reactie en actie!

Duidelijke communicatie, mijn vraag is goed begrepen en juiste stappen gemaakt om mij verder te helpen.

Geen ervaring

Dit is voor mij de eerste keer

Het was prima

Dame die ik aan de telefoon had luisterde goed en kon mij goed helpen.

Snelle reactie

Na contact snel contact met fesbetrfende advocaat

Erg duidelijk advies

Fijn en duidelijk geholpen en doorverwezen.

meteen goed geholpen

daarna doorverwezen naar een hopelijk goede advocaat

Aardige man met goede adviezen

Werd gebeld door dit bureau. Gewoon goed geholpen. Geen gelul maar direct aan de slag.

Duidelijkheid

Vriendelijke duidelijk met het geven van antwoorden

Geduldig en de juiste vragen gesteld

Prettig contact. Vriendelijk edoch zakelijk geholpen

Goede dialoog, kennis van zake, begripvol en vriendelijk!

Ik ben heel snel teruggebeld! Mevr. Felice Thenu heeft direct begrepen wat de bedoeling was en heeft al mijn vragen duidelijk en met begrip kunnen beantwoorden.

Top dienstverlening!

Er is heel goed naar mijn wensen geluisterd en ik ben goed geholpen.

Zeer goed en super service.

Goede service. Super. Zeer vriendelijke medewerkers.

Vriendelijk en duidelijk uitleg

Nvt.

Van Boxtel advocaten B.V.

zal wel een slecht verhaal gehad hebben maar, Van Boxtel advocaten B.V. heeft mij niet gebeld,ook niet een berichtje, zal wel gaan omdat ik een prodeo advocaat zocht. op naar de volgende.

Zeer direct en professionel

Vriendelijk en meedenkend , zeer goed geholpen en ook snelle. dienst

Ik vindo prima!

Dat alles gaat goed met nieuwe advocaat.

Top, snel in contact gekomen met advocate

Tot nu toe geweldig. Wordt goed geluisterd en duidelijk geadviseerd. Werd al binnen een uur gebeld door Tamara en heb morgen al eerste kennismaking afspraak.

goed te woord gestaan

ik ben tevreden hoe ik te woord ben gestaan,

Deze dame bleef rustig en geduldig. Ik was een tikje nerveus omdat de tel. verbinding steeds wegviel

Ze heeft alle vragen keurig beantwoord. En binnen 2 uur had ik een mailtje van een advocaat ontvangen. Een hele geruststelling.

Zeer positief en behulpzaam

De dame aan de lijn was echt heel prettig om mee te spreken, en had begrip voor mijn situatie. Ze heeft me goed geadviseerd en in contact gebracht met de juiste persoon.

Netkrs geholpen

Heb ik nog niet

Goed advies

De dame stelde de juiste vragen waardoor ik bij de juiste specialist terecht kwam voor verdere afwikkeling.

Lindelaan 18

1405 AK Bussum

Over Echtscheiding.nl

Echtscheiding.nl is onderdeel van Het Juridisch Netwerk Nederland. We zijn gespecialiseerd in familiezaken en werken samen met een landelijk netwerk van familierecht advocaten en mediators.

Over Het Juridisch Netwerk Nederland

Het Juridisch Netwerk Nederland is een online platform dat jou koppelt aan een geschikte advocaat of mediator. Dit platform bestaat uit een team van juristen dat altijd met je meedenkt, snel handelt en invoelend is. We bestaan al meer dan 10 jaar en hierdoor zijn we ervaren. Wat ons uniek maakt, is dat wij jou en jouw hulpvraag voorop zetten. Pas daarna zoeken we een geschikte expert voor jou.