Fijn contact en heel snel geholpen!

Na een kort gesprek werd ik doorverwezen en ik werd dezelfde dag nog gebeld. Hele vriendelijke dame aan de telefoon en werd de dag er na nog gebeld om te vragen of alles was gelukt. Echt super netjes

Vriendelijk en duidelijk te woord gestaan

Een stap en tijd als dit is niet makkelijk met veel onzekerheden. Het is dan ook erg prettig om met medeleven en duidelijkheid te woord te worden gestaan.

Snel geholpen

Dezelfde dag geholpen aan een arbeidsrecht advocaat. Deze nam ook direct contact op en begon dezelfde dag nog aan de zaak te werken. De uitkomst is nog niet bekend nu, maar ik heb alle vertrouwen in de advocaat en de doorverwijzing door het juridisch netwerk Nederland was helemaal top, snel geregeld!

Goed geholpen

Gedoe service

Helder

wilde graag geholpen worden,vriendelijk en duidelijk

Niet voldaan aan mijn vraag

Mijn vraag was een advocaat in de regio Leiden, ik kreeg 1 advocatenkantoor in hartje Amsterdam. Er was geen andere mogelijkheid. Op mijn opmerking dat hartje Amsterdam voor mij niet bereikbaar is, werd overheen gepraat en kreeg ik alsnog de contactgegevens van deze enige Advocaten kantoor. Een totale mis match!

Super geholpen

Vraag over arbeidsrecht gesteld Duidelijk antwoord en wat ze niet zeker wisten doorgestuurd naar een ander buro Die gaven mij heel duidelijk advies

Super snel en goed geholpen.

Snel en zeer aardig geholpen!!

Snelle reactie vakkundige mensen binnen paar dagen alles op gang gebracht

Goede service duidelijk en goede advocaat gekrwgwn

Heb goede ervaring goede service duidelijk gewoon top !

Snelle reactie en actie

Snel en juist doorverwezen.

Kon me verhaal kwijt en ze hebben me gekoppeld met een advocaat die goed bij mijn situatie past. Heel vriendelijk en behulpzaam.

Ze was zeer vriendelijk en nam ook de tijd. Fijne ervaring

Vriendelijk, zeer snel en goed

Super! Echt het idee dat er geluisterd werd naar me

Meneer luisterde gewoon naar me en sprak in normaal Nederlands! Heel fijn!

Duidelijke uitleg op mijn vragen

Ik ben zeer goed te woord gestaan door de heer Spelt. Hij dacht mee en kon mij van duidelijke en begrijpbare adviezen voorzien. De verwijzing naar een gespecialiseerde advocaat ging soepel en zelfs hulp achteraf bij het niet krijgen van contact is heel snel opgepakt door de heer Spelt.

Snelle en concrete adviezen

Ik kreeg direct iemand aan de lijn. Ik ben gehoord en heb goede tips ontvangen hoe verder te handelen.

Ik belde, en binnen 10 minuten was ik met de juiste persoon in contact. Geef nog geen 5 sterren, want de jurist moet zijn werk nog gaan uitvoeren. ( gister contact gehad ).

Ze hebben mij op een zeer nette correcte manier geholpen

Ik ben in contact gebracht met voss advocaten en binnen 3 dagen was de zaak opgelost. Ik ben zeer tevreden.

Gebeld en werd dezelfde dag teruggebeld door een topadvocaat

Hele fijne ervaring

Snelle service en doorverwijzing

Geen lange wachttijd.Telefoon direct beantwoord.Hierna snelle doorverwijzing naar beschikbare advokaat. Top

Gerust gesteld

Door het correcte communicatie van JNN, kreeg ik een geruststellende gevoel.

Super snel en vriendelijk

Ik werd na mijn aanmelding snel teruggebeld en vriendelijk geholpen. Die middag al met een advıocaat gesproken. Dankjewel!

Lindelaan 18

1405 AK Bussum

Over Het Juridisch Netwerk Nederland

Het Juridisch Netwerk Nederland is een online platform dat jou koppelt aan een geschikte advocaat of mediator. Dit platform bestaat uit een team van juristen dat altijd met je meedenkt, snel handelt en invoelend is. We bestaan al meer dan 10 jaar en hierdoor zijn we ervaren. Wat ons uniek maakt, is dat wij jou en jouw hulpvraag voorop zetten. Pas daarna zoeken we een geschikte expert voor jou.