Super snel

Goed bedrijf serieuz Sen snel

Snelle levering!

Duidelijk telefonisch contact en snelle levering van de koffiebekers.

Het is alleen jammer dat ik een mail kreeg dat her artikel weer op voorraad was en krijg ik er maar 1 geleverd ipv 3. Uitstekende prijs

perfect

Snelle levering, bekers doen aan hun verwachtingen.

helemaal goed

snel geleverd

Aflevering snel Kwaliteiit hele goed Serieuz bedrijfen

Snel geholpen

Spoed levering koffiebekers besteld. Ben goed geholpen via de chatfunctie op de site en order is snel geleverd.

Snel en goed

Prima produkt,snelle levering,je wordt goed en duidelijk op de hoogte gehouden. Kortom zeker voor herhaling vatbaar.

Er duur geworden

Er duur geworden

top

Snelle levering, overzichtelijke website

Goede kwaliteit tegen laagste kosten

De kartonnen koffiebekers zijn van goede kwaliteit en de prijs is in vergelijking met de concurrentie de laagste.

GRANDIOOS.

Snel en CORRECT

Snel levering top service

Snel levering top service

Tevreden

Snel geleverd goed product

Fijn bedrijf, snelle levering

De site is overzichtelijk. Veel keus (alhoewel wij altijd dezelfde bekertjes nodig hebben) Fijne bekertjes! Mochten we andere artikelen nodig hebben bestellen wij ze hier. Fijn alles bij elkaar te houden

Slechte levering - maar goede afhandeling

Levering niet de volgende dag. Pakket van 4 dozen werd in 3 leveringen geleverd. Probleem werd bij POSTNL neergelegd. Maar erg onpraktisch aangezien alle leveringen uiteindelijk op een postnl-punt moesten worden opgehaald. Na het indienen van mijn onvrede werd ik direct gebeld door een alleraardigste dame, die me netjes aanbood de transportkosten terug te betalen. PostNL bewijst zijn onklantvriendelijkheid maar weer, maar koffiebekerdirect.nl heeft het probleem netjes afgehandeld.

Goed en snel afgeleverd

Goed en snel afgeleverd (wel wat duur geworden)

Goede nette levering

Een bedrijf wat doet wat het beloofd. Volgende dag in huis.

Prima webshop anders zou ik hier niet al meerdere keren besteld hebben.

Ik bestel hier altijd mijn melk- en suiker zakjes. Ze hanteren een goede prijs en het wordt altijd zorgvuldig en snel geleverd.

een hele snelle levering

een duidelijke website en snel geleverd

Goed aangekomen

geweldig geregeld

Alles heel duidelijk en op tijd en perfect geleverd. ga zo door.

Goede prijs kwaliteit

Betrouwbaar en goedkoop. Wordt onze nieuwe leverancier!

Via website een goed overzicht van mooie producten!

De koffiebekers worden altijd op tijd geleverd. Tevens is het eenvoudig de eerdere bestelde koffiebekers via de website te bestellen. Top!

fijne service, meedenkend.

De zending was niet aangekomen via post.nl, uw medewerkster heeft de moeite genomen om dat uit te zoeken, en aan ons door te geven.

Schumanpark 67

7336 AS Apeldoorn

Over KoffiebekerDirect.nl

Bedrukte koffiebekers nodig? KoffiebekerDirect.nl levert ze in verschillende inhoudsmaten, enkel- of dubbelwandig, voorzien van logo- of volledige bedrukking en al vanaf 250 stuks! Uiteraard vind je ook standaard koffiebekers en toebehoren terug in ons assortiment. Van de welbekende Scotty koffiebeker, PLA-koffiebekers en kraftbekers tot houten roerstaafjes en combisets; KoffiebekerDirect biedt het je. Ga voor een duurzaam alternatief en kies voor de biologisch afbreekbare BIO-koffiebeker of wat dacht je van onze reCUP koffiebeker, die na gebruik gewoon in de papierbak mag! Schumanpark 67 7336 AS APELDOORN Telefoon: 055 76 76 100

Over PackagingDirect.NL

PackagingDirect.nl BV is het e-commerce bedrijf achter meerdere gespecialiseerde webshops in disposables en verpakkingen. No-nonsense, korte lijnen, snel schakelen en uiteraard de beste producten én service. Door onze klanten worden we op Kiyoh beoordeeld met een prachtige waardering van 9.0. Daar zijn we enorm trots op! Met webwinkels als KoffiebekerDirect en DisposableDirect behoren we inmiddels tot de grotere aanbieders in Nederland en België. We bedienen jaarlijks ruim 17.500 klanten. Bekijk snel ons aanbod! Er zit zeker iets voor je bij. Schumanpark 67 7336 AS APELDOORN Telefoon: 055 76 76 100