Goede en snelle levering! prima prijs kwaliteit verhouding.

Goede en snelle levering! prima prijs kwaliteit verhouding.

Goede service!

Goede service, snelle levering.

super bekers voor een nette prijs.

fijne bekers, ziet er mooi uit

zo besteld en zo op kantoor

Goede kwaliteit producten. ( in ons geval koffiebekers van stevige kwaliteit die goed drinken) En het is ook zo in huis.

zoals ik al boven vermeld heb, goed. Snelle service en goede spullen

No nonsens, gewoon goed!

Uitstekend geregeld

Makkelijk bestellen via de site. Snel en zonder problemen geleverd. Precies zoals je het wilt hebben en ook nog voordeliger dan anders sites. Zeker aan te raden.

goede website, keuze is groot.

snel en correcte levering !

bestelling wordt snel en correct geleverd tegen een goede prijs !

mooi op tijd geleverd

prima spullen

goede service

Klein probleem werd proffesioneel verholpen

prima en goed geleverd

dit is de eerste keer dat ik daar wat bestel maar het is keuring en netjes op tijd geleverd

aflevering is prima verlopen. snelle levering

aflevering is prima verlopen. snelle levering

Precies de goede bekers en snel geleverd

Duidelijke overzichtelijke website. snelle levering

T O P !!!

Zeer vriendelijk te woord gestaan, ideeen aangedragen door bedrijf, proefbekertjes opgestuurd , kwalitatief zeer goede bekertjes, mooie prijs, etc etc etc

Goede levering, goede producten

Ik heb koffiebenodigdheden besteld voor op het kantoor en deze is keurig afgeleverd. Ik zou zeker weer hier bestellen

Super snel geleverd

Prima kwaliteit koffiebekers

Prettige grootte

Fijne bekertjes, maar soms wat loslatende vlokjes bij hete thee.

Zoals altijd prima!

Gewoon bestellen en dan krijg je wat je besteld hebt! :-)

Wederom prima en snel geleverd

Prima prijs kwaliteit verhouding

Katonnen bekers van diverse formaten

KoffiebekerDirect.nl levert kartonnen bekers voor een redelijke prijs en een uitgebreide keuze van inhoud / formaten met diverse bedrukkingen. Als je hier niet slaagt, heeft verder zoeken echt geen zin.

Alles volgens afspraak

Snel, prijsgunstig.

Snelle afhandeling

Bestelling werd snel afgehandeld, keuze is excellent. Goede service.

Bestelling snel ontvangen. Dank.

Schumanpark 67

7336 AS Apeldoorn

Over KoffiebekerDirect.nl

Bedrukte koffiebekers nodig? KoffiebekerDirect.nl levert ze in verschillende inhoudsmaten, enkel- of dubbelwandig, voorzien van logo- of volledige bedrukking en al vanaf 250 stuks! Uiteraard vind je ook standaard koffiebekers en toebehoren terug in ons assortiment. Van de welbekende Scotty koffiebeker, PLA-koffiebekers en kraftbekers tot houten roerstaafjes en combisets; KoffiebekerDirect biedt het je. Ga voor een duurzaam alternatief en kies voor de biologisch afbreekbare BIO-koffiebeker of wat dacht je van onze reCUP koffiebeker, die na gebruik gewoon in de papierbak mag! Schumanpark 67 7336 AS APELDOORN Telefoon: 055 76 76 100

Over PackagingDirect.NL

PackagingDirect.nl BV is het e-commerce bedrijf achter meerdere gespecialiseerde webshops in disposables en verpakkingen. No-nonsense, korte lijnen, snel schakelen en uiteraard de beste producten én service. Door onze klanten worden we op Kiyoh beoordeeld met een prachtige waardering van 9.0. Daar zijn we enorm trots op! Met webwinkels als KoffiebekerDirect en DisposableDirect behoren we inmiddels tot de grotere aanbieders in Nederland en België. We bedienen jaarlijks ruim 17.500 klanten. Bekijk snel ons aanbod! Er zit zeker iets voor je bij. Schumanpark 67 7336 AS APELDOORN Telefoon: 055 76 76 100