Super snelle levering,en prijs kwaliteit verhouding. Keepup the good work

Keep up the good work.

Prima verzorgd

Bestellen is eenvoudig en aflevering is snel.

Gemakkelijk besteld en snelle levering

Gemakkelijk besteld en snelle levering. Zeer vertreden.

super snelle levering

medewerker heeft goed met mij meegedacht om tot een juiste bestelling te komen

de persoonlijke benadering nadat ik een fout maakte en dit direct werd hersteld vond ik super fijn.

Buitengewoon prettig zeer snel en duidelijk !!!!!

Op internet gekeken en daar was het dan de koffiebekers die ik zocht eindelijk , en achteraf bij koffiebekerdirect.nl een prima en de volgende dag al bezorgt firma die ik zeker niet vergeet dus de volgende keer weer naar koffiebekerdirect !!!

Goede bekers, snel geleverd.

Beste prijs en snel geleverd

Beste prijs en snel geleverd

goede service en snelle levering

Altijd snel geleverd en vriendelijk contact

Altijd een snelle en goede service!

Goede prijs, kwaliteit verhouding.

goede prijs en levering

bestelling super snel binnen, en de prijzen zijn ook ok.

Snelle, correcte levering

Duidelijke website. Goede producten en snelle levering.

Gewoon goed

Bestelling plaatsen, afrekenen (iDeal), bevestiging krijgen, levering binnen zeer aanvaardbaar tijdsbestek. Telefonische assistentie/antwoorden op vragen uiterst correct en duidelijk.

levering altijd correct en op tijd

levering altijd correct en op tijd

Snelle levering.

Prima en snelle levering

Prima en snelle levering. Product ziet er top uit

Gemak dient de mens, en daar hoort ook bestellen van deze firma bij.

Super makkelijk via je eigen useraccount op hun website je zaken bestellen. Meestal de volgende dag al in huis! Makkelijker kan haast niet. Een aanrader!

Prima kwaliteit en snel geleverd

Klantvriendelijk

Alleen post.nl heeft een broertje dood aan twee grote dozen leveren. Trekt zelf de conclusie dat we 's avonds er wel niet zouden zijn (ook geen briefje in de bus, dus gewoon niet langs geweest) Komt de volgende dag 's middags als we wel dicht zijn, moeten we nu die dozen bij een Postnl punt ophalen. Maar de bekertjes bevallen prima!

snel duidelijk prima

goede levering goed product

Goede website en snelle levering

Snelle en correctie levering. Duidelijke website.

Prima, snel geleverd

Keurig bedrijf.

Snelle levering, gemakkelijke website

Schumanpark 67

7336 AS Apeldoorn

Over KoffiebekerDirect.nl

Bedrukte koffiebekers nodig? KoffiebekerDirect.nl levert ze in verschillende inhoudsmaten, enkel- of dubbelwandig, voorzien van logo- of volledige bedrukking en al vanaf 250 stuks! Uiteraard vind je ook standaard koffiebekers en toebehoren terug in ons assortiment. Van de welbekende Scotty koffiebeker, PLA-koffiebekers en kraftbekers tot houten roerstaafjes en combisets; KoffiebekerDirect biedt het je. Ga voor een duurzaam alternatief en kies voor de biologisch afbreekbare BIO-koffiebeker of wat dacht je van onze reCUP koffiebeker, die na gebruik gewoon in de papierbak mag! Schumanpark 67 7336 AS APELDOORN Telefoon: 055 76 76 100

Over PackagingDirect.NL

PackagingDirect.nl BV is het e-commerce bedrijf achter meerdere gespecialiseerde webshops in disposables en verpakkingen. No-nonsense, korte lijnen, snel schakelen en uiteraard de beste producten én service. Door onze klanten worden we op Kiyoh beoordeeld met een prachtige waardering van 9.0. Daar zijn we enorm trots op! Met webwinkels als KoffiebekerDirect en DisposableDirect behoren we inmiddels tot de grotere aanbieders in Nederland en België. We bedienen jaarlijks ruim 17.500 klanten. Bekijk snel ons aanbod! Er zit zeker iets voor je bij. Schumanpark 67 7336 AS APELDOORN Telefoon: 055 76 76 100