De bezorgkosten zijn belachelijk ik bestel al jaren bij koffiebekerdirect maar ik ga toch echt wat anders zoeken .

Goed geholpen aan de telefoon.

Wel jammer dat er geen factuur of pakbon meer bij de zending wordt gedaan.

Precies zoals ik het wil

Makkelijk en duidelijke bestelprocedure / site. Snelle en correcte levering.

Niets op aan te merken. Makkelijk bestellen en snelle levering. Top!

zeer snelle levering

Koffie beker zoals omschreven, en werd zeer snel geleverd

gewoon goed

komen afspraken na en leveren op tijd

Goede communicatie en snelle levering

Was makkelijk te bestellen via de website. Snel en duidelijke communicatie via mail op mijn vragen en levering was sneller dan de aangegeven leverdatum!

Breed assortiment, super snel geleverd!

De koffiebekers die wij altijd bestellen hebben een scherpe prijs, goede kwaliteit en worden super snel geleverd door KoffiebekerDirect.nl. Daarom blijven we in de toekomst hier bestellen!

prima levering

snel en correct

Vrijdag besteld maandag in huis

Snelle bezorging

Snelle afhandeling en heel vriendelijk

top

Zoals het hoort!

goede en vlotte levering, prima kwaliteit

Goede en vlotte levering, prima kwaliteit

De bestelling wordt snel geleverd en de site is overzichtelijk. We hadden een probleem met de kwaliteit van de geleverde bekers en dit werd direct goed opgelost.

Prima geregeld en naar wens.

super

goeie kwaliteit en snelle levering

Snel geleverd!

Snel en netjes geleverd

zoals gewoonlijk Goed geleverd

Elke bestelling toto nu toe is zonder problemen correct geleverd. Een fijne firma om zaken mee te doen.

De snelheid van leveren en het product was super

De bekers had ik snel nodig voor groot event. De koffiebekers zagen er prima uit. Mooie bedrukking. Was niets op aan te merken. Zal er zeker nog meer bijbestellen.

Snelle keurige levering

Prijs kwaliteit verhouding is prima, precies wat we er van verwachtte!

Snelle levering, zeer netjes verpakt, gewoon Super

Super snel geleverd, dozen waren netjes ingepakt en kwamen onbeschadigd aan, is niet altijd zo vanzelfsprekend.

Super mooie en vrolijke bekers, past precies bij het interieur van het gebouw.

Van de bruine zouden er wat minder in mogen. Leuke reacties gehad van gasten. Er waren zoveel mensen die dag, dat we geen gewone kopjes hebben bij besteld.

Snel en goede kwaliteit

Snel en goede kwaliteit

Top bedrijf

Bestelling makkelijk te bestellen en super snel geleverd!!

Schumanpark 67

7336 AS Apeldoorn

Over KoffiebekerDirect.nl

Bedrukte koffiebekers nodig? KoffiebekerDirect.nl levert ze in verschillende inhoudsmaten, enkel- of dubbelwandig, voorzien van logo- of volledige bedrukking en al vanaf 250 stuks! Uiteraard vind je ook standaard koffiebekers en toebehoren terug in ons assortiment. Van de welbekende Scotty koffiebeker, PLA-koffiebekers en kraftbekers tot houten roerstaafjes en combisets; KoffiebekerDirect biedt het je. Ga voor een duurzaam alternatief en kies voor de biologisch afbreekbare BIO-koffiebeker of wat dacht je van onze reCUP koffiebeker, die na gebruik gewoon in de papierbak mag! Schumanpark 67 7336 AS APELDOORN Telefoon: 055 76 76 100

Over PackagingDirect.NL

PackagingDirect.nl BV is het e-commerce bedrijf achter meerdere gespecialiseerde webshops in disposables en verpakkingen. No-nonsense, korte lijnen, snel schakelen en uiteraard de beste producten én service. Door onze klanten worden we op Kiyoh beoordeeld met een prachtige waardering van 9.0. Daar zijn we enorm trots op! Met webwinkels als KoffiebekerDirect en DisposableDirect behoren we inmiddels tot de grotere aanbieders in Nederland en België. We bedienen jaarlijks ruim 17.500 klanten. Bekijk snel ons aanbod! Er zit zeker iets voor je bij. Schumanpark 67 7336 AS APELDOORN Telefoon: 055 76 76 100