Makkelijk te bestellen, snelle levering

Meedenkend !

Heb mijn bestelling opgegeven en werd daarna gebeld over de beste optie van bezorging !!!

Zeer goed zal hier zeker meer gaan bestellen

Kort maar bondig gewoon GOED

Scheelt mij weer rijden om bekers te halen.

mooie bekers

snelle levering.

Perfecte kartonnen beker voor koffie

Met smaak drink je een lekkere beker koffie!

super

alles super

Super snel goede levering

Binnen 1 dag de spullen geleverd. Goed verpakt, scherpe prijs. Top!

makkelijk bestellen

De site is overzichtelijk en daarom makkelijk een keuze te maken. De levering is snel genoeg.

Goed maar niet snel

Bekers zijn top, zoals altijd. Levertijd is veel te lang

snelle levering en goede prijs

Snelle levering en mooie prijs

top

positieve reacties collegaś en klanten

Snel en goed

Overzichtelijke website en snelle levering

Deze week voor het eerst besteld bij KoffiebekerDirect.n; Super snelle levering vandaag besteld, en de volgende dag al in huis! Hier gaan we zeker weer bestellen!

Snel en kundig geleverd

Ziet er netjes uit in de dozen

Vlotte service voor goede prijs.

Mijn eerste bestelling verliep vlotjes, enkele dagen na de bestelling had k het al in huis. Goede verpakking en goede kwaliteit!

naar volle teverdeheid!

snelle en correcte levering!

Prima bedrijf snelle levering

Snelle levering prima kwaliteit bekers blijven ook heel

Goede en snelle service

Netjes afgehandeld en snel geleverd.

Er is altijd een oplossing voor koffiebekers!

In tijd waar op meerdere verkooppunten koffiebekers niet op voorraad zijn, bij Koffiebekerdirect nog voldoende voorraad. In principe snel geleverd, maar waarbij zij ook afhankelijk zijn van PostNL. Toen dit aan de orde was en bekers ivm voorstelling twee dagen later nodig waren, belletje gedaan naar koffiebekerdirect. Ik ben zorgvuldig te woord gestaan en er is een goed alternatief/oplossing bedacht, mocht het de volgende dag toch niet geleverd zijn. Dit bleek niet nodig, maar geeft wel direct rust dat het goed komt.

goed geholpen en nette, snelle levering

Toch even persoonlijk contact gehad en alles is duidelijk uitgelegd. We hebben de bekers met mooie opdruk snel en goed ontvangen.

Besteld en de volgende dag afgeleverd.

De goedkoopste

De goedkoopste en de levering was snel genoeg. Bekers en verpakking helemaal in orde.

Schumanpark 67

7336 AS Apeldoorn

Over KoffiebekerDirect.nl

Bedrukte koffiebekers nodig? KoffiebekerDirect.nl levert ze in verschillende inhoudsmaten, enkel- of dubbelwandig, voorzien van logo- of volledige bedrukking en al vanaf 250 stuks! Uiteraard vind je ook standaard koffiebekers en toebehoren terug in ons assortiment. Van de welbekende Scotty koffiebeker, PLA-koffiebekers en kraftbekers tot houten roerstaafjes en combisets; KoffiebekerDirect biedt het je. Ga voor een duurzaam alternatief en kies voor de biologisch afbreekbare BIO-koffiebeker of wat dacht je van onze reCUP koffiebeker, die na gebruik gewoon in de papierbak mag! Schumanpark 67 7336 AS APELDOORN Telefoon: 055 76 76 100

Over PackagingDirect.NL

PackagingDirect.nl BV is het e-commerce bedrijf achter meerdere gespecialiseerde webshops in disposables en verpakkingen. No-nonsense, korte lijnen, snel schakelen en uiteraard de beste producten én service. Door onze klanten worden we op Kiyoh beoordeeld met een prachtige waardering van 9.0. Daar zijn we enorm trots op! Met webwinkels als KoffiebekerDirect en DisposableDirect behoren we inmiddels tot de grotere aanbieders in Nederland en België. We bedienen jaarlijks ruim 17.500 klanten. Bekijk snel ons aanbod! Er zit zeker iets voor je bij. Schumanpark 67 7336 AS APELDOORN Telefoon: 055 76 76 100