Het door ons bestelde kleed was keurig afgewerkt en op het afgesproken tijdstip geleverd.

vorig jaar huis laten stofferen, dus tevreden

Fijne sociale jongens die kwamen plaatsen

Mooie prijs voor een mooi product

Heel vlug geleverd in uitstekende staat. En de prijzen zijn meer dan de helft goedkoper dan in de winkel

Wij hebben al vaker onze vloeren of raambekleding besteld. Altijd een hele fijne service ervaren, binnenkort komen we terug voor onze raambekleding

Topper!

Heel tevreden met verloop van aankoop en levering!

Kennis, vriendelijk, hard werken

Zeer positief! De mensen die mij geholpen hebben deden dat met kennis van zaken, ze dachten mee en gaven goede adviezen. Zeer vriendelijk behandeld. Zowel in de winkel bij het bestellen als thuis toen ze de trap kwamen bekleden.

weer uitstekende service

dit keer had ik alleen nieuwe plinten nodig. Die zijn vakkundig geplaatst en ziet mijn kamer er weer als nieuw uit.

Ik ben tevreden.

We hebben de slaapkamers en trap met pvc laten bekleden en rolgordijnen laten hangen. Er moesten nog wat kleine dingen opgelost worden. Dat is binnen korte tijd geregeld. Goed georganiseerd bedrijf.

Aardig. Netjes en op tijd!

Professioneel bedrijf met vakkundige mensen

Goede kwaliteit

Prima en snelle service

Prima service, goede gekwalificeerde, vriendelijke medewerkers

Afspraken worden nagekomen, communicatie loopt soepel en de geleverde diensten zijn van goede kwaliteit. Helemaal top dus!

Gewoon top!

Woongenot is na het leggen van kunstgras alleen maar gestegen!

Top zeker een aanrader!

Top bedrijf

grote mat

Grote schoonloopmat besteld. Kwam opgerold aan, desondanks zat er een vouw in. Pas na een week uitgerold laten liggen liggen en belopen is deze vouw verdwenen. Dat je het zo verzendt viel me een beetje tegen, voor de rest is de mat nu prima.

Goede kwaliteit en vakmanschap

Na een zeer prettig contact in de winkel hebben wij jaloezieën besteld. Het inmeten is gedaan door een vakman die ook mee dacht met onze vragen. De levering vond plaats op de afgesproken tijd en is vakkundig en snel opgehangen. De jaloezieën zien er top en chic uit. We zijn zeer tevreden met het resultaat.

geweldig

werken goed

Snel en correct uitgevoerd

Geen poespas goed en conform opdracht uitgevoerd.

Ruime keuze, goed advies, deskundig

Fijn dat er mee gedacht werd.

sfeervolle en professionele benadering

Klantvriendelijk personeel, erg gezellig winkelen en goede uitleg.

Alles volgens afspraak uitgevoerd en mooi opgeleverd

Onze nieuwe PVC vloer is volledig volgens afspraak geleverd. De vloer is prachtig gelegd in visgraat, netjes uitgemeten zodat het mooi symmetrisch in de ruimte uitkwam. Wij zijn dik tevreden!

Beerseweg 10 A

5431LC Cuijk