Ik had extra tegels nodig. In goed overleg is dat gelukt. Ook al hadden ze deze eigenlijk niet in het assortiment. Top!

Badkamervloer.nl doet wat hij beloofd

Wordt snel geleverd

Niets op aan te merken

Duidelijke en vlotte website, bestelling snel en goed geleverd, niets op aan te merken.

Niet alles is geleverd

DHL is jullie bezorgdienst, zeer slecht bedrijf, ze geven aan dat ze komen, als er niemand is hebben ze 1 keer gebeld en vraag of ze 2 minuten willen wachten, doen ze niet, ik was er binnen 1 minuut en was de bezorger al weg, vandaag zijn ze weer geweest en niet gebeld Nu is het retour naar jullie bedrijf Jammer voor alles en iedereen De volgende keer ga ik eerst goed nadenken of ik ga bestellen, jammer voor jullie bedrijf dat door een ander wordt veroorzaakt Gr patrick

Super service

Ik raad dit bedrijf aan!! Mooie producten tegen een aantrekkelijke prijs. Hier denken ze met je mee!

Fantastische after sales service

Bestelling kwam op tijd maar niet het goede artikel. Een mailtje met foto en binnen no time het goede product. Een voorbeeld voor andere websites.

Verkeerd en defecr artikel

Ik heb contact gehad over een offerte, deze zou einde dag gemaild worden. Twee dagen later toch maar even gebeld, maar was nog niet opgepakt. Daarnaast een ander artikel besteld en is het verkeerde artikel geleverd. Vervolgens is het juiste artikel opgestuurd echter is deze defect/ gebroken aangekomen.

Zeer trage levering

25 augustus gesteld bezorging 15sept toen 8 oktober toe 20 oktober toen 28 oktober en uiteindelijk 4nov bezorgd Inmiddels had ik het bij een ander bedrijf besteld en de zelfde bestelling had ik binnen 5 dagen thuis dus Zou leuk zijn geweest al er een aardigheidje was mee gestuurd

Snelle levering en duidelijke hulp bij bestellen

Zeer goed en netjes geholpen

Fijne winkel om te bestellen en goede service

Voor de bestelling van een WC pot en fontein 2x contact gehad en de service is top! Levering was ook snel

Niks negatiefs te bedenken,

Geheel en al al ingevuld volgens de opgeroepen verwachtingen.

Goede en betrouwbaar webshop

Bestel graag mijn spullen bij deze webshop. Het is een betrouwbaar bedrijf en als er een keer wat is, dan wordt er altijd helder gecommuniceerd en word je goed en snel geholpen.

ronduit geweldig!

De service is echt geweldig! Men det veel om de klant het gevoel te geven centraal te staan

Mooie spullen en snel geleverd

Mooie spullen geleverd gekregen, heldere communicatie en ook snel geleverd.

Geweldige service

Duidelijk, snel geleverd en ze komen afspraken na. Als je zelf een foute bestelling maakt, helpen ze je goed en zijn ze flexibel met ruilen en retourneren. Echt een aanrader!

Zeer tevreden over de afhandeling van de bestelling

- toegankelijke site, dus eenvoudig te bestellen - snelle bevestiging, waarbij verwachte levering aangegeven - correcte informatie toen toelevering wat vertraagd leek - toch nog eerder geleverd dan in tweede instantie aangegeven.

Prima afhandeling

Had twee artikelen besteld waarvan een niet leverbaar. Na contact is het ene artikel verzonden en is het geld van het niet-leverbare artikel binnen een week geretourneerd. Min: - het artikel dat niet geleverd kon worden stond wel op de site Plus: - mail contact - service

uitstekend

Het bestelde product kwam binnen 2 dagen binnen. Het was kwalitatief goed en voldoet aan alle eisen.

Top goed geregeld ook al had ik een wachttijd

Uitstekend service

Heel goed bedrijf met een super goed service et snel bezorgd.

Garantiegeval binnen een uur opgelost

Mijn kostbare, zeg maar rustig dure, Zone Denmark zeepdispenser deed het na zes maanden niet meer. De elektronica van de sensor had al eerder kuren vertoond, maar nu deed de zeepdispenser helemaal niets meer. Na melding per e-mail kreeg ik nog geen uur later een orderbevestiging van badkamerXXL voor een gratis levering van een nieuwe. Perfect dus! (En nu maar hopen dat deze nieuwe jaren meegaat)....

hele goede ervaring. zowel met product als service

Ik ben erg te spreken over de service. Bestellen van het product dat ik wilde lukt niet via de website. Dat is een verbeterpuntje. De service was wel heel goed. Ik kreeg snel antwoord en kon bestellen via mail. Ook vragen werden snel beantwoord. Levering was ook top. Aan te bevelen dus;-)

De levertijden op de website werden niet gehaald.

De levertijden op de website werden niet gehaald. Vandaag besteld morgen geleverd kan men niet waarmaken. De klantenservice is goed bereikbaar en hebben me goed geholpen.

Snel betrouwbaar en prijs zijn uitstekend

Snelle levering met een betrouwbare koerier en goede prijs aanrader. Denken mee in oplossingen.

Goede prijzen en snelle levering, maar slecht verpakt.

Verhoogde WC pot besteld. Was hier het goedkoopst. Werd snel geleverd. MINPUNT: De WC pot werd volledig onverpakt en onbeschermd geleverd!! Kans op beschadiging was daardoor groot.

18 Newtonstraat

Buitenpost 9285XX