Zeer tevreden vanaf bestellen tot leveren.

Twee complete GROHE toilet sets in korte tijd besteld. Duidelijk op de site alles kunnen vinden en keurig op de hoogte gehouden van wanneer de levering zou zijn. Precies volgens planning verliep de bezorging top! dus dik tevreden. Ik bestel hier zeker weer !

Prima tijdig geleverd

PrimA

Mooie producten tegen scherpe prijs

Wij hebben via internet een badkamer meubel besteld omdat we niet naar de winkels konden. Waren hier geen voorstander van echter is het prima uitgepakt. Mooi meubel en binnen ons budget. Ook de levering was prima in orde.

Uitstekende levering.

Bij het item "doorstroombegrenzer up 320" staan twee begrenzers. Er staat niet zij dat ze verschillend zijn, aan de plaatjes kun je dat niet zien. Daardoor een verkeerde besteld. Oplossing zou zijn: op de website erbij vermelden voor welke stortbak ze bestemd zijn. Dit is zonde van het geld en het milieu is er ook niet mee gediend.

Vlotte levering Milano toiletbril

Omdat de Gerberit softclosing niet meer leverbaar was, kregen we een goed alternatief met de Milano. Ook het verschil in kosten is naderhand goed geregeld.

goede service, snelle levering

De verkoopservice is goed en de levering is snel. Prima.

Mooi producten en super snel geleverd

We hadden ergens anders verkeerd besteld en waren met spoed op zoek naar een ander badkamermeubel. Dat is gelukt! Gevonden wat ik wilde op de website en in minder dan 24 uur geleverd. Fantastisch!

Snelle service en goede kwaliteit

Een houten trap besteld voor in de badkamer. Het is een zeer goed product en niet duur! Ook de service en levering verliep allemaal snel.

uitstekende service

Ik had 2 producten besteld en 1 daarvan geretourneerd. Binnen enkele dagen stond het geld weer op mijn rekening. Ook de bestelling was snel binnen.

Communicatie matig, bezorging uitstekend

Algehele ervaring is oké. Jammer dat het informeren over een latere leverdatum ontbrak. Na het informeren bleek dat er inderdaad sprake was van een vertraging, maar dit was naar de klant niet gecommuniceerd. De bezorging, kwaliteit product en verpakking waren daarentegen uitstekend.

Zeer goed!

Naar aanleiding van een verhuizing kwam ik bij toeval op deze site. Overzichtelijk en logisch gerangschikt kon ik mijn keuze maken. Handig daarbij is de configuratiemogelijkheid. In een aantal etappes mijn bestelling doorgezonden. Vrijwel alles was op voorraad, en daardoor al na 2 dagen leverbaar. Kleine misverstanden en mankementen werden zonder mitsen en maren doelgericht en direct opgelost. Telefonische contacten verliepen zeer prettig en vlot. Ik ben zeer tevreden met de aangeschafte spullen en de service!

Super snelle en vriendelijke service!

Erg vriendelijk en adequaat van eerlijk advies voorzien met een goed afgestemde bezorgservice.

Heel goede service.

Bestelling die gedaan was zou 2 dagen later bezorgd worden. Bij de bezorgdienst ging het echter mis, via track en trace was onze bestelling niet te volgen. Zonder problemen ,geheel voor eigen rekening en risico, stuurde Badkamer xxl hetzelfde product nogmaals omdat wij er met spoed op zaten te wachten. Uiteindelijk kwam de eerste bestelling toch, wel met vertraging, aan en konden we de extra bestelling gratis retourneren. Echt super service van BadkamerXXL. Zijn zeer tevreden en bevelen jullie zeker aan.

goede service

super tevreden netjes in overleg bezorgd Bezorger alles gecontroleerd op de.pakbon en keurig afgeleverd waar wij de levering wilde hebben

Communicatie en levering zoals afgesproken, top.

Vlot, duidelijk en goed assortiment.

Dit bedrijf is ingesteld om mensen vlot te helpen via verschillende kanalen.

Het bestelde tijdig en in goede orde ontvangen

Ik heb bij badkamerxxl een lade indeler aangeschaft voor een INK badkamer meubel. Badkamerxxl kwam in de google zoekmachine als enige leverancier naar voren die deze lade indeler voorradig had. Het bestelproces verliep soepel en de lade indeler werd binnen 2 werkdagen geleverd.

Transportschade? Bij Badkamerxxl geen probleem.

Tijdens het transport werd een doos tegels beschadigd. Een mail gestuurd met een foto. Per kerende post werd een nieuwe doos gestuurd. Dat is nou service. Ga zo door. Ik kom nog eens terug.

Zeer goede service

Had een douchedeur besteld maar had de verkeerde breedte berekent en moest dus een bredere hebben. Zonder enig probleem omgeruild.

Top. Goed advies en snelle levering.

Kan hun aanbevelen!

Top!!!!

Bestelling in 2 dagen binnen. Op wastafel beschadiging, binnen 2 dagen omgeruild. Zonder gedoe, echt top. Zo hoort het..

Snelle levering, goed verpakt

De bestelling werd snel geleverd en was veilig verpakt.

Goed product voor een betaalbare prijs

Snel geleverd top

18 Newtonstraat