Materialen kennis

Heldere site, goed bereikbaar, vakkundig advies en tijd voor de klant om de wensen helderste krijgen.

Buitengewoon persoonlijk service.

Vervanonderdeel nodig van een douchezuil die ik hier bijna 8 jaar terug kocht: supersnel geleverd. Met alle nodige instructies erbij! Top.

Snel geleverd en precies zoals gehoopt

Snelle levering, mooi wasmeubel van prachtig hout, ziet er goed uit. Nog even geduld totdat de aannemer kan starten!

Eenvoudig om te bestellen en snel geleverd

Het staat al hierboven: Wat wij wilden bestellen (douche hoekplanchets) waren makkelijk op de site te vinden, te bestellen en snel geleverd en correct. Prima dus.

Prima advies en afhandelen order

Perfecte snelle levering.

Perfecte snelle levering.

Mooi wastafelmeubel voor een scherpe prijs

Ik zocht een modern groot wastafelmeubel zonder kraangat met diepe lades. Badkamerxxl was de goedkoopste en had precies wat ik zocht! Via de website snel en gemakkelijk besteld en betaald, werd binnen 3 dagen geleverd netjes op tijd. Is tijdens de lockdown toch even afwachten. Ik ben zeer tevreden. Zeker een aanrader!

Bestelling goed afgeleverd.

Afspraak onze badkamer meubel goed bezorg.

Zéér snelle levering

Het pakketje was er de volgende dag al. Terwijl het volgens de mail een dag later zou aankomen.

Goed product en nette levering!

Het product is goed en de levering was keurig op tijd. Nette bezorger ook.

Komen beloften na

Omdat de eerste zending niet heel aankwam - werd een vervangend exemplaar zonder moeite en volgens afspraak snel geleverd. De klantenservice was heel goed bereikbaar.

Perfect!

Goede site, correcte behandeling, snelle en doeltreffende communicatie. Ben er zeer tevreden over. Goede levering.

Ik ben blij verrast door de kwaliteit van zowel het product als de service

Ik heb nog niet alles binnen maar so far so good

Prima produkt, keurig geleverd

De bestelde wastafel is reeds geplaatst en voldoet prima.

Alle bestellingen waren de volgende dag in huis, ook op zaterdag geleverd. Wij kregen, helaas, een fonteintje gebroken binnen. Ik heb daar telefonisch even contact over gehad, via de mail wat foto’s gestuurd en kreeg de volgende dag alweer een nieuwe fontein binnen. Deze had niet zo’n ‘verdiept’ putje voor de afvoer-/sifonring (?) als de vorige, weer even gebeld en weer, zonder problemen, werd een nieuwe fontein (zoals we wilden) opgestuurd mét een retourlabel om de andere fontein te retourneren, gratis. Volgende dag weer in huis. Later nog een sifon besteld en ook deze volgende dag in huis. We zijn erg tevreden!

perfecte communicatie en aflevering

Zou alleen prijs op stellen dat de vervoersemballage mee teruggenomen wordt

Niet erg best

Had wat bestelt en dat ging goed maat de spiegel kwam kapot binnen en ze maakten zig er makkelijk van af

Mijn contact met Martin Helder was super. Hij is erg service minded en geeft goed advies.

Super goede service en hulp

Ze zijn heel erg behulpzaam en zoeken alles voor je uit..en ze nemen de tijd voor je..echt een aanrader

Scherpe prijs, levering op tijd, direct contact en goede service!

Douchedeur en wastafel besteld. Niet op voorraad, maar wel geleverd op de vooraf aangegeven datum. Voor informatie en service zijn ze goed te bereiken. In mijn geval was er een kleine maar zichtbare schade aan de profielen van de douchedeur. Dat hebben ze snel en perfect opgelost!

Superservice

Je ervaart past echt servicegerichtheid als er iets mis gaat met een bestelling, en hoewel wat mij betreft de winkel hier niet zoveel aan kon doen, hebben ze het perfect en sneller dan verwacht opgelost. En Martijn Helder is daarin een prachtig visitekaartje voor badkamerxxl.

Supersnel!!!!

Om 1130uur s morgens een Hans grohe complete rain shower set besteld en volgende dag om 1345uur in huis!!!gewoon supersnel geleverd en voorderest een goede en duidelijke website!!!bedankt

Superweldigfantakolosachtig!

Superweldigfantakolosachtig!

Zondermeer goed

Alles stipt op tijd geleverd. Een onderdeel verkeerd geleverd, maar werd in no time hersteld.

18 Newtonstraat

Buitenpost 9285XX