Prima service en snel geleverd

Ons artikel was nog uit een oudere serie. Fijn dat deze daar nog beschikbaar was. Goede service en snelle levering!

Het lange wachten heeft zich geloond.

Het hadden 5 sterren kunnen zijn als de bezorging niet zo lang geduurd had.

Snelle levering.

Alles prima

Snel gevonden op de site wat ik hebben moest. Fijn van oud naar nieuw model. Snelle levering. Werkt perfect. Dankjewel.

Goed geholpen

Telefonisch vooraf ter voorbereiding goed geadviseerd Vertraging bij postNL duidelijke updates verzorgd Tevreden

Op tijd en keurig verpakt.

Mooi product. Op tijd bezorgden netjes verpakt.

makkelijke plaatsing van de order en correcte bezorging

bestelling werd zelfs enkele weken eerder bezorgd dan er vooraf was gepland. Bij de bestelling werd verwachtte levertijd van 7 weken aangegeven. Binnen 10 dagen volgde bericht dat het product eerder in voorraad was en dat ik de bezorgdatum kon aangeven. De volgende dag werd het product binnen de aangegeven tijds zone in prima staat bezorgd.

Vriendelijke meedenkende service

Bij een verkeerd geplaatste bestelling werd meegedacht over voorkoming van extra verzendkosten en conform uitgevoerd.

Mooie spiegel, goede kwaliteit, lage prijs!

Spiegel was netjes verpakt. Mooie spiegel met ledverlichting en klok.

Super bedrijf

Na een probleempje onzerzijds zijn we super geholpen. Prettig personeel. Dus van ons een 10 plus.

Goede Snelle levering

Goede snelle levering. Het artikel, mijn geval een keukenkraan, was goed verpakt.

geleverd wat beloofd is,

het artikel was scherp geprijsd en is snel geleverd. Gewoon goed!

Prima geholpen

Ik was op zoek naar een 80x80 spiegel met verlichting (en evt verwarming) tegen een vastgesteld budget. Heel veel verschillende sites / winkels bezocht. Contact opgenomen met Badkamerxxl omdat ik nog net niet gevonden had met wat ik zocht. Prima te woord gestaan. Zeer nette spiegel gevonden. Levering was snel. Omdoos van de spiegel was flink beschadigd en vies maar de bezorger had er al een melding van gemaakt. Spiegel kwam er ongeschonden uit. Zeer tevreden

Super service

Het artikel was er snel en voor een zeer scherpe prijs. Ook de service uitstekend! Wij wonen op een waddeneiland en hierdoor is levering vaak een of twee dagen vertraagd vanwege de overdracht naar een andere (eiland) vervoerder. Badkamerxxl nam de moeite om hierover te bellen en vanwege geen gehoor stuurden ze alsnog ook een email. Ik ben zeer te reden over prijs, verzending en service

super

zeer snelle levering. en ook zeer tevreden met onze regendoucheset van grohe . top

Beste prijs en uitstekende klantenservice

Uitstekende ervaring met deze organisatie, van moment van bestellen tot levering! Compliment!

Superfijn

Snel, de beste prijs en correct.

Snel

Snelle correcte levering. Bestelling zoals beschreven.

Waarde naar zijn geld!

Wij hebben een Spinhx toiletbril besteld van het model Antibes Kost 226 euro!! wat we al veel geld vinden voor een toiletbril. Nu hebben we sterk het idee dat het geen orginele Spinhx bril is, maar een merkloze B keuze immitatie model. Dit omdat er geen typenaam op het deksel staat, het scharnier heeft een zwakkere constructie en het materiaal van de bril en deksel is ook van een ander lichter soort. Hopelijk kunt u ons hierover meer duidelijkheid geven. Wij willen gerust geld uitgeven, maar dan ook wèl krijgen wat we besteld hebben! Als uw antwoord niet bevredigend is, zal ik dit produkt verder laten onderzoeken qua merk en soort en wat de prijs is. Bedankt voor de moeite om dit bericht te lezen en wij wachten met geduld af. Cor en Sonja Ursem

Het leek een showroom model

De douchekop is prima, alleen zat het in een verpakking die duidelijk al was open gemaakt!

Fantastische service

Er was onverwacht een langere levertijd, ik werd steeds op de hoogte gehouden en er werd gevraagd of de nieuwe datum akkoord was. Ik werd gebeld door een zeer vriendelijke medewerker en toen ik 1x niet te bereiken was, stuurden ze zelfs een mailtje! De overige producten werden zeer snel geleverd.

Attent, snel, doen wat de site belooft.

Mooi product met een keurige aflevering

Mooi product en aflevering volgens afspraak

Goed geholpen - product past perfect

Gezocht naar een WC Bril voor de eerste generatie Subway - via de chat snel geholpen en naar het juiste product verwezen. product besteld en gemonteerd, past perfect.

Duidelijke website, snelle orderafhandeling

Geen andere opmerkingen dan: voldoet aan de verwachting!

18 Newtonstraat

Buitenpost 9285XX