Supere snelle levering

Makkelijk te bestellen en super snelle levering. Groot assortiment een absolute aanrader.

Super snel geleverd

Netjes zijn vragen beantwoord en de volgende dag netjes op tijd geleverd.

Brilliant

Wat een supersnelle service!!! om 16,55 uur besteld en om 11:15 uur bezorgd. Bijzonder

Sifon past niet

Helaas past de sifon (Viega ruimtebesparende meubelsifon wit) die expliciet wordt aangeraden bij de"Luca Sanitair fontein met open schap rechts 35x18,5x32h in solid surface met verdekte afvoer, kraangat links mat wit" NIET bij dit fonteintje. 2 verschillende loodgieters wisten zich er geen raad mee. Het was simpelweg te groot en kon niet verder op maat gezaagd worden. Erg jammer en slecht + jammer van het geld.

Goed en snel

Goede service, snelle levering en een mooie kwaliteit

duidelijke info. product op afgesproken tijd geleverd.

Vriendelijke hulp bij bestelling. uitstekende service

Goede informatie via chat vooraf

Prima geregeld. Vooraf goede informatie via webchat en snelle levering tegen laagste prijs ook nog eens! Topervaring.

goed maar met een kant tekening

Sphinx Milano closetzitting wit Aantal: 1 Artikelnummer: 25463 op de foto van staat de naam rechts op de deksel afgebeeld maar bij de ontvangen deksel niets hiervan, is dit wel een origineel art van Sphinx !!!!!! Graag een respons. Met vriendelijke groet, C.Cremers

Luisteren naar de klant!

De levering van een niet juiste douchekop werd na telefonisch contact direct erkend en beloofde terugbetaling is binnen enkele dagen afgehandeld.

Betrouwbaar en hoge kwaliteit

Duidelijke website. De mooie producten zijn in werkelijkheid nog mooier. Uitstekende kwaliteit en goed verpakt. Binnen 24 uur bezorgd. Wij kopen vaker hier.

Gewoon goed

We waren nogal vlug klaar met onze keuze en hopen dat het straks als het bij ons klaar is dat we tevreden zijn

Alles prima in orde

Artikel is super verzending zeer vlot Alles is in orde Ik ben zeer tevreden

goed geregeld een aanrader

alles prima op tijd geleverd DANKJEWEL

Prima klantenservice en fijne bezorgdienst

Na ontvangst van een staande badkraan met kleine beschadiging, is e alles aan gedaan om zo snel mogelijk voor vervanging van een nieuwe kraan te zorgen.

De moeite die gedaan wordt om je probleem op te lossen is echt zeer aangenaam.

Kwaliteitsproduct geleverd zoals verwacht

bestelling geleverd zoals verwacht

Supersnelle levering, top!

supersnelle levering top

super service

Service top, persoonlijk contact ivm verwachte latere levertijd, toen toch eerder mogelijk, weer persoonlijk over overlegd. Super!

Top klantenservice

Ik had per ongeluk te snel besteld en daardoor een zelf een fout gemaakt. Gelukkig van de klantenservice een snelle reactie met oplossing gekregen!

snel en goede kwaliteit

Makkelijk te bestellen en te betalen,snelle verzending,goede kwaliteit producten graag volgende keer weer

Gode ervaring

Snelle levering en info.

mooie producten, goede service.

Er is zoveel dat het moeilijk zoeken is. maar telefonische wordt je goed geholpen

super!

Correcte bediening en afhandeling!

Toiletpot keurig en goed verpakt afgeleverd voor een nette prijs

Ik weet het wel, als ik weer iets nodig ben kijk ik eerst bij badkamerxxl.nl.

Snel, hulpvaardig, betrouwbaar

Goede hulp nadat ik in eerste instantie de verkeerde maat ziiting had besteld. Goed advies. Snel en netjes afgehandeld.

18 Newtonstraat

Buitenpost 9285XX